עבור לתוכן

האם הצורב Liteon LH-20A1s הוא האמין והמאריך חיים יותר מכל הצורבים האחרים גם יחד?

Featured Replies

פורסם

בואו נשים רגע בצד את כל הגימיקים והבולשיט כמו : LABELFISH ,LIGHTSCRIBE .

אחרי בדיקות מקיפות שערכתי הגעתי למסקנה שדווקא הצורב הכי זול בשוק---דגם LH-20A1s של חברת Liteon הוא הצורב "שנהנה" מכמעט אפס RMA ואין שום דבר שאפילו מתקרב אליו.

http://www2.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=Liteon+LH-20A1s

אפילו הצורבים שהם יקרים משמעותית ממנו סובלים מ-RMA הרבה ,הרבה יותר גבוהה.

אני יכול להתפשר על מהירות והעדר גימיקים אבל בתור " ניפגע" NEC הדבר היחידי כמעט שמעניין אותי בצורב זה אמינות ,צריבה איכותית על מדיות DOUBLE LAYER ואורך חיים .

אחרי ששאלתי הרבה אנשים (כולל כאלו שעובדים בחנויות מחשבים ומקבלים צורבים דפוקים מלקוחות ) הגעתי למסקנה הבלתי נמנעת שנכון לעכשיו סוס העבודה היחיד שאפשר לסמוך עליו זה הצורב הזה ואני מתכוון לרכוש אותו בימים הקרובים.

האם כדאי לרכוש אותו עם אחריות יבואן מסוים ? (שמעתי שיש מספר יבואנים מקבילים וכל אחד מהם נותן זמן אחריות שונה וגם רמת העמידה באחריות לא זהה)

אנא הביעו את דעתכם בעניין

פורסם

אחי קנה אותו בעייניים עצמות. צורב סוסון. :xyxthumbs:

ד"א, אם עושה לך בעיות פשוט תעדכן קשוחה ל 9L08 החדש וזהו =]

פורסם

צורב ממוצע לא מחזיק יותר משנתיים וזה לא משנה איזה צורב זה.

פורסם
  • מחבר

יש לי כונן DVD asus דגם E612 שעובד כמו שעון קוקייה שוויצרי כבר קרוב ל-6 שנים ( הדבר היחידי שהייתי צריך לעשות זה להחליף בעצמי את הגומייה שמביאה לפתיחת המגש ) ,אולם זאת לא דוגמא טובה היות ומדובר בכונן קורא בלבד .

האם הסיבה העיקרית של הבלאי הנגרם לצורב היא פונקציה ישירה של מספר הצריבות או שישנו בלאי מעצם העובדה שהצורב מחובר לחשמל ?

האם עינית הלייזר דולקת בעוצמה מינימאלית כל זמן שהמחשב דולק או שהיא נדלקת אך ורק בזמן קריאה וצריבה?

האם בצורב DVD יש 2 עיניות , אחת לצריבה והשנייה לקריאה או שמדובר בעינית אחת שמשמשת לשתי המטרות ?

פורסם

דווקא היה ברשותי צורב של Plextor שהאריך ימים, אני חושב שהוא עדיין פועל, הוא אצלי משנת 2000 בערך, זרוק פה איפושהו אצלי בחדר...

אחח..איפה הימים... :silly:

פורסם

אתם שמתם לב למילה המודגשת נכון?

פורסם
  • מחבר

אתם שמתם לב למילה המודגשת נכון?

האם הסיבה העיקרית של הבלאי הנגרם לצורב היא פונקציה ישירה של מספר הצריבות או שישנו בלאי מעצם העובדה שהצורב מחובר לחשמל ?

האם עינית הלייזר דולקת בעוצמה מינימאלית כל זמן שהמחשב דולק או שהיא נדלקת אך ורק בזמן קריאה וצריבה?

האם בצורב DVD יש 2 עיניות , אחת לצריבה והשנייה לקריאה או שמדובר בעינית אחת שמשמשת לשתי המטרות ?

פורסם

היום אם ירידת המחירים על צורבי DVD גם האיכות של החומרים ירדה בהתאם.פעם הכוננים אכן החזיקו קצת יותר.לדעתי סיבת הבלאי העיקרית היא כמות הקריאות/צריבות.אין שום סיבה שהעינית (ליזר) תיפעל בזמן שהכונן לא בפעולה.

פורסם
  • מחבר

היום אם ירידת המחירים על צורבי DVD גם האיכות של החומרים ירדה בהתאם.פעם הכוננים אכן החזיקו קצת יותר.לדעתי סיבת הבלאי העיקרית היא כמות הקריאות/צריבות.אין שום סיבה שהעינית (ליזר) תיפעל בזמן שהכונן לא בפעולה.

כנראה שאתה צודק.

לא הבנתי דבר אחד:

אם אכן סיבת הבלאי העיקרית היא כמות הקריאות/צריבות אז ההיגיון אומר שאם ממילא יש כבר למישהו כונן אופטי כלשהוא שעדיין תקין אז מומלץ לו להשתדל במידת האפשר להשתמש בו לצורך קריאת דיסקים ואילו את הצורב לנצל אך ורק לצריבות עצמם.

פורסם

זה עולה 200 שקל, רבאק, עד שזה ימות סופית ממילא תחליפו מחשב עד אז או תקנו משהו אחר.

פורסם
  • מחבר

זה עולה 200 שקל, רבאק, עד שזה ימות סופית ממילא תחליפו מחשב עד אז או תקנו משהו אחר.

זה לא רק עניין של כסף -ה-nec אצלי עשה בסך הכול כמה עשרות צריבות לפני שהתחיל לעשות בעיות .

מה שמעצבן זה הטרחה ,העצבים והתסכול שגרם לי החרא של nec וההתעלמות המוחלטת של החברה מקו יצור שלם של צורבים דפוקים.

אני יותר בחיים לא אקנה מוצר נוסף של nec או של חברת הבת שלה -optrack

פורסם

אישית, אני לוחם חזק (וזה שכתב את הביקורת בזאפ) בעד הצורב של ASUS ה1814BLTבגלל השקט שלו עם ה DDSSII והטכנולוגייה ו 11 צורבים כאלה שהרכבתי ללקוחות מרוצים (וזה חברה עיסקיים שצורבים כל הזמן לא איזה מחשבי מזכירות למיניהם). קרא את הביקורת.

טיפה מקובעים פה :) אבל אם אתה רוצה אתה יכול לקרוא עוד פה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=205624.90

פורסם

גם החברה בCD FREAKS מקובעים?ראיתי שם במשאל הצורבים את הASUS אם 3 אחוז.לא שזה אומר שהוא גרוע,אבל כנראה לא הכי טוב.גם הלייט און לא ניצח שם.כמובן שזה דגם מיושן יחסית (ואני מאוד אוהב את הסקנים של לייט און).אגב המשאל שם לא הכי מייצג אך שווה לקחת בחשבון לפני קניית צורב.הקרדיט לחברינו (שכתי את כינויו) שהפנה את תשומת ליבנו למשאל לפני כמה ימים.

http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=228757

פורסם
  • מחבר

חברה בלבלתם אותי

מהו סוס העבודה שהוכיח את עצמו מבחינת אמינות ,אורך חיים וצריבות איכותיות בדגש על צריבות dual layer 8.5 gb

עזבו אותי ממהירות ותכונות שלא מעניינות אותי

מבחינה שהכונן ירעיש ,יעלה עשן וירקוד סלסה תוך כדי ,אבל שבסוף הצריבה תצא עשר ושהכונן ימשיך לעבוד לאורך זמן ולא ישבוק חיים כמו החרא של nec

שהיה לי .

פורסם

תכלס? אף אחד לא יוכל להבטי לך שום דבר. גם מה שימליצו לך ובמקרה תקנה צורב שבמקרה יצא פגום - תבוא בטענות

תחסוך מאיתנו הבטחות שווא ותחליט לבד על סמך מה שהראינו לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים