עבור לתוכן

שני בעיות...מוזרות, אחת קשורה ל-HDD והשניה אין לי מושג...

Featured Replies

פורסם

שלום..

יש לי שתי בעיות מוזרות מאוד, נתחיל בראשונה:

לפני כמה חודשים קניתי לעצמי 2 רכיבים חדשים למחשב, 80GB HDD ו512MB RDD2 RAM, התקינו לי אותם בחנות והכל היה בסדר, חזרתי הביתה, התחלתי לעבוד הכל היה בסדר, אחרי כמה זמן פתאום אני שם לב שהכונן שעליו שמתי את השמונים ג'יגה החדשים נעלם כאילו לא היה, לחצתי על קיצור דרך שמוביל למשהו שבכונן ההוא וזה כותב שהוא לא יכול למצוא את זה, מתוך יאוש ניסיתי ריסטרט ופתאום הכונן שם עם כל מה שהיה בו, אמרתי אוקיי והתעלמתי אבל זה ממשיך לעשות את אותו דבר מידי פעם, בעיקר אם אני משתמש בהרבה דברים שבכונן ההוא למשך זמן (למשל באמצע משחק של WoW זה קרה, מה שגרם לקריסה מיידית של המשחק).. אם תוכלו לחשוב על סיבה ודרך פתרון לזה אשמח לשמוע... וכן, הכונן מחובר טוב, בדקתי כמה פעמים.

הבעיה השניה אני בכלל לא בטוח אם היא קשורה לחומרה או לתוכנה או מה, ניסיתי מליון דברים כבר:

בד"כ אני גולש הכל בסדר וכולי, אבל כאשר אני מריץ משחק רשת שהוא ברמה בינונית עד כבד האינטרנט שלי זוחל כמו אני לא יודע מה, ולפני כמה חודשים הכל היה בסדר אם אותן הגדרות ואותם דברים, מה שכן עשיתי בזמן האחרון זה העברתי את הכרטיס רשת סלוט אחד למעלה כי התפנה לי שם מקום, יכול להיות שזו הסיבה? (אני מאמין שניסיתי אבל לא בטוח) או אולי התחממות של הכרטיס רשת או משהו? (הFPS בסביבות ה-40 אבל ה פינג מגיע עד ל-5000 במקרים מסויימים).

מה תמליצו? וסליחה אם הבעיה השניה לא ממש במקום...

פורסם

לא ממש הבנתי לאין הזזת את הכרטיס רשת אבל

ככול שהכרטיסים קרובים למעבד כך המהירות + PRIORITY עולה לכן זה כן משהו שמשפיע

לגבי הבעייה השניייה ייתכנו המון בעיות כמו דריבר לא תקין או כבל ( כנראה שזה זה ) לא תקין

תנסה להחליף כבל , הכי פשוט

פורסם
  • מחבר

1. בוא אני יראה לך ציורית:

|מעבד

|

|כרטיס מסך, מאוררים וכו'

|

|כניסות USB

|משהו שאני לא זוכר

|מיקום חדש של כרטיס רשת

|מיקום ישן של כרטיס רשת

כמובן שיש עוד משהו באמצע אבל בקיצור העלתי אותו סלוט אחד למעלה לכיוון המעבד.

אם הכבלים אתה מתכוון לרשת, אז היה אחד שלא עבד טוב והחליפו לי אותו לאחד שכן ובדקו את זה, אז לא יודע.

אם הכבלים אתה מתכוון לHD, אז איך אם זה כבלים חדשים וגם איך יכל להיות שזה פתאום לא יהיה?

פורסם

כבל של ה HD תנסה אחר , שווה בדיקה , ייתכן גם בעייה בלוח אם אבל זה אופציה אחרונה

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה! כלום לגבי הכרטיס רשת וכל הבעיה של האינטרנט?

אם זה עוזר אני יכול להגיד שככל שהמשחק יותר כבד כך הפינג עולה.. אם זה עוזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים