עבור לתוכן

טורניר כרטיסיי מסך בLOST PLANET! איזה כרטיס מסך עדיף? בואו נגלה את זה!

Featured Replies

פורסם

אם Q6600 מומהר ל-4Ghz נותן 129fps עם GTX לעומת 50fps עם E6600 בסטוק, אז אל תגיד לי שהמעבד לא משפר כלום ושאין צוור בקבוק!

עכשיו תחשוב לבד, אם GTX מסוגל לתת לפחות 129fps, נראה לך הגיוני ש-GTS למשל יתקע בסביבות ה-30fps ~ ? :screwy:

מעולם לא נתקלתי בהשוואות כל כך חסרות משמעות כמו פה.

למעבד יש משקל עצום במשחק הזה, ולא רק למספר הליבות אלא גם ל-MHZ. זה ממש לא מעניין על איזה "עומס" תפסתם את המעבד.

אני אמרתי את שלי. תעשו מה בראש שלכם.

תעיף מבט על התוצאות שלי לפני הOC ואחריו. יש שיפור רק בSNOW במערה אותו הFPS בדיוק מה שמעיד על הגבלה של חלק מסויים וזה המעבד.

בSNOW רואים את הביצועים של הGPU עצמו בלי תלות(רבה לפחות) בCPU.

• תגובות 104
  • צפיות 7.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני עם Q6600 ותוצאה שלי יחסית לא משהו

פורסם

MassiveAmmo , התרד הזה כיף וזה נגמר פו , זה רחוק מלהיות משקף ועוד עם משחק אחד ועם משחק זה , וגם , בשיא המערכות אחרי OC

2900PRO

Snow 36 Cave 47

8800GTS

Snow 43 Cave 30

אם יש ניצחון פו אז זה של ה PRO , ואל תגיד משהו כמו שה בגלל מעבד , כי אצלי עומס על המעבד לא עובר את ה 60% ....

בקשר ל 8800GTS 640MB הוא בדק ברזולוציה נמוכה וזהו אתה לא יכול לנחש את התוצאה שלו עבור הגדרות שונות ....זה לא 3 פריימים פחות זה הפרש של 1280X960 - 1280X1024 = 81920 פיקסלים שזה עצום , אני ב 1360X850 מקבל עוד 9 פריימים לפחות בכל תוצאה

אל תטעה אנשים ...

נ.ב : ברגע שהכרטיסים האלו לא יוכלו לעבור את ה 20FPS במשחקים על HIGH וזה מצב שבא וקרב , ב PRO אתה מבטל AA והכרטיס פשוט טס כאילו מחליף הילוך דבר זה לא יקרה ל 8800

אתה מדבר על ה-8800GTS שלי..?

תיסתכל שוב בתמונה, אתה תיראה שזה על הרזולוציה הגבוהה ולא הרזולוציה הנמוכה

עריכה:

כניראה היתכוונת למישהו אחר.

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר על ה-8800GTS שלי..?

תיסתכל שוב בתמונה, אתה תיראה שזה על הרזולוציה הגבוהה ולא הרזולוציה הנמוכה

34 :cool2:

כמו שאני רשמתי שזה יהיה לפניי שבדקת את זה על הרזולוציה שצריך.

אני לא אידיוט חבר'ה אני מכיר כבר את הדברים האלה.

פורסם

אתה מקשקש במוח ...

... עכשיו תסתכל ותיהיה בשקט! כולכם תסתקלו כמה שהוא מזיין בשכל!

קודם כל תלמד לכבד אחרים, יש דרכים אחרות להתבטא :nono: אני לא באתי להרוס, אלא להזהיר מבלבול והטעייה.

לא היה מצויין בעמוד הראשי כי נדגמו תוצאות ה-Snow בלבד, לכן הסקתי כי נדגמו תוצאות ה-Avarage הכולל:

...תעשו SCREENSHOT ותביאו לכאן מה הFPS הממוצא שלהם בSNOW ובCAVE...

... ובלי לחרטט!! לשים הכל על גבוה,ולהביא תמונה אחריי שזה מגיע חזרה להתחלה! זה ירשום FPS ממוצא...

אז לפני שאתה יורד עלי, תוודא שאתה מספיק ברור בהודעה שפותחת את הדיון שלך.

למעוניינים, אילו הבדיקות שהסתמכתי עליהן:

http://www.hardspell.com/english/doc/showcont.asp?news_id=1355

לילה טוב וסליחה אם הייתי לנטל ::)

פורסם
  • מחבר

קודם כל תלמד לכבד אחרים, יש דרכים אחרות להתבטא :nono: אני לא באתי להרוס, אלא להזהיר מבלבול והטעייה.

לא היה מצויין בעמוד הראשי כי נדגמו תוצאות ה-Snow בלבד, לכן הסקתי כי נדגמו תוצאות ה-Avarage הכולל:

אז לפני שאתה יורד עלי, תוודא שאתה מספיק ברור בהודעה שפותחת את הדיון שלך.

למעוניינים, אילו הבדיקות שהסתמכתי עליהן:

http://www.hardspell.com/english/doc/showcont.asp?news_id=1355

לילה טוב וסליחה אם הייתי לנטל ::)

סליחה אחי,אני מתנצל...

פשוט קצת קרעתי את התחת בשביל שהתדר הזה יהיה מוצלח ושיכיל בדיקות טובות ואתה היגעת לכאן ואמרת במקוצר "חרא של בדיקות" כשברור לי שLP זה המשחק הכי טוב לבדוק עליו (ב SNOW).

אחריי שראיתי שאפילו P4 3.0GHZ לא עושה צוור בקבוק בSNOW אז זהו,זה הכי טוב לבדוק ככה כי זה בקושי צריך מעבד.

ואתה רואה? אפילו בבדיקות שאתה הבאת המעבד לא משפר כלום בSNOW,רק בCAVE.

פורסם

בפעם הראשונה שהודעת לי על ה-Snow כבר טרחתי לוודא שאתה צודק, פשוט חשבתי שאתה משווה דווקא ע"פי הממוצע הכולל (אבסורד הא?).

אי הבנה, לא נורא. יאללה תמשיכו להשוות :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בפעם הראשונה שהודעת לי על ה-Snow כבר טרחתי לוודא שאתה צודק, פשוט חשבתי שאתה משווה דווקא ע"פי הממוצע הכולל (אבסורד הא?).

אי הבנה, לא נורא. יאללה תמשיכו להשוות :xyxthumbs:

אחי,עם 8800GTS 640MB אפשר להגיע בקלות ל1000 בזכרון במקום 800?

אשמח לראות תוצאה של 40+ עם 640MB.

פורסם

כן בקרוב אני יעשה לו OC ונביא תוצאות

פורסם

MassiveAmmo, המסקנות שהסקת פשוט מגוחכות.

פורסם

הנה עובדה שהמעבד כן משפיע:

8800GTS

Snow 43 Cave 30

^^ זה מה שהוא קיבל עם מעבד E2160.

אני עם מעבד E6550 עם OC ל-3, קיבלתי אותו דבר בדיוק ב-SNOW אבל ב-CAVE אני קיבלתי 59 (!) והוא קיבל 30.

איך זה? בגלל המעבד. זהו. עובדה.

פורסם

^^^

סליחה אחי,אני מתנצל...

פשוט קצת קרעתי את התחת בשביל שהתדר הזה יהיה מוצלח ושיכיל בדיקות טובות ואתה היגעת לכאן ואמרת במקוצר "חרא של בדיקות" כשברור לי שLP זה המשחק הכי טוב לבדוק עליו (ב SNOW).

אחריי שראיתי שאפילו P4 3.0GHZ לא עושה צוור בקבוק בSNOW אז זהו,זה הכי טוב לבדוק ככה כי זה בקושי צריך מעבד.

ואתה רואה? אפילו בבדיקות שאתה הבאת המעבד לא משפר כלום בSNOW,רק בCAVE.

אבל מההתחלה פותח הטראד אמר שהתוצאות פה הם של ה-Snow בילבד, ועם תיראה דף הזה גם הוא רשם את זה וציין את זה, עם קשה לך לחפש..

פורסם
  • מחבר

MassiveAmmo, המסקנות שהסקת פשוט מגוחכות.

ולמה זה?

פעם אחת ולתמיד ראינו מה חזק יותר ממה.

עכשיו נחכה לOC'S.

פורסם

הנה עובדה שהמעבד כן משפיע:

^^ זה מה שהוא קיבל עם מעבד E2160.

אני עם מעבד E6550 עם OC ל-3, קיבלתי אותו דבר בדיוק ב-SNOW אבל ב-CAVE אני קיבלתי 59 (!) והוא קיבל 30.

איך זה? בגלל המעבד. זהו. עובדה.

אם היית קורא מה שהוא כתב היית יודע שהוא אמר לא להתייחס לcave אלא רק לsnow.

ולמה זה?

פעם אחת ולתמיד ראינו מה חזק יותר ממה.

עכשיו נחכה לOC'S.

אני לא חושב שאתה יכול להסיק כאלה מסקנות רק ממשחק אחד, אולי כדאי לנסות לעשות את זה על משחקים נוספים ,

ואולי באמת המסקנות האלה הם יהיה הנכונות אבל בנתיים זה נראה לי קצת מוזר להתבסס על משחק אחד.

פורסם
  • מחבר

אם היית קורא מה שהוא כתב היית יודע שהוא אמר לא להתייחס לcave אלא רק לsnow.

אני לא חושב שאתה יכול להסיק כאלה מסקנות רק ממשחק אחד, אולי כדאי לנסות לעשות את זה על משחקים נוספים ,

ואולי באמת המסקנות האלה הם יהיה הנכונות אבל בנתיים זה נראה לי קצת מוזר להתבסס על משחק אחד.

זה המשחק היחידי שלוקח כרטיס מסך בהגזמה ואת שאר המערכת בחפיפי כזה.

לכן,הבדיקה של הSNOW יוצאת מדוייקת ומשקפת את הכח של הכרטיס כמו שצריך בניגוד ל3DMARK...

בנתיים אני ראיתי ש DR.RON היה דיי קרוב לGTX אחרי שהוא עשה OC ל320MB שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים