פורסם 2001 בדצמבר 1624 שנים יש לי דיסק קשיח : IBM 75GXP,30GB,7200RPM. Primary Master שנה בשימוש. הוא ממש לא עושה בעיות, עד שהחלטתי להריץ Norton Speed Disk.אחרי 20 דקות של עבודה, הדיסק עושה רעשים מצמררים של חנק ("חחחככככחחח" בערך). והמחשב נתקע.אותו הדבר קורה גם שאני מפעיל את ה-Defragment תחת Win ME.20 דקות של עבודה - רעשים למשך 2-3 שניות. ונתקע. :-/אף תוכנה לא עובדת ברקע כמובן, כולל שומר מסך.זו הבעיה היחידה שנתקלתי בה. חוץ מזה הוא אחלה דיסק.אגב, קניתי אותו בארה"ב לפני שנה, ולא נראה לי שיש לי את הקבלות (אם בכלל האחריות תופסת).אז מה אתם אומרים? מה הסיבה יכולה להיות? יש מה לעשות או שנחייה עם זה ככה?
פורסם 2001 בדצמבר 1624 שנים נשמע כאילו כן יש לך בעיה עם הכונן הזה... וזה לא מפליא..אם יש לך דרך איכשהי להחליפו, עכשיו זה הזמן!
פורסם 2001 בדצמבר 1624 שנים ישנה תוכנה של ibm שנקראת dft שעושה low level format לדיסק קשיח של ibm ואמורה לסדר לך את בעייתהרעשים.קח בחשבון שברגע שתבצע זאת המידע שיש לך הדיסק ימחק תצטרך להגדיר מחדש את המחיצה/מחיצות לי גם הייתה בעיה כזו בשני הרדיסקים של ibm ורק לאחר שרצתי את ה-dft הרעשים נעלמו.
פורסם 2001 בדצמבר 1624 שנים מחבר נשמע כאילו כן יש לך בעיה עם הכונן הזה... וזה לא מפליא..אם יש לך דרך איכשהי להחליפו, עכשיו זה הזמן!מה להחליף? כולה שנה בשימוש, וטיפול עם כפפות של משי בכלל.
פורסם 2001 בדצמבר 1624 שנים היום כולם יודעים שיש לדיסקים של IBM קצת בעיות...... כשקנית אותו לא ידעו.נסה את התוכנה שאודיג'י הציע.
פורסם 2001 בדצמבר 1624 שנים מחבר היום כולם יודעים שיש לדיסקים של IBM קצת בעיות...... כשקנית אותו לא ידעו. נסה את התוכנה שאודיג'י הציע. נראה לי שנחכה קצת עם הפרמוט. : ועד אז... יש למישהו עוד רעיון?
פורסם 2001 בדצמבר 1624 שנים נסה את ה Drive Fitness Test של IBM.היא מאבחנת את ההרד דיסק שלך ומאתרת תקלות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.