פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים אני רוצה לשפר את הFPS במשחק COD4 אפילו אם זה ישפר לי את ה FPS ממש בקצת האם יש דרך כזאת ?ואני לא מדבר על להוריד את כל הגרפיקה יותר ממה שהיא עכשיואולי יש קונפיג טוב לא או משהו כזה ?
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים מחבר כן שמעתי על זה אבל אני לא מבין בזה כלום אם למשל אני יעשה OC למחשב באיזה רמה הוא ישתפר ?איך השיפור יהיה ו האם שווה לי ללמוד איך לעשות את זה מה הסיכויים שאני ישמיד את המחשב שלי ?
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים כן שמעתי על זה אבל אני לא מבין בזה כלום אם למשל אני יעשה OC למחשב באיזה רמה הוא ישתפר ?איך השיפור יהיה ו האם שווה לי ללמוד איך לעשות את זה מה הסיכויים שאני ישמיד את המחשב שלי ?קרא את זה - http://hwzone.co.il/guides/oc_vga/
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים אם לא בא לך לעשות OC, אתה יכול לנקוט בצעדים הבאים(למרות שהשיפור יהיה מזערי, אם בכלל):נקה את המחשב מקבצים לא נחוצים(TEMP.spyware,adware)עצור תהליכים לא נחוצים(alt+ctrl+del->processes)עשה defrag לדיסק הקשיח שלך.
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים שחק עם ההגדדרות במשחק, החלק האמצעי מכביד הכי הרבה.(בהגדרות)עד שתגיע לביצועים סבירים.
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים מחבר רשמית בפורום OC ואמרו לי שם שזה לא ממש ישפיע לי על המחשב ואני לא מבין למה לא כי אם אני יעלה את מהירות ה CORE ושל הזכרון של הכרטיס מסך שלי אפילו ב 100HZ מה זה לא ישפיע ?ואני מדבר על COD4 הוא עובד לי על 20-35 FPS
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים תוסיף בבקשה את שם המשחק לכותרת.הדיון ננעל.אם וכאשר תחליט שאתה רוצה לשנות את הכותרת, תשלח הודעה לאחד מאחראי הפורום שנפתח אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.