עבור לתוכן

קשיים בהשגת X1950Pro ל-AGP

Featured Replies

פורסם

ניסיתי...

רציתי...

הזמנתי מחנות אחת, ואח"כ מעוד אחת....

בשתיהן אמרו שיגיע תוך יום יומיים,

בחנות הראשונה חיכיתי שבועיים, לא הגיע, ואז הזמנתי מהשניה,

והיום שמעתי משתיהן שהכרטיסים האלה לא יהיו יותר. בכלל! :-\

אגב, אחת החנויות (רמז.. אפשר למצוא בזאפ..) עדיין מפרסמת - בצורה די חצופה לדעתי - שהיא כן מוכרת אותו.

למרות שאין להם אותו והם טוענים שהוא לא יהיה יותר (!)

אז הבעיה.. היא שיש לי לוח AGP וממש לא בא לי להחליף לוח. מילא ה-300 ש"ח על הלוח החדש, אבל להתחיל להתקין מחדש את כל המערכת..

3 ימים של פירמוטים והתקנות... לא בא לי. וחוץ מזה, אם אין אותו ב-AGP הגיוני שלא יהיה גם ל-PCI (למרות שלא בדקתי).

מישהו יכול להוסיף מידע? :'(

פורסם

מהו המפרט מחשב שלך?

פורסם
  • מחבר

מהו המפרט מחשב שלך?

מעבד E6300, זכרון של 1GB, דיסק 300GB, ספק JSP5 של 450W (קיוויתי שיספיק).

מחשב שהיה לא רע בשנה שעברה ועדיין יכול להחזיק X1950PRO, לכן אני גם לא חושב על כרטיס טוב יותר - לא אחליף עכשיו את כל המחשב.

צריך משהו שיחזיק 2-3 שנים נוספות...

הכרטיס הנוכחי כבר ישן (בן כמה שנים).

פורסם

תנסה למצוא בלוחות יד שנייה אם לא את ה 1950 פרו אולי 7900GS או GT

פורסם

תצטרך להחליף את הלוח ללוח פשוט + X1950GT PCI-E

פורסם
  • מחבר

תצטרך להחליף את הלוח ללוח פשוט + X1950GT PCI-E

אז הבעיה.. היא שיש לי לוח AGP וממש לא בא לי להחליף לוח. מילא ה-300 ש"ח על הלוח החדש, אבל להתחיל להתקין מחדש את כל המערכת..

3 ימים של פירמוטים והתקנות... לא בא לי. וחוץ מזה, אם אין אותו ב-AGP הגיוני שלא יהיה גם ל-PCI (למרות שלא בדקתי).

בקיצור, הבנתי שאין תחליף באמת ראוי (ו- GT זה לא כזה ראוי.. ביושוק הוא לא יריץ טוב)..

נחכה עוד קצת. או שאחפש משומש (אבל אני חושש מ-OC מקולקלים שאנשים מנסים להפטר מהם)

תודה בכל אופן....

פורסם

מעבד E6300, זכרון של 1GB, דיסק 300GB, ספק JSP5 של 450W (קיוויתי שיספיק).

מחשב שהיה לא רע בשנה שעברה ועדיין יכול להחזיק X1950PRO, לכן אני גם לא חושב על כרטיס טוב יותר - לא אחליף עכשיו את כל המחשב.

צריך משהו שיחזיק 2-3 שנים נוספות...

הכרטיס הנוכחי כבר ישן (בן כמה שנים).

פאק מעבד E6300 עם לוח אפיק AGP מי הפושע שמכר לך לוח כזה צריך להכניס אותו מאחורי סורג ובריח דחוף!!!!!!!!!!

פורסם
  • מחבר

פאק מעבד E6300 עם לוח אפיק AGP מי הפושע שמכר לך לוח כזה צריך להכניס אותו מאחורי סורג ובריח דחוף!!!!!!!!!!

קוראים לו FRYs, הוא חנות ענקית (100 מטר על 100 מטר לפחות, אולי הרבה יותר) בדאלאס, טקסס והוא מכר לי את הלוח והמעבד ביחד במבצע באיזה 160 דולר.

כשבארץ לקחו על המעבד לבדו 1100 ש"ח. ועוד חיברו לי אותו עם זכרונות כדי שאראה שהכל תקין.

עדיין חושב שצריך להכניס אותו (את כל החנות) לכלא? ;)

פורסם

בקיצור, הבנתי שאין תחליף באמת ראוי (ו- GT זה לא כזה ראוי.. ביושוק הוא לא יריץ טוב)..

נחכה עוד קצת. או שאחפש משומש (אבל אני חושש מ-OC מקולקלים שאנשים מנסים להפטר מהם)

תודה בכל אופן....

הGT כרטיס טוב מאוד שמתמודד יפה עם BIOSHOCK וגם יש לו יכולות C@ יפות

לוח משומש לא קשה למצוא

פורסם
  • מחבר

הGT כרטיס טוב מאוד שמתמודד יפה עם BIOSHOCK וגם יש לו יכולות C@ יפות

לוח משומש לא קשה למצוא

פשוט, לא ממש מתחשק לי להתקין שוב את כל המערכת. אז אני אחשוב על זה, תודה.. או שאחכה שיצאו כרטיסי ביניים טובים חדשים. אם כבר להתקין לוח חדש אז לפחות בשביל כרטיס מדור חדש.

ואולי עוד ימצא הצדיק שביא לארץ שוב את הפרו במחיר סביר... בכלל, מקווה ש-AMD לא החליטו להפסיק לייצר אותם בשביל לדחוף חזק יותר את הדור החדש שלהם. נראה.

תודה בכל אופן.

פורסם

שאל בIVORY

פורסם

ניסיתי...

רציתי...

הזמנתי מחנות אחת, ואח"כ מעוד אחת....

בשתיהן אמרו שיגיע תוך יום יומיים,

בחנות הראשונה חיכיתי שבועיים, לא הגיע, ואז הזמנתי מהשניה,

והיום שמעתי משתיהן שהכרטיסים האלה לא יהיו יותר. בכלל! :-\

אגב, אחת החנויות (רמז.. אפשר למצוא בזאפ..) עדיין מפרסמת - בצורה די חצופה לדעתי - שהיא כן מוכרת אותו.

למרות שאין להם אותו והם טוענים שהוא לא יהיה יותר (!)

מישהו יכול להוסיף מידע? :'(

אל תאמר נואש!

גם אני המתנתי 5 ימים מחר מגיע למלאי לנעה מחשבים כמה שתרצה לפי מה שהם אמרו..

אני את שלי מקבל מחר:D

צור איתם קשר אם בא לך...

פורסם
  • מחבר

שוב תודה לכולם! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים