עבור לתוכן

שאלות לגבי מארז

Featured Replies

פורסם

אהלן, אני די חדש בעסק הזה ומתחיל ללמוד את הדברים ממש בימים האחרונים, קראתי די הרבה ת'רדים בפורום הזה ויש לי כמה שאלות:

יש העדפה שהמארז יהיה פתוח\אטום?

ראיתי שיש הרבה המלצות לP180 והוא נראה כמו כספת אטומה, מצד שני כותבים כאן על זה שעדיף שהמארז יהיה פתוח ומאוורר כדי שיהיה פיזור חום (כמובן עם רשת שלא ייכנס אבק), מצד שלישי - ה P180 עשוי ממתכת שזה לפי הביקורת מאפשר פיזור חום טוב יותר.

נראה לי מבחינה הגיונית שככל שהמארז "פתוח" יותר הוא מרעיש יותר כי יש יותר פתחים מהם הרעש יכול לצאת.

ממה שראיתי ה"מתחרה" של ה P180 הוא ה וEureka (VC8000SWA)וThermaltake שנראה יותר פתוח- הוא באמת יותר מרעיש?

ראיתי שטחנו את הפורום כבר עם ה P180 ובכל זאת-

חוץ מזה - אני מבין שה P180 מגיע עם ספק כח משלו וכמה מאווררים- מזה אני מבין שאני לא צריך להתעסק בקניית ספק כח בשבילו?

אבל ראיתי המלצות ל HX520 וגם TUNIQ TOWER120 עבור ה P180.

חוץ מזה - ההבדל בגודל בים ה P180 ל Eureka הוא באמת משמעותי? (הבנתי ש Eureka פחות גדול או ש ה P180 ממש גדול..)

תודה

פורסם

קודם כל ברוך הבא.

אבל בוא לא נדבר על דברים כללים,אלא על מארזים ספציפיים.

P108 לא מגיע עם ספק כלל.

Eureka גם כן לא.

לדעתי אם אתה לא נמנה על 0.00001% מהאוכלוסיה שגם אדם מת בארון מתים נשמע להם רועש,אין לך מה לחשוב בכלל לכיוון ה-P180.

Eureka חרישי מקרוב ובטח ובטח שכבר ממרחק של 1מ' למשל כמעט בלתי אפשרי לשים לב אליו.

הוא ענק בהרבה מה-P180,קריר יותר,נוח יותר לעבודה (מעצם היותו ענק) כמובן שהוא מתאים לכרטיסי המסך הכי גדולים שיש כיום ויש לו מגש לוח אם נשלף.

מעבר לכך הוא מאלומיניום כך שלמרות גודלו הוא מאוד קל

פורסם
  • מחבר

מת'רדים קודמים הבנתי שאתה מעדיף את ה Eureka אבל ראיתי שכתבת שהוא גם עדיף על ה P180 כי הוא ענק- אז חשבתי שהתכוונת מבחינת הגודל...

אז אתה אומר שב Eureka יש יותר מקום והוא יותר גדול מבחינת מקום אחסון וקל יותר?

הבנתי באמת שה P180 כבד מאוד - אם אני לא טועה 15 ק"ג - זו הסיבה להתרחק מה P180?

אדם מת בארון בגדים... לא הכי הבנתי - איזה מבין שניהם יותר שקט?

עוד שאלה ואני לא בטוח שיש הגיון בשאלה שלי אז בבקשה להיות סבלניים

אני כרגע אשתמש במחשב להריץ תוכנות וגלישה וכו' (סטודנט שאין לו כ"כ זמן למשחקים וסרטים) אבל שוקל בעתיד להוסיף לו רכיבים שונים כדי שיוכל לשמש גם כ HTPC ויותר יתאים למשחקים - הבנתי שזה אומר עוד כרטיסים - משך וכ"ד. יהיה לי מספיק מקום באחד משני המארזים האלה או שכדאי לקחת משהו יותר גדול.

שאלה נוספת - ראיתי שה P180 עולה 830 שקל (http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=711) וה Eureka בסביבות 900 לפי ZAP, אני יכול להרשות לעצמי לקנות מארז גם ב 1100-1200, יש מארז מומלץ בטווח הזה? או ששני אלו מספיק טובים והתוספת של הכמה מאות שקלים האלו לא כל כך תשנה?

פורסם

כל מארז פשוט יספיק לך גם לכרטיסי מסך גדולים במיוחד.

בכל מקרה,יש Eureka בהרבה יותר זול - עזוב אותך מזאפ

פורסם

רק אציין שיש כמה מאות שקלים מתחת את הLEXA, שלפי דעתי מספיק יפה, יש בו די מקום, 3 מאווררי 120 יספקו את האיוורור והוא נראה אחלה

פורסם

ויש ב-200 ש"ח פחות את האפולו שיספיק לכל העולם ואשתו

פורסם

בחלק האחרון של הודעה שלך נראה לי שעשית קצת סלט

הטוניק טאוור זה קירור למעבד שנועד להחליף את קירור הסטוק המקורי שמגיע איתו והוא יעיל יותר ושקט יותר אבל מיועד בעיקר לביצוע OC

ה HX520 זה ספק כוח של קרוסאייר

לא ה 180 ולא ה יוריקה מגיעים עם ספק כוח ה P150 כן מגיע יכול להיות ששווה לך לבדוק גם אותו

לגביי פתוח או אטום אין מה לעשות פתוח יותר אוויר נכנס ולכן יותר מאוורר אבל גם הרבה יותר אבק אם אין לך מערכת חמה במיוחד שני המארזים בהחלט יספיקו לך ויותר מבחינת איוורור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים