פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים היי,שאלה ..אני מניח שנשאלה מספיק פעמים לגבי מלא שפות תכנות ו...דברים חדשים בכלליותאני מתחיל ללמוד עכשיו שפת תכנות (אני יודע כבר כמה שפות תכנות ברמה בסיסית+, ובקרוב השחרור , אז הגיע הזמן ללמוד משהו שבאמת יעניין חברות הייטק לקרוא ברזומה)אני פשוט לא יודע איזהאני יודע PHP C++ ממש בסיסיפסקל מהתיכון, כנ"ל אסמבליTAMI (מהצבא - שפה שנעלמה מהעולם לפני 20 שנה )HTMLSQLועוד כמה שטויותכרגע לפי מה שהבנתי - ההתלבטות שלי היא בין JAVA לC# (אם יש שפה אחרת שכדאי לחשוב עליה - אשמח לשמוע)רועי.
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים עצה טובה ששמעתי: תלמד לפחות שפה אחת מכל סוג.שפה איפרטיבית (C או C++).שפה עם אובייקטים (Java או C# או smalltalk או C++).שפה פונקציונלית (LISP או ML).שפה דקלרטיבית (prolog או C++ templates)..שפת "סקריפטים" (python או ruby).אם תשקיע כמה חודשים בכל שפה, תצא ברווח בגדול.
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים מחבר לא עדיף להתמקצע בשפה אחת לעומת לדעת כמה שפות ברמה בינונית+ ?(המחשבה הזאת גרמה לי להתחיל לחשוב באיזה שפה עדיף להתמצע)ז"א - כשאני עוד חצי שנה יוצא מהצבא עם הידע שצברתי + שפת תכנות ברמה גבוהה+אז זה יעזור למצוא עבודה טובה, לעומת ידע בכמות שפות אבל ברמה בינונית , תקן אותי אם אני טועה (כי אני לא מבין גדול בזה)רועי
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים זה תלוי בשוק שאתה נכנס אליו.בשביל embedded /real time :C/ C++ ויכולת לימוד asm והבנה בסיסית באלקטרוניקה דיגיטאלית לא תזיק .בשביל DSP :C ו matlabלIT יש כמה שפות כמו VB ודומיו (לא מתעסק בתחום)לWEB יש כמה שפות (לא מתעסק בתחום)לאפליקציות C++ וjava (לרוב לסליולרים זה JAVA )
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים נזכרתי ב: http://steve-yegge.blogspot.com/2007/02/next-big-language.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.