פורסם 2003 במרץ 2422 שנים יש הבדל עצום! שמע, ההבדל בין מערכות ההפעלה גדול מאוד, אם אתה באמת מתעניין אני מפנה אותך ל www.penguin.org.il תקרא שם קצת מדריכים ותסתכל על תמונות המסך של אנשים.
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים ההבדל בין לינוקס לוינדווס הוא שאתה ב 100% יכול להתאים את המערכת לעצמך , כלומר לתכנת אותה מחדש כדי שתתאים לך.*עוד דבר המהירות שהתכוונו אליה היא מבחינת עבודה עם אפליקציות שונות , עבודות תיכנות שלינוקס מאפשרת עבודה קלה ונוחה למתכנתים וכל דבר שלא דורש גרפיקה כבדה או בכלל .*האפשרות היחידה שיש לך עכשיו היא פשוט להתקין עוד מערכת הפעלה (וינדווס) ועלייה לשחק משחקים , אבל זה לא יהיה כך לעד בגלל שכל פעם יש שיפורים חדשים בתחום הגרפיקה והתמיכה בפונקציות שונות של כרטיסי מסך , אז מתי שהוא כן תוכל לשלב בין שנייהם. האפשרות היחידה היא לחכות.
פורסם 2003 באפריל 1722 שנים ודרך אגב שלחתי שני אימילס ל נטויז'ן פעם זה היה בשביל חבר ב Openbsd ופעם ב slackware בשביליותמיד הם סרבו לעזוראבל אל תבין אותי לא נכון ! אני בעד לינוקס!!! אני נהנה מכל רגע!!!
פורסם 2003 באפריל 2322 שנים תלוי איזה מודם יש לך ואיזה חיבור.אצלי למשל עם מודם אלקטל ו ADSL אני מחייג בדיוק כמו בווינדוס, פשוט במקום להזין את כול הנתונים לאשף בווינדוס בלינוקס צריך לערוך שתי קבצי קונפיגורציה.
פורסם 2003 במאי 222 שנים coronalover... אני לא רוצה להיגרר ל flame wars אבל אני מאד לא מסכים אם הטיעון שלך לגבי העובדה שלינוקסלא "נאה" למשחקים...אני כבר שנה שנייה בלי ווינדווס ומרצה את כל צרכי המשחקים שלי בלינוקס...בקשר ל winex יש הרבה משחקים שעובדים מצויין (ומהר) איתו.יש לי ממחשב שש משחקי native port מגרסת כאשר קניתי את גרסת הווינדוס שלהם:neverwinter nights,rtcw,ut,ut2003,quake3,serios sam-tfe/tse.בנוסף לכך הרבה מישחקים עוד בדרך ללינוקסאתה אולי לא חייב להסכים עם דרך החיים שלי, אבל אין לך זכות לבטל אותה...IM PRAUD NOT TO DEUL-BOOT
פורסם 2003 במאי 322 שנים אני לא מנסה להתווכח עם אף אחד, אני רק מציין עובדות.יכול להיות שהמשחקים שעכשיו נכתבים גם ללינוקס ביחד עם המשחקים שרצים נורמלי ב winex מספקים אותך.אותי הם לא ואני מניח שגם הרבה אנשים אחרים חושבים כמוני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.