עבור לתוכן

שאלה לגבי YES

Featured Replies

פורסם

מתקינים לי YES ביום חמישי...

לפי מה שהבנתי אני יכול להקליט רק מה שאני רואה בממיר...

איזה פתרונות יש?

האם ברגיל (לא דרך הממיר) אני יכול לראות ערוצים 1 ו2, וככה להקליט 1/2 ולראות משהו בממיר (או להפך)?

רעיונות נוספים מישהו?

פורסם

שני ממירים - אחד מקליט, השני משדר לטלווזיה.

אין לך ברירה אחרת.

(כאילו, ברור שאתה יכול לחבר את הווידאו לממיר, ואת הטלוויזיה לאנטנה רגילה, אבל זה קצת.. אממ...

פורסם
  • מחבר

אני במבצע הכרות של UNLIMITED לשלושה חודשים, אני יכול לקבל מהם עוד ממיר (בנוסף לשתיים שאקבל) בחינם?

(אם אני לא טועה בUNLIMITED באמת אתה מקבל חינם אין כסף)

פורסם

אתה הולך להנות מרוד אני מהמינויים הראשונים שלהם לפני שנה וחצי ואני מאוד מרוצה !!!

כשאתה רוצה להקליט בממיר אחד תקליט בממיר השני תצפה !!

אחלה איכות (יותר טובה מהדיגיטל של הכבלים כי האות עובר בחוטים ואיכותו יורדת ככול שאתה רחוק מהמקור גם אים יש לא קידוד סיפרתי כי הקידוד צובר שגיאות ממש כמו CD שרוט) בניגוד ללויין שהוא המסלול הקצר ביותר בינך לבן המקור.

ואחלה תוכניות איכותיות.

דן

פורסם
  • מחבר

נקווה

:)

פורסם

מה :s05:

נראה לי שאני מפספס משהו, לי התקינו YES עוד בהתחלה, כשהיה המשפט בינהם לבין הכבלים.

לא הבנתי את הקטע פה עם הממירים... תסבירו לי.

ואם יש עוד משהו שאני יכול לסחוט מזה שאני מחובר לYES תגידו לי ;D

פורסם
  • מחבר

מה :s05:

נראה לי שאני מפספס משהו, לי התקינו YES עוד בהתחלה, כשהיה המשפט בינהם לבין הכבלים.

לא הבנתי את הקטע פה עם הממירים... תסבירו לי.

ואם יש עוד משהו שאני יכול לסחוט מזה שאני מחובר לYES תגידו לי ;D

גם אני אשמח לדעת

:hat:

פורסם

בתור אחד שהיה לו yes ועבד בחברת כבלים.

אני מציע לכולכם לעבור לכבלים חזרה להלן הסיבות:

1.אתם תקבלו מחירי מבצע (לפחות לגבי ערוצי זה"ב) ואני מניח שגם שאר חברות הכבלים.

2.איכות השידורים לא פחות טובה להיפך (מי שכתב "האות עובר בחוטים ואיכותו יורדת ככול שאתה רחוק מהמקור....בניגוד ללויין שהוא המסלול הקצר ביותר בינך לבן המקור. אז לידיעתך: האות עובר בכבלים לעומת הלויין שהאות עובר באוויר.למי שיודע קצת אלק' מוליכות הכבלים טובה יותר ממוליכות של אויר.)

3.התוכניות יותר מעניינות (אולי הסרטים פחות אבל למה יש dvd?)

4.בכבלים ניתן לראות דבר ולהקליט דבר אחר (חברת הכבלים משדרות גם אנלוגי וגם דיגיטלי על אותה תשתית)מבלי שנצתרך ממיר נוסף.

5.אין הפרעות קליטה (אתם חייבים להסכים שזו הנקודה החשובה ביותר)

6.יש עוד.........

פורסם

בתור איש RF שעושה שרות רב במילואים בבמצא 108 ולשעבר איש קבע בתחום קשר קרעי ליחידות טיסה אני מוכן להוכיח לך שהאות המגיע למקלט הסופי (בלשון העם ממיר) של YES חזק ובעל יחס אות לרעש נמוך מיזה המגיעה למקלט של הכבלים במיוחד למינויי הכבלים אשר רחוקים מהמרכזיה הראשים שהם בעצם רוב המינויים(בדרך מהמרכזיה מוגבר האות ע"י מגברים שלא רק מגיבירים אותו אלה גם מוסיפים לא עיוותים ורעש) והתוצאה ניראת בשטח.

דן

פורסם

בתור איש RF שעושה שרות רב במילואים בבמצא 108 ולשעבר איש קבע בתחום קשר קרעי ליחידות טיסה אני מוכן להוכיח לך שהאות המגיע למקלט הסופי (בלשון העם ממיר) של YES חזק ובעל יחס אות לרעש נמוך מיזה המגיעה למקלט של הכבלים במיוחד למינויי הכבלים אשר רחוקים מהמרכזיה הראשים שהם בעצם רוב המינויים(בדרך מהמרכזיה מוגבר האות ע"י מגברים שלא רק מגיבירים אותו אלה גם מוסיפים לא עיוותים ורעש) והתוצאה ניראת בשטח.

ואל תתעה אנשים במישפט נכון אבל לא לעיניין שמוליכות האויר נמוך ממוליכות הכבלים מיכוןן שזה לא רלוונטי במיקרה של אות המשודר באיפנון דיגיטלי ולא איפנון תדר או איפנון אמפליטודה AM/FM אתה ממש מדבר לא לעיניין כמו חבר כנסת ששואלים אותו על ביטחון והוא עונה שחסר לא תקציב בכדי לקנות וילה.

דן

פורסם

גם אני שירתתי בחיל הקשר אולי אתה מכיר במקרה את גדוד הקשר הארצי "גדוד אמירים 376" בתור טכנאי ראשי.

לסיכום אתה חייב להסכים שרגישות האות להפרעות חיצוניות גבוהה יותר בשידור מלויין.

(בגלל זה לא ראינו חלק נכבד של המשחק של נבחרת ישראל כזכור לך) ;D

פורסם

יאללה מכות ! :lol: :lol: :lol: :lol:

הכל שטויות

הכל אותו זבל

והמחירים מנופחים.

פורסם

אכן...

האמת היא מי בכלל צריך טלוויזיה???

סתם..סתם...צוחקת...

פורסם

DARK NAF!!!!

חילול הקודש! את מעליבה פה משהו שהוא כמעט על סף דת (אך לפחות על גבול אורך חיים) של כמה אנשים (נכון, רובם חסרי כל עיניין במין האנושי, אך זהו זכותם הבלעדית, לא?)

הטלוויזיה היוותה אם ואב (ולפעמים גם מאהבת) לחלקנו, אז ראי הוזהרת, עד פה!

... אני מקווה שהובן שכל דבריי נאמרו בכוונת לץ ותו לא ...

פורסם

בולשיט אני חוזר ואומר יחס אות לרעש SNR המגיע למפענח של YES טוב בהרבה משל הכבלים (הכלבים ????)

דן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים