עבור לתוכן

מאוורר במארז התחיל להרעיש בצורה מחרידה כנסו בבקשה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי מארז 6A19 שקניתי לא מזמן והוא מגיע עם מאוורר 120

שהיה עובד בשקט ולא הייתי שומע אותו עשה את העבודה יופי,השבוע הוא החליט להידפק

כל פעם שהייתי מדליק את המחשב הוא לא היה עובד,הוא היה מחובר ישירות ללוח אז חיברתי אותו לספק

ןעכשיו הוא עובד כי כנראה החיבור בלוח נדפק או משהו ומאז התחילו הצרות

הוא עושה רעש של גנרטור הוא מסתובב פי 3 נראה לי יותר מהר,איך זה יכול להיות ומה אני יכול לעשות כדי להשתיק אותו בחזרה???

פורסם

ראשית, בדוק בביוס כיצד מקונפג החיבור בלוח. (חפש ב advanced settings את הגדרות הטמפרטורה/מאוורר) לא סביר שהחיבור בלוח התקלקל ככה סתם.

לפי מה שאתה מתאר, נראה כי בעיית הרעש נובעת מכך שמתח הספק גבוה מדיי והמאוורר מסתובב מהר מדיי.

דרך אגב, איך חיברת את המאוורר לספק? אם הוא מיועד לחיבור ללוח אם (עם 3 פינים) אז צריך להוסיף מתאם מיוחד, האם הוא תקין ומחובר נכון?

פורסם
  • מחבר

מה שהיה קורה כשזה היה מחובר ללוח כשהצחשב היה נדלק המאורר לא היה מסתובב וכשהייתי מסובב אותו קצת אז הוא התחיל לעבוד.

ולביוס לא נכנסתי ככה שאני לא מאמין שמשהו השתנה שם ככה סתם כי זה היה עובד טוב.

בנוסף לקחתי כבל שמתחבר לחיבור של ה3 פינים ובצד השני שלו זה מולקס וחיברתי לספק והוא מסתובב במהירות מטורפת.

חיברתי אותו אפילו למחשב אחר גם ישירות ללוח וגם עם המפצל לספק ועדיין אין שינוי.

פורסם

נראה שציר המאוורר נתקע לך. פרק את המאוורר ובדוק אם לא נכנסו לציר אבק או סיבים. אם הכל נקי, נסה לשמן בטיפטוף בשמן עדין (שמן של מכונות תפירה למשל...) ואם זה לא עוזר, החלף מאוורר.

פורסם
  • מחבר

המאוורר היה תקוע רק בחיבור מסויים אחרי החלפתי לכמה חיבורים אחרים הוא עבד פשוט במהירות לא נורמלית.

טוב אני יעשה עוד כמה בדיקות מקסימום אני אחליף מאוורר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים