פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים שלום,יש לי מחשב נייד של TOSHIBA QOSIMO F25 . עכשיו התקנתי ויסטה על המחשב בזה....כמעט הכל עובד טוב, חוץ מהכרטיס קול, הקול יוצא צורם ולא טוב בכלל, כאילו כמעט שלא שומעים.אני כמה ימים מחפש דריבר מתאים בכל רחבי האינטרנט אבל לא מצאתי כלום.מצאתי דריבר לכרטיס שתומך בויסטה אבל כשאני מנשה להתקין הוא אומר לי שחסר קובץ מסוג SYS ....הכרטיס הוא בנוי על הצ'יפס לפי מה שהבנתי, ושמו SOUNDMAXאתם חייבים לעזור לי למצאו משהו, אני כמה ימים רק מחפש את זה ולא מצליח...תודה מראש, לעוזרים
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים מוזר באתר הבית שלהם אין דריברים לויסטה אתה יכול לרשום בדיוק איזה קובץ SYS הוא מחפש ?
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים מחבר smwdn.sysבדקתי גם במנהל התקנים ובלשונית של שירות מופיע SMWDNאם זה עוזר במשהו?
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים נסית לעשות עידכון וינדוס דרך האתר של מיקרוסופט ? ייתכו ושם יש להם דריבר לSOUNDMAX פשוט ראיתי כי להרבה יש בעייה עם דריברים לויסטה
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים מחבר לא מצאתי דריבר באתר של מיקרוסופטאבל איכשהו התקנתי את הגירסא של XP הוא אומר שיש דריבר אבל עדין לא שומעים טוב.דיברתי גם עם מיקרוסופט וגם עם טושיבה ישראל ואין להם פיתרון.מישהו יכול לעזור?
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים אם לא מצאת באתר החברה, סביר להניח שהם עובדים על זה והם יוציאו את זה בקרוב, אז תבדוק כל שבוע ככה.
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים בוקר טוב,לפי מה שאתה אומר במערכת ההפעלה הקודמת לא היו בעיות סאונד, ככה שבעיית חומרה זה לא.תערוך את הכותרת שתיהיה יותר מובנת כמו "מחפש דרייבר לויסטה שיתקן את בעיית הסאונד בלפטופ" או משהו בסגנון, שיהיה קצת יותר קשור לתוכן התארד.דבר שני, אם לטושיבה ישראל אין פתרון כרגע, כנראה שפשוט אין דרייבר לכרטיס שלך לויסטה... קורה, זאת מערכת לא מספיק וותיקה ואין לה את כל הדרייברים שצריך.הקומבינה של להתקין בויסטה דרייבר של ה-XP יכולה לעשות לך המון בעיות, במקרה הטוב זה פשוט לא יעבוד ובמקרה הפחות טוב יתחילו לך מסכים כחולים וריסטים לא מוסברים.
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים אם לחוץ לך העניין עם כ.קול,יש איזשהו פתרון זמני. אתה יכול לקנות כ.קול בגודל של DOK ,שעולה כ60 שקלים, שמתחבר לUSB ויכול לספק אותך עד לפתירת הבעיה של הדרייבר.מקווה שלכרטיס הזה אין בעיה של דרייבר עם ויסטה.
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים נסה להתקין את הדרייבר של XP (באמצעות התוכנה, לא ידני) כשאתה מכוון את קובץ ההתקנה על מצב תאימות ל XP.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.