עבור לתוכן

רשמים ראשונים מ Ubuntu 7.10

Featured Replies

פורסם

התקנתי אתמול את Ubuntu 7.10 וקלטתי שאף אחד לא כתב עליה פה בפורום אז הנה My two cents:

קודם ההתקנה והקונפיגורציה הראשונית כבר רשמית יותר קלה מ Windows אפילו בן אדם שלא ראה שום דבר חוץ מ Windows בחיים שלו יוכל לעשות את זה בקלות.

בגרסאות קודמות הייתי חייב לשחק עם ה XORG מליון פעמים בשביל להגיע למצב שאני עכשיו בו ולא פתחתי את ה XORG אפילו פעם אחת.

חוץ מזה זאת פעם ראשונה שאני מתקין לינוקס ואין לי אפילו בעייה אחת עם הכרטיס רשת האלחוטי שלי (אדימקס) אני נתקלתי בהמון הפצות שאפילו לא עשו BOOT אם הכרטיס היה בתוך המחשב ופה הוא פשוט עבד מהרגע הראשון.

האפקטים ברירת מחדל אמנם פחות יפים מבריל אבל בהחלט מספיקים וזה נחמד שלהפעיל אותם לוקח רק שני קליקים.

בכל מקרה אני אהבתי וזה בהחלט המערכת הפעלה DEFAULT שלי לבינתיים.(על ה PC כמובן, אני עדיין מעדיף OSX :) )

פורסם

קודם כל כל הכבוד על זה ששיתפת אותנו בהתרשמות שלך עם אובונטו 7.10 (בטא) .

גם אני שמתי לב לזה שמגרסה לגרסה אובונטו נהיית יותר ידידותית למשתמש.

דרך אגב עוד 5 ימים יוצא אובונטו 7.10 .

פורסם

אין לי כבר סבלנות לחכות

פורסם

ללא ספק אובונטו עשו צעד חיובי ושלילי, ההתקנה ממש פשוטה וגם אופן הניהול של המערכת (התקנת דריברים\קודאקים\ כל דבר אחר [ואני לא מזכיר פה את הX שלבש שחפץ]

פורסם
  • מחבר

גם אם אתה לא אוהב את זה תזכור שכל המטרה של פרוייקט אובונטו זה ליצור לינוקס שמיועד לאנשים רגילים.

כמה שהם הופכים את זה ליותר קל ופשוט אז יהיו יותר משתמשי לינוקס וככה כל הגופים שמתעלמים מלינוקס בימינו יתקשו יותר ויותר לעשות את זה.

פורסם

נשמע מעניין דקטור..

אפשר כמה תמונות מסך לראות את הדבר הזה בכלל?

הגרסא תומכת בכלל בכפולי ליבה?

פורסם

איזו שאלה לא חכמה במיוחד, לינוקס תמך בכפולי ליבה \ 64 ביט הרבה לפני שהציקמוק הזה בשם XP עוד היה בתיכנון :nixweiss: (ואאני לא מדבר על כל שאר הפלטפורמות שלינוקס תומך בהן ושאר מפיצי מערכות ההפעלה מתעלמים מהן כליל)

http://www.ubuntu.com/testing/710rc נא עיין

פורסם

ללא ספק אובונטו עשו צעד חיובי ושלילי, ההתקנה ממש פשוטה וגם אופן הניהול של המערכת (התקנת דריברים\קודאקים\ כל דבר אחר [ואני לא מזכיר פה את הX שלבש שחפץ]

לא הבנתי, nim, הבעיה שלך זה שהיא קלה מידי להתקנה או שהיא לא נותנת לך להחליט בעצמך על האפשרויות השונות?

גם אם אתה לא אוהב את זה תזכור שכל המטרה של פרוייקט אובונטו זה ליצור לינוקס שמיועד לאנשים רגילים.

כמה שהם הופכים את זה ליותר קל ופשוט אז יהיו יותר משתמשי לינוקס וככה כל הגופים שמתעלמים מלינוקס בימינו יתקשו יותר ויותר לעשות את זה.

הוא מפחד להפוך להיות סבא שצועק על ילדים זבי חוטם שבזמנו להתקנה של לינוקס לא היה ממשק גרפי :P

פורסם

גם וגם, זה די מעצבן שההתקנה כבר יותר קלה מהתקנה של XP וכדי שאני אוכל להתקין בצורה שאני אוהב אז אני צריך להוריד דיסק מיוחד (אלטרנטיבי) ובכלל, אובונטו זאת סתם הפצה שמלאה בשטויות

פורסם

לי זה נישמע נחמד

תגידו איך להשאיר מחיצה ללינוקס?

פשוט להשאיר מקום לא מפורמט?

פורסם

כן

פורסם

הוא מפחד להפוך להיות סבא שצועק על ילדים זבי חוטם שבזמנו להתקנה של לינוקס לא היה ממשק גרפי :P

אז אם התקנתי SVR3 מטייפ זה הופך אותי לזקן?

פורסם

זה לא היה בפלופי 8 אינצ'? ;D

אם עשית את זה באמת ולא בשיעור היסטוריה, אז כן :lol:

"get off my lawn, you script kiddie!"

shotgun2.jpg

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בסוף ההתקנה לאחר reboot עולה המסך של ה- GRUB ללא ההגדרות של חלונות.

מסתבר שההתקנה דרסה את menu.lst, במזל היא לא דרסה את קובץ הגיבוי menu.lst.old,

אפשר פשוט להעתיק את השורות החסרות.

אולי זה הדרך של UBUNTU להתחרות ב- $M :smile1:, פשוט להעיף אותם מהמערכת?

ונקודה חיובית, הקינפוג של xorg,

בשביל לעבור לרזולוציה הטבעית במסך שלי 1600X1200 ב- 7.04 הייתי צריך לעבור גיהנום של כמה שעות.

ב- 7.10 יש ממשק גראפי נוח לכל הסיפור, בהחלט חיובי מאוד. :xyxthumbs:

פורסם

הנושאים אוחדו :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים