פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים שלום אני מעוניים לקנות HD חיצוני [uSB] שישמש רק / בעיקר לגיבויים חשובים. הכי חשוב שיהיה אמין לשמירת אינפורמציה לטווח הארוך. גלשתי קצת באינטרנט ונסגרתי דיי על WD גם בגלל המחיר וגם בגלל כתבות. אך לא הצלחתי למצוא הבדל בין 2 דגמים שכמעט ואין הבדל במחירים: 1. WD Passport Portable 120GB WDXMS800TE 2. WDE1MS1200 WD Elements Portable 120GB איזה מהם יותר טוב לגיבויים? [מהירות לא כל כך משנה] תודה!
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים אחי אני ישמח לשמוע מה קנית בסוף כי לי יש אותה התלבטוותומה הסיבות לבחירתך?
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים שלום אני מעוניים לקנות HD חיצוני [uSB] שישמש רק / בעיקר לגיבויים חשובים. הכי חשוב שיהיה אמין לשמירת אינפורמציה לטווח הארוך. גלשתי קצת באינטרנט ונסגרתי דיי על WD גם בגלל המחיר וגם בגלל כתבות. אך לא הצלחתי למצוא הבדל בין 2 דגמים שכמעט ואין הבדל במחירים: 1. WD Passport Portable 120GB WDXMS800TE 2. WDE1MS1200 WD Elements Portable 120GB איזה מהם יותר טוב לגיבויים? [מהירות לא כל כך משנה] תודה! תבדוק באתר של WD מי מהם יותר כבד/גדול מי יותר עמיד בנפילות.. כל מיני דברים שוליים כי בין כה וכה הביצועים שלהם זהים ומה שהם יתנו לך בתכלס יהיה זהה פרט להבדלים מינוריים
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים לא הבנתי מה השיקול שלך לקנות בימינו אלה דווקא דיסק 120GB. לא כלכלי ולא חכם בכל מקרה.הדיסקים האלה די מיושנים טכנולוגית, רעשנים ומחירם גבוה בהשוואה לדיסקים עם נפח יותר גדול כגון ה-250 או ה-320 אולי אפילו ה-500. דבר המעיד שזו סוף הקרירה 'שלהם.ברור גם שעלות GB/שקל גבוהה יותר ב-120 שבחרת.אבל אם אתה מתעקש אז ה-Portable...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.