פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים המחשב השני שלי לא נדלק. חשבתי שהבעיה בספק כח, אבל אז שמתי לב שכשאני מנתק את חיבור ה12V ללוח, הספק דווקא כן פועל, יחד עם המאווררים. המחשב עצמו לא עושה בוט. בדקתי עם הספק של המחשב הזה, אותה הבעיה.מכאן אני מבין שהבעיה דווקא בשקע ה12V בלוח. האם אני צודק? מה תפקיד שקע זה ? לאיזה חלקים הוא מעביר מתח?תודה. :]
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים שקע 12V אני מבין שאתה מתכוון ל4 פינים שקרוב למעבד חיבור זה נותן מתח נוסף למעבד קיים מפנטיום 4 והלאהייתכן ויש לך דווקא בעייה בספק במסילה הספציפית הזו בכול מקרה אם זה ספק ישן וגנרי תחליף לחדש , זה הרבה יותר זול מלוח דרך אגב ללא מתח זה המעבד לא ידלק ובעצם כול המחשב לא יידלק תעדכן אותנו מה נסגר
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים מחבר שקע 12V אני מבין שאתה מתכוון ל4 פינים שקרוב למעבד חיבור זה נותן מתח נוסף למעבד קיים מפנטיום 4 והלאהייתכן ויש לך דווקא בעייה בספק במסילה הספציפית הזו בכול מקרה אם זה ספק ישן וגנרי תחליף לחדש , זה הרבה יותר זול מלוח דרך אגב ללא מתח זה המעבד לא ידלק ובעצם כול המחשב לא יידלק תעדכן אותנו מה נסגרניסיתי להדליק את המחשב עם עוד שני ספקים, אחד מהם של המחשב הזה, FSP300W, בשלושת המקרים אותה הבעיה. ככה שהבעיה היא לא בספק הכח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.