עבור לתוכן

שדרוג המחשב-עזרה בבחירת רכיבים-באיזור ה2000 שקל.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני רשמתי מה יש לי היום רשמתי את כול הנתונים של המחשב שלי... ואני לא יודע מה זה סוקט....

בקשר לזכרונות אני קונה כרטיס מסך חדש וכרטיס זיכרון ... יש עוד משהוא שחייבים להחליף? חוץ מהמעבד ולוח M שאין לי כסף להחליף.

ותסתכל למעלה ותיראה שרשמתי את כול מה שיש לי במחשב היום לפני שאני משדרג.[br]פורסם בתאריך: 14.10.2007 בשעה 14:04:35

ועוד דבר הOC שעדיין לא הבנתי מה זה ,נחוץ לי למחשב? מה זה נותן ?
  • תגובות 52
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין מה לשדרג את המחשב הישן הוא עם לוח AGP וDDR1 וזה אומר מחירים גבוהים לחלקים ישנים בגלל בעיוץ זמינות.

ההפרש של לקחת אינטל זה כ250-300 שקל (אני מתיחס לזה בסוף)

עשיתי שינויים קטנים למה ששוקו הציע :

מעבד:

AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CSBOX - BOX ¤354

לוח אם:

GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤353

כרטיס מסך:

SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - RETAIL ¤665

זיכרון:

KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤424

ספק כוח:

HEC 400TRT-F ¤224

הרכבת מחשב:

ללא הרכבה ¤0

מחיר סופי: ¤2020

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

כרטיס מסך יותר חזק למשחקים ,זיכרון קצת יותר זול ולוח אם יותר פשוט ויותר זול אבל אולי תהיה בעיה כי יש לו רק IDE אחד ובלוח של שוקו יש 2 (במחשבים ישנים לרוב כל הכוננים IDE ). אפשר להוסיף 100 שקל ל x1950pro (של GECUBE ) ואז אפשר לבנות אותו בסקאי PC (יש את אותם החלקים חוץ מהכרטיס מסך). בTMS אין את המעבד ואין את שני הלוחות ואני לא מבין גדול בלוחות AMD.

אותו מפרט עם לוח ומעבד של אינטל (P35DS3L ו e2140) עולה 300 שקל יותר בIQPC אבל תקח בחשבון שאם תשדרג אף אחד לא מבטיח לך שתצליח למכור את המעבד הישן. בTMS אפשר להשיג את המפרט של אינטל בכ2200 שקל על ידי שימוש בעובדה שהם מוכרים זכרונות של transcend ב360 שקל . בTMS אתה יכול לנצל את ההנחה של ה 2% על מזומן(40-50 שקל במקרה שלך) ואם אתה גר בצפון אתה יכול לחסוך את ה47 שקל של המשלוח .

קירור שקט זה עוד כסף אני לא מבין בזה. יש מארזים משקיטים ומאווררים למעבד שקטים. ה1950g אולי קצת רועש אז אולי עדיף לקחת משהו יותר שקט ופחות משתלם. בכל מקרה אם המעבד שלך זה פרסקוט אני יכול להבין למה אתה מתלונן על רעש כי פרסקוטים הם תנורים.

פורסם
  • מחבר

כן המעבד שלי גם חם כמו אש וגם רעש של טרקטור

עכשיו אין לי את הכסף לשדרג כול כך הרבה דברים יש לי רק 2000 שקל ואני לא רוצה לקנות לוח ומעבד AMD ... לכן שאלתי היא אם אני קונה כרטיס מסך וכרטיס זיכרון (הבנתי ש-Kingston הם הכי טובים) וקירור שאני עדיין לא יודע איזה האם זה יספיק בינתים או שזה בל יעבור ואני חייב לקנות מחשב חדש כי הם לא יתאימו ללוח M שיש לי היום ולמעבד..

אגב אני גר בפתח תקווה.

עוד דבר שמעניין אותי למה אינכם ממליצים גם על כרטיסי מסך של ג'יפורס?

הם הכי טובים היום לא?

פורסם

הרכיבו לך תגובה מעלייך מחשב בתקציב שלך

שיהיה הרבה יותר טוב ממה שיש לך היום

ובתקציב שלך AMD הכי מתאימים לך

במקום לזרוק כסף על שידרוג זמני ולא משתלם למחשב שלך עדיף פשוט לקנות את מה שהציעו לך

ואז שתקנה מחשב חדש בעתיד כמו שאתה מתכנן תוכל למכור את זה או להשתמש בו כמחשב משני

שעדיין יהיה יותר חזק מהמחשב שיהיה לך אחרי השדרוג

סתם חומר למחשבה

פורסם
  • מחבר

בסדר אבל קודם כול אני אומר לך אין לי את הכסף לזה אין לי 3 אלף למחשב יש לי 2000 בגלל שאני קונה מסך טוב ובתוך זה צריך גם קירור וגם ספק כוח שכנראה שחכתם ומארז ועכבר ומקלדת ואף אחד לא רשם את זה במפרט ... דבר שני אם אני קונה מעבד ולוח זה יהיה איכותי ושל אינטל ככה זה גם להרבה זמן... לכן זה יחכה קצת שיהיה לי 2000 שקל מיותרים ואני יוכל להשלים את המחשב לגמרי.. אני רק צריך שמה שאני רוצה עכשיו יעבוד עים המעבד והלוח שיש לי היום וגם כמובן שכשאני יקנה מעבד ולוח M חדשים זה יתאים ולא ייהיה כבר חלש מידי או ישן מידי...[br]פורסם בתאריך: 14.10.2007 בשעה 15:20:24

אם תגידו לי שזה ממש בלתי אפשרי מה שאני מבקש אז אני כבר יעשה חושבים מחדש... אבל כול עוד זה אפשרי זה מה שאני צריך..[br]פורסם בתאריך: 14.10.2007 בשעה 15:22:25
אה אבל חשבתי על משהוא אם אני אמכור את המחשב אני יוכל להשלים את הכסף שחסר לי...בכמה אני יכול למכור את המחשב שלי 1000 לפחות או פחות?
פורסם

התוספת קירור ממש מיותרת במפרט שלך(ואתה לא יודע מה זה OC - תעיין בפורום אוברקלוקינג)

אני הייתי מסתפק בקירור שבא יחד עם המעבד(סטוק), איזה מארז יש לך?

לפי דעתי כמו שכולם אמרו לך כבר עדיף לשדרג את כל המערכת(לקנות מחשב חדש) ועדיין

להיות במסגרת התקציב...

זכרון DDR1 עולה יותר יקר מDDR2 במחיר של 1GB DDR1 אפשר לקנות 2GB בDC DDR2

פורסם
  • מחבר

טוב אני חושב שאין לי ברירה אני ינסה למכור את המחשב קודם ואז נראה כי פשוט אין לי כסף..כמה אני יכול לקבל עליו כולל צורב דיוידי חדש? או שאולי כדאי לי למכור בלי צורב

פורסם

יש לך עוד כוננים חוץ מהצורב?

ותן את המפרט המלא(לכל חלק תן את שם היצרן והדגם שלו)

אני הייתי מוכר אותו יחד עם המערכת הישנה צורב חדש עולה סביב 170 ש"ח

פורסם
  • מחבר

סבבה המפרט כרגע לא אצלי ואני לא במחשב בבית אז בערב אני ירשום לך הכול...

יש לי כונן דוידי אחד חדש.

תגיד אם אני יעשה טרייד אין בחנות אני יקבל עליו משהוא? או ששווה ישר לפרסם אותו?

פורסם

תלוי בחלקים שלך(אם כי אם יש לך DDR1 ספק עם תוכל לעשות טריידאין)

פורסם
  • מחבר

אני כמעט בטוח שזה DDR1 כי לא כתוב שזה 2 אז נראה בטוח

פורסם

תרשום את המפרט המלא ואז נוכל לעזור לך...

פורסם

אף אחד לא ימליץ לך לשדרג את המחשב בגלל שגם תשלם על החלקים ביוקר וגם לא תשתמש בהם להרבה זמן ואז ה2000 שקל על שידרוג ילכו כעיקרון לפח. אפשר להחליף קירור למעבד למשהו יותר שקט ויעיל באיזה 150-250 שקל וזה לפחות יחסוך לך את הכאב ראש בזמן שאתה חוסך למחשב חדש. בשביל לחבר את המסך אתה לא צריך לשדרג כלום אבל בשביל לנצל אותו תצתרך כרטיס מסך שעובד טוב ברזולוציה הטבעית של המסך. בAGP הכרטיסים האילו עולים הון וגם לא בטוח שהם מספיק חזקים בשביל זה. בשביל הDELL ברזולוציה של 1680X1050 הזה אני חושב שצריך לפחות 8800GTS (אולי אפילו את ה 640MB היקר) או אולי הHD2900PRO יספיק (והוא גם יותר זול אבל שמעתי שהוא חם ורועש יותר וצריך ספק טוב). הbenchmarks שראיתי ב tom's hardware הם לאיכות מקסימלית אז אולי אפשר לעבוד עם משהו יותר זול עם מתפשרים.

אם תתעקש על אינטל אתה פשוט תשלם יותר אלא אם כן יש עוד הורדת מחירים בפתח. במפרטי משחקים מה שצריך זה כרטיס מסך חזק ומעבד טוב זה נחמד אבל לא יותר מזה כי הכרטיס מסך עושה את רוב העבודה המעבד גורם להבדלים קטנים יחסית. אם יורדים בכרטיס מסך ועולים במעבד מה שמקבלים זה ביצועים יותר גרועים במשחק.

פורסם
  • מחבר

המחשב הוא לא רק משחקים אלא משחקים אימיול ואינטרנט...ומה ההבדל במחיר בין אינטל למעבד יותר פשוט? פשוט אינטל זה יותר טוב וגם יש לי אחריות לכול החיים שזה יתרון גדול כבר נדפק לי המעבד והסכימול החליף לי אותו..[br]פורסם בתאריך: 14.10.2007 בשעה 17:12:05

והOC שאתם מדברים עליו יהיה חיוני למחשב טוב כמו שאני מתכנן? מה מחירו?
פורסם

oc לא עולה כסף זו המהרה של המעבד שלך

OC http://hwzone.co.il/articles/oc_intro/

ותוסיף תקציב כללי לכותרת על ידי עריכה של ההודעה הראשונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים