עבור לתוכן

מהו הלוח עם הכרטיס הגרפי המשולב ((on board ) הטוב ביותר ?

Featured Replies

פורסם

כרגע ממספר סיבות אין לי כוונה לרכוש אחד מהכרטיסים המובילים של ati או nvidia .

בעוד מספר חודשים מתוכננת להתבצע קנייה שכזו ולכן יש צורך בלוח שיאפשר ניצול מלא של כרטיס מסך כמו 9800 של nvidia (מתוכנן לצאת לשוק בתוך כחודשיים ).

לכן בכוונתי לרכוש לוח אם עם הכרטיס המשולב הטוב ביותר .

ברור לי שהכרטיסים המשולבים חלשים בהשוואה לכרטיסי מסך ייעודיים.

היות ויש לי מסך crt משובח ,אין לי שום בעיה ליהנות ממשחק ברזולוציה של 1024*768 ללא פילטרים ,כל זמן שה- fps

( frame rate per second) אינו נופל מ-25.

כך שאני אהיה מבסוט אם אני אוכל להריץ משחקים "ישנים " בני שנתיים-שלוש כמו :

Fear

,far cry

halflife2

doom3

prey

call of duty 2

אם אתם יודעים מהו הלוח עם הכרטיס הגראפי המשולב החזק ביותר ,רשמו את שמו כאן .

האם נראה לכם שכרטיס משולב טוב ככול שיהיה , יאפשר להריץ משחקים ישנים ,כמו אלו שרשמתי מקודם בצורה נסבלת (מבחינתי) בתנאים המינימאליים כמו שתיארתי למעלה?

הערה:

רצוי לוח אם עם קבלים מוצקים ,כמו דגמים מובילים של מספר חברות

פורסם

מערכת אינטל או AMD?

פורסם

אני לא מאמין שיש לוח עם כרטיס מובנה שיאפשר לך להריץ את FEAR או אפילו DOOM 3 בצורה סבירה.

אתה יכול לקנות לוח טוב וכרטיס 7600 כלשהו ולנסות למכור אותו ברגע שתרצה להחליף לכרטיס חזק יותר.

פורסם
  • מחבר

מערכת אינטל או AMD?

INTEL Q6600

פורסם

INTEL Q6600

אז אל תשקיע בלוח משולב שלרוב נותנים ביצועים נחותים אין מה לעשות מתפשרים על דברים לטובת הכרטיס O/B אז או שתקנה כרטיס תקציבי כרגע ואז תחכה איזה שנה לכרטיסים החדשים למשל 1950XT או 1950PRO בטווח של עד 1000 שקל

פורסם
  • מחבר

זכור לי בוודאות שקראתי לפני מספר חודשים ברשת על לוח אם עם מאיץ גרפי מובנה מבית אינטל עם ביצועים לא רעים בכלל שגם תומך באופן מלא ב-dx10.

לא מצליח להיזכר בדגם לוח האם ובשם המאיץ הגראפי שהופיע בכתבה .

Please help

פורסם

זכור לי בוודאות שקראתי לפני מספר חודשים ברשת על לוח אם עם מאיץ גרפי מובנה מבית אינטל עם ביצועים לא רעים בכלל שגם תומך באופן מלא ב-dx10.

לא מצליח להיזכר בדגם לוח האם ובשם המאיץ הגראפי שהופיע בכתבה .

Please help

מדובר על לוחות עם ערכת שבבים G35 , שתומך DX10 , ו-Shader Model 4.0 , HDMI

פורסם

עדיף לך לנסות לקנות כרטיס יד שנייה, זה יצא לך הכי משתלם.

פורסם
  • מחבר

עדיף לך לנסות לקנות כרטיס יד שנייה, זה יצא לך הכי משתלם.

ומה אני אעשה אחר כך ?

מי ירצה כרטיס dx9 ישן ובלי אחריות ?

חוץ מזה, ישנו אלמנט סיכון גבוהה מאוד בקניית חומרה יד שנייה מאנשים פרטיים (בדרך כלל אין אחריות ) .

אם אכן המחיר היה כמחצית ממחירו של מוצר חדש אולי היה טעם בטרחה ובסיכון של קניית כרטיס מסך יד שנייה מאדם פרטי אבל עיון בלוחות ה-trade zone

העלה שהאנשים שמוכרים חומרה ישנה בכלל וכרטיסי מסך בפרט מתמחרים את הציוד שלהם בצורה כל כך לא ריאלית שאפילו אין שום טעם להתחיל במשא ומתן.

אפשר לחשוב שהם מחזיקים יין ישן מבציר משובח או ציור של פיקאסו .......פשוט פתטי .

מי שקונה חומרה משומשת מלוחות ה-TRADE ZONE הוא פשוט אידיוט (אלא אם כן הוא מכיר היטב ובאופן אישי את האדם שממנו הוא קונה ויכול להיות בטוח שאין כאן ניסיון למכור חומרה גוססת ....)

פורסם
  • מחבר

מדובר על לוחות עם ערכת שבבים G35 , שתומך DX10 , ו-Shader Model 4.0 , HDMI

האם לדעתך המאיץ המובנה ב-g35 מסוגל להריץ את המשחקים בני השנתיים שלוש שרשמתי מקודם בצורה נסבלת ?

ברור לי שזהו פיתרון זמני בלבד ואין לי שום אשליות שניתן להשיג תוצאות טובות עם כרטיס גרפי משולב טוב ככול שיהיה.

בכל מקרה גם כאשר אני אקנה את ה-9800 החדש של NVIDIA שאמור עוד מעט לצאת

זה טוב שיש כרטיס מסך לגיבוי לכל צרה שלא תהיה ,,,,

בהתחשב שהעלות הנוספת של כרטיס גרפי משולב היא זניחה למדי אני לא רואה בזה שום חסרון ,אלא רק יתרון.

פורסם

הבעיה היא שלא ניתן לקנות כרגע לוח עם ערכת שבבים G35.

זה החיסרון שלה...

פורסם

אם אפשר להפריע אז גם לי יש לי שאלה בנושא אך ספציפית יותר -

האם יש לוח אם ATX בעל כרטיס מסך OB שיהיה מספיק טוב לתכני HD ובעל פיצרים מרובים??

פורסם
  • מחבר

אם אפשר להפריע אז גם לי יש לי שאלה בנושא אך ספציפית יותר -

האם יש לוח אם ATX בעל כרטיס מסך OB שיהיה מספיק טוב לתכני HD ובעל פיצרים מרובים??

ידידי היקר אתה מסיט את ה-post / thread (יענו הנושא ) לכיוונים לא רצויים .

פתח נושא חדש ותשאל שם.

אותי מעניינים רק משחקים .

תודה

פורסם

אין בעיה! אל תתבאס :hat:

פורסם

אין לוח שמציג ביצועים בכרטיסי O\B

תצטרך לקחת כרטיס חיצוני שישמש אותך במידה והכרטיס העתידי שתקנה יהיה בתיקון או משו

כרגע 7300GT חזק יותר מכול כרטיס מובנה וגם ניתן לקנותו בזול

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424449

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים