עבור לתוכן

בחירת לוח 650I בתקציב של עד 660 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לאור מה שהבנתי על לוחות 650I ובעיקר זה שהם לא טובים במיוחד ל - OC של מעבדי אלנדייל החלטתי לעלות מ - E2140 ל - E2180 ולהישאר עם אותם הזכרונות (667MHZ).

עכשיו נשאר רק לבחור לוח, מה עדיף: GB GA-P35-S3L או ABIT IP35-E ?

אם יש לוח 965P ב - 550 ש"ח לערך שידוע שיתמוך במעבדי ה - 45NM ועדיף על שניהם (ב - OC או בפיצ'רים) אז תמליצו עליו.

פורסם

רק קצת אינפורמציה לגבי ה - ABIT IP35-E (אין לי לוח של גיגבייט).

יתרונות:

1. אוברקלוקר מעולה ומוכח.

2. גשר צפוני יחסית קריר יותר בהשוואה לגיגבייט (מסקירות ברשת).

3. נותן מידע מקיף יותר מהגיגהבייט לגבי מתחים בלוח (גיגבייט נותן רק OK או FAILED לעומת ה ABIT שנותן מידע מספרי.)

4. PCIE נשאר נעול ויציב ( בגיגבייט יתכן ותצטרך לקבוע מהירות שונה מ -100 בביוס (בין 100-110) מאחר ובאוברקלוק לפעמים הוא "מאבד" מהירות ל PCIE שיורדת מ X16 ל X1 אם לא בוחרים תדר מתאים ל PCIE).

חסרונות (יש לי IP35 רגיל לוח כמאט זהה - קצת יותר פיצרס):

1. DOUBLE BOOT - יש בטא ביוס(הביוס ל IP35E ו IP35 זהים) - הבטא מתקן את הבעיה אך לא אים עושים שינויים משמעותיים בבביוס או מכבים את ה PSU - בנוסף בבתא יש כנראה שיחרור תיזמונים ותצאות SUPERPI מעט נמוכות יותר - זניח. ABIT מאוד איטיים בשחרור ביוס סופי - הבתא כבר משוחרר כמאט חודשיים.

2. מוספטים מתחממים עם מרובעי ליבות - לא ניראה לי שתהיה לך בעיה עם כפול ליבה.

3. VDROP+VDROOP רציני במתחים גבוהים ל CPU בביוס. (לגיגבייט אותה בעיה והיא אפילו חריפה יותר אם אני לא טועה.)

מידע כללי לגיגבייט יש מעט יותר בעיות ברגולציית מתח - נוטה לעשות OVERVOLTING לזכרונות - אם אתה הולך על הגיגבייט כדאי מאוד לדעת זאת.

אחד היתרונות של הגיגהבייט היא שיש קירור תחליפי למוספטים של THERMALRIGHT אם תרצה - ל ABIT אין.

בנוסף לגיגבייט יש חיבור פרללי וסיריאלי - אם אתה צריך. ל ABIT אין.

פורסם
  • מחבר

לפי זה נראה שהיתרונות של האביט לעומת ה - GB עולים על החסרונות.

מה גם שהוא עולה 25 ש"ח פחות.

פורסם

כמו שכתבתי אין לי לוח של גיגבייט - ואין לי מידע FIRST HAND.

בכל מיקרה שני הלוחות מעולים ל OC - לא תיפול אם אף אחד מהם.

גם אני הייתי תקוע בשאלה הזאת לפני שקניתי את המערכת שלי. - בסוף בחרתי ב ABIT ל Q6600

רצוי לבדוק תאימות בין החלקים שאתה קונה לפני בחירת הלוח.

לגבי שני הלוחות יש ספקים וזכרונות שמראים בעיות תאימות איתם לפעמים.

פורסם
  • מחבר

אלו הם הספק והזכרונות המתוכננים:

1) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4558 (ה - KSP האלה מצחיקים, לא ברור אם זה 450PN או 400PN למרות שאני חושב שזה השני)

2) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6859

איפה אני יכול לבדוק לגבי בעיות התאימות ?

כמו כן לא תהיה שום בעיה עם הטוניק, נכון ?

פורסם

לא חושב שתמצא מידע לגבי שני אלה - לא ראיתי יותר מדי אנשים משתמשים בהם.

לגבי הספק - אני בטוח שלהרבה אנשים יהיה מה להגיד- זה הסדרת ה TruePower של - THERMALTAKE אם כל ההשלכות של כך.

לגבי הטוניק - לא ניראה שלי תהיה בעיה. יותר תלוי במארז מאשר בלוח. ללוח יש הרבה מקום מסביב ל CPU.

לגבי הזכרונות - חיפשתי באתר של PQI יותר מידע. - לא ראיתי מה המתח שהם דורשים. במידה והם דורשים את הסטנדרט של 1.8 אני לא צופה בעיה.

פורסם
  • מחבר

חס וחלילה לי מלקנות ספק זול של TT.

הספק שבקישור הוא של FSP.

פורסם

אופס טעות שלי - עיינתי רק בריפרוף. :kopfpatsch:

פורסם

חס וחלילה לי מלקנות ספק זול של TT.

הספק שבקישור הוא של FSP.

אתה צריך להזמין , אין להם את זה במלאי ....הלכתי אתמול והתפאסתי ....

פורסם
  • מחבר

את זה הבנתי, מסרתי את המפרט לחבר והוא אמר שיזמין הכל ב - 20 לחודש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים