עבור לתוכן

אי התאמה בין צורב DVD לבין מדיית DVD ?

Featured Replies

פורסם

מזה כשנתיים אני משתמש ללא בעיות בצורב DVD של חברת NEC דגם 2510A,

השתמשתי במספר חברות של CD/DVD, אך בעיקר ב SilverLine DVD -R X8 שאיתם צרבתי רבות.

לאחרונה רכשתי מארז של 50 DVD לצריבה, של חברת SilverLine DVD -R אך שכתוב עליהם Extreme

(כנראה שהם תומכים בצריבה של X16 ולא X8 כמו עד היום).

הבעיה היא, שהצורב לא מצליח לצרוב עליהם, הוא מציג הודעת שגיאה מייד בתחילת התהליך,

גם כאשר אני מסמן צריבה במהירות נמוכה, X2

השגיאה היא פשוט burn Process Error At, ואז מספר כלשהו (לדעתי מהירות ה DB בצריבה).

ניסיתי לצרוב על המדיות הנ"ל בצורבים אחרים - עובד ללא בעיה !

מה הבעיה אצלי ?

תודה !

פורסם

תנסה עדכון קושחה ועדכון נרו לגרסא אחרונה ועדכנית ביותר או לחלופין עם תוכנה אחרת כמו רוקסיו איזי סידי קרייאטור או אשמפו.

פורסם
  • מחבר

תנסה עדכון קושחה ועדכון נרו לגרסא אחרונה ועדכנית ביותר או לחלופין עם תוכנה אחרת כמו רוקסיו איזי סידי קרייאטור או אשמפו.

אני חושב שכשרחשתי אותו, ביצעתי עדכון קושחה (לדעתי זה מה שהוסיף לשם הדגם את ה A),

כיצד אני יכול לדעת האם קיים עדכון קושחה שטרם התקנתי ?

ומידה וקיים - תזכיר לי בבקשה כיצד אני עושה זאת.

תודה !

פורסם

תכנס ללוח בקרה->מנהלי התקנים->תקליק על הצורב->ותבדוק איזה גרסא הדרייבר שלו.

פורסם
  • מחבר

בבקשה : 5.1.2535.0

1. האם זה הדרייבר האחרון ?

2. האם לא מדובר בשני דברים שוני ? (גירסא דרייבר = תוכנה, גירסת קושחה = חומרה..)

פורסם

http://www.micheldeboer.nl/firmware/

תוריד את ה2fa_orig.zip

לפני התקנה - תיצור נק' שחזור,תסגור כל דבר שרץ ברקע,כולל דפדפן,תעקוב אחרי ההוראות,וזה אמור לרסטרט לך את המחשב בסוף ההתקנה.

פורסם
  • מחבר

http://www.micheldeboer.nl/firmware/

תוריד את ה2fa_orig.zip

לפני התקנה - תיצור נק' שחזור,תסגור כל דבר שרץ ברקע,כולל דפדפן,תעקוב אחרי ההוראות,וזה אמור לרסטרט לך את המחשב בסוף ההתקנה.

מצויין :xyxthumbs: העדכון פתר את הבעיה, כעת אני מצליח לצרוב :yelclap:

1. אם אני מבין נכון, העדכון שביצעתי עדכון את גירסת החומרה של הצורב, האמנם ? כיצד בכלל ניתן לעדכן חומרה מבלי לצרוב על הצ'יפ ?

2. כשאני נכנס למנהל ההתקנים, בוחר מאפיינים של הצורב, ונכנס ללשונית דרייבר, אני עדיין רואה את מספר הגירסה והתאריך הישנים, מדוע ?

פורסם

:yelclap:

1.זה נקרא עדכון קושחה,פעם באמת היה צריך לצרוב את הצ'יפ(למשל עדכון ביוס)היום כנראה השתדרגו ומבצעים זאת ע"י עדכון רגיל,בלפטופ שלי לדוגמא עדכון ביוס אתה גם מבצע בצורה כזו...

2.הדרייבר הוא אותו דרייבר - לא השתנה כלום,אם תסתכל דרך EVERST או דרך לשונית "פרטים" במאפיינים של הצורב ולבחור במאפיין "מזהי חומרה",אתה תראה את הגרסא החדשה של הFIRMAWRE.

אין ספק שעדכון קושחה בצורב זה משהו אדיר,אני קניתי לא מזמן את הLH-20A1P - צורב מצויין לכל הדעות שפשוט לא קרא לי מדיות של TEAC לאחר שצרב עליהם,עדכון קושחה פתר את הבעיה.

שים לב שמסתובבים עשרות עדכוני קושחה "לא רשמיים" שפותחים כל מיני פי'צ'רים בצורב,כמו אזורי מדיה,תמיכה במהירויות(הם בעצם מבצעים אוברקלוק לצורב).

פורסם
  • מחבר

שוב תודה רבה !!! :yelclap::xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים