עבור לתוכן

תקוע בשלב ב Medal of Honor Airborn

Featured Replies

פורסם

אני נמצא בעיר שם עלי לנטרל כמה דברים וישנו איזה טנק מעצבן שמפטרל,איך לעזאזל מורידים אותו?

פורסם

יש לך רימונים מיוחדים כאלה (אם אני לא טועה קוראים להם sticky grenades) גדולים כאלה שחורים

תזרוק על הטנק איזה 2 כאלה והוא מתפוצץ..

פורסם

אפשר גם כל רימון. תזרוק על הטנק כמה שאפשר . אם מתקשה אז תזרוק רימון לעבר הטנק ותיתחבא ושוב תזרוק ותתחבא .

פורסם

אפשר גם כל רימון. תזרוק על הטנק כמה שאפשר . אם מתקשה אז תזרוק רימון לעבר הטנק ותיתחבא ושוב תזרוק ותתחבא .

אי אפשר כל רימון... אני זוכר את השלב

רק סוג מסויים של רימונים (שיש בשלב הזה ובעוד אחד) יכול לפוצץ את הטנק הזה

פורסם

גם אני אתמול נתקעתי בשלב הזה :)

אתה צריך לזרוק עליו את הרימונים האלה שנראים כמו תאנה, זרוק כמה עד שהוא יתפוצץ.

אם תלחץ על G כמה פעמים אתה תגיע אליהם.

פורסם

אי אפשר כל רימון... אני זוכר את השלב

רק סוג מסויים של רימונים (שיש בשלב הזה ובעוד אחד) יכול לפוצץ את הטנק הזה

מהשלב שהוא נמצא בו עכשיו יש אותם לאורך כל המשחק, פשוט יעילים ! איזה ליראות 4 איובים מתים ביחד..

פורסם

הרימונים שמסוגלים להרוס טנקים נקראים GAMMON GRANEDS, וכפי שנאמר, הם שימושיים גם שלא נגד טנקים :smile1: במצב שבו אני עומד לעבור דרך חדר מלא נאצים, אני או שולף TOMMY GUN (שאחרי שלושה שדרוגים מסוגל לנקות חדר מלא במחסנית אחת), או מחזיק את ה-GAMMON ביד עד שהוא מתקתק מהר ואז זורק ככה שהוא מתפוצץ מייד, ואז מקבל על זה ציון של חמישה אויבים ברצף מהיר ;)

פורסם
  • מחבר

איך ניתן לקצר את ההשהיה של הרימון כידי שיתפוצץ מהר לאחר הזריקה שלו?

פורסם

אתה שולף רימון, מחזיק את העכבר לחוץ (הרימון ישאר אצלך ביד) ואז אתה שומע אותו מתקתק, כשקצב התיקתוק עולה, הוא עומד להתפוצץ, זרוק אותו מייד אחרת הוא יתפוצץ לך ביד (=אתה מת). ככה אם אתה מתזמן נכון, הרימון יפול על הרצפה ויתפוצץ בלי לתת לאויב הזדמנות לבעוט בו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים