עבור לתוכן

USB DEVICE NOT RECOGNIZED (פרטים בפנים)

Featured Replies

פורסם

תעשה ניסיון תנתק את מה שיש לך בUSB הכל תשאיר רק מקלדת ועכבר וזהו בכל הUSB ואז תנסה לחבר את הIPOD או את הPSP לא ביחד

תודיע עם עזר או לא

• תגובות 37
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זה לא עזר... כבר ניסיתי את זה פעם.

מה לעשות??? האם זה בעיית חומרה בכלל? כי תוכנה זה לא נראה לי!

פורסם
  • מחבר

גם ניסיתי ולא עזר. אני חרשתי את האינטרנט על פתרונות. מה נראה לך שסתם פרמטתי? כי זה כיף???

פורסם

גם ניסיתי ולא עזר. אני חרשתי את האינטרנט על פתרונות. מה נראה לך שסתם פרמטתי? כי זה כיף???

אני בשום פנים ואופן לא מזלזל בך, אם זה מה שחשבת, רק שולל אפשרויות.

פורסם

אתה אומר שזה עובד ב XP, ככה שזו לא בעיה חומרתית ישירות.

יכול להיות שויסטה פשוט מתנגשת עם הלוח אם החדש.

פורסם

מיותר כל הטון התוקפני הזה, מי שמגיב כאן זה רק במטרה לעזור.

בכל אופן, אם אחרי שהתקנת את הויסטה מחדש הבעיה ממשיכה זה נשמע כמו דרייבר בעייתי (שהותקן שוב כמו שהיה בהתקנה הקודמת).

אולי אולי יכול להיות גרסאת ביוס, למרות שסיכוי יותר גבוה שזה דרייבר בעייתי.

ניסית להתקין על המחשב הזה XP רק בשביל לשלול את האפשרות שזאת בעיית חומרה?

אגב, גם ERD COMMANDER אמור לזהות התקני USB, וככה אולי זה יחסוך לך את ההתקנה של מערכת הפעלה מחדש.

פורסם

תקרא, הוא אמר כבר כמה פעמים שהוא ניסה ב XP. (וכן, זה עובד)

פורסם

קראתי אבל לא שמתי לב שהוא ציין שהוא ניסה עם XP על המחשב שלו עם הלוח החדש, רק ראיתי שהוא רשם שהוא חיבר למחשבים אחרים עם XP.

פורסם
  • מחבר

סליחה על התוקפנות מקודם, פשוט העניין קצת מעצבן אותי.

ועכשיו לנושא-

לא התקנתי שום דרייבר אחרי שהתקנתי את המחשב מחדש , רק דרייבר של הכרטיס מסך ושל הכרטיס קול, שניהם עובדים מצוין. (בדקתי אם ה-IPOD/PSP עובד גם לפני שהתקנתי את הדרייברים והם לא)

לא התקנתי XP על המחשב הזה מהסיבה הפשוטה הזאת- ה-PSP עבד בויסטה במחשב הזה, לפני שהחלפתי את הלוח אם. אם אתם רואים בכל זאת סיבה להתקין XP אני אולי אעשה את זה, רק באפשרות שזה לא ידפוק לי את ההתקנה של ויסטה.

דבר נוסף שיש לציין, שיש לי דברים נוספים שמתחברים ב-USB והם כן עובדים גם אחרי ההתקנה החדשה וגם לפני- כמו עכבר G5, מקלדת LOGITECH, שלט XBOX 360, מצלמת אינטרנט...

זה קורה רק עם ה-IPOD וה-PSP ההודעה הזאת, זה מה שמעצבן.

אז מה אתם ממליצים לעשות כרגע?

פורסם

זה כבר די ברור שזה משהו חומרתי, אבל שים לב, לא חומרה פגומה.

בטח התנגשות של משהו. תנסה לעדכן את הביוס של הלוח (תקרא במזה כרוך קודם כל).

לי יש את הלוח הזה, ולי גם כן היו מלא בעיות עם ויסטה, לא יכלתי להתקין אותה בכלל, עד שהחלפתי כרטיס מסך, ואז אני זוכר שהיו לי מלא בעיות איתה.

פורסם
  • מחבר

איך מעדכנים את הביוס של הלוח? (אם אפשר לינק או משהו... אין לי חוברת או איזשהו חומר קריאה של הלוח אם הזה, בגלל שהחנות שהחליפה לי אותו לא חשבה להביא לי...)

פורסם

סתם שתדע, אסור לחנות לעשות דבר כזה, אבל אתה יכול להוריד PDF זהה לחוברת מאתר היצרן.

אם אין לך שום מושג בנוגע לעדכון ביוס, הייתי מציע שתשקיע כמה דקות לקרוא את המאמר הזה: http://hwzone.co.il/guides/biosupdate

כמובן שחשוב מאוד לפני הכל לוודא שאתה יודע את הדגם המדוייק של לוח האם, אתה יכול להזר בתוכנה PCWIZARD (מגוגל או סטיקי ה-FAQ שבראש הפורום).

להורדת הביוס ותוכנת העדכון תפנה למדור ההורדות שבאתר יצרן הלוח אם שלך, לרוב החברות יש תוכנה להפעלה דרך הוינדוס למען נוחות ותוכנה להפעלה בבוטאבל (לפני שהוינדוס עולה) למען "אמינות".

פורסם

נסה "תרופת אליל" שלמרבית הפלא דווקא עוזרת לפעמים:

כבה את המחשב

נתק אותו לחלוטין מהחשמל ל 30 דקות.

ונסה שוב.

אני לא האמנתי ולא מבין את ה"תרופה" הזאת לחלוטין - אבל עם עובדות - אי אפשר להתווכח.........

פורסם

נסה "תרופת אליל" שלמרבית הפלא דווקא עוזרת לפעמים:

כבה את המחשב

נתק אותו לחלוטין מהחשמל ל 30 דקות.

ונסה שוב.

אני לא האמנתי ולא מבין את ה"תרופה" הזאת לחלוטין - אבל עם עובדות - אי אפשר להתווכח.........

קוראים לזה פריקת מתח :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים