עבור לתוכן

לא מצליח לעשות OC מעל 2205 Mhz ל E4300.

Featured Replies

פורסם

תנסה בכל זאת עם אתה לא מצליח לכבות את ה EIST ....לא בכל מצב הוא מתחיל להשפיע ב FSB \BUS גבוהה .

עם לא הולך אז יכול להיות שאתה עושה משהו לא בסדר\אולי הטמפ שלך גבוהות מדי כבר או משהו כזה (לא הגיוני בכזה בס אבל יכול להיות ).

• תגובות 30
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הטמ"פ אצלי על IDLE כשבחדר חמים הם 28 מעלות (בודק ב EasyTune שבא עם הלוח אם של גיגהבייט).

במאמץ של לפחות חצי שעה 45 דק' המעבד לא עבר את ה 46-48 מעלות שוב לפי התוכנה של האיזי טיון ודרך ה Everest.

דרך אגב מה זה EIST? ואיך אני מכבה אותו?

אני כרגע אכנס לביוס שוב ואבדוק אם אני מוצא את הדברים האלו, אם לא אז אחזור לכאן :P

לבנתיים אני אנסה לשים גם את הזכרונות על 2.

עוד אפשרויות?

פורסם

טמפרטורות עדיף לבדוק עם CoreTemp או TAT...

EIST זה פיצ'ר שמוריד מכפלות מהמעבד בזמן מנוחה.. חוסך בחום וחשמל...

פורסם
  • מחבר

^^

מכיר את זה, הרבה פעמים ראיתי את המעבד על 1200 מגה הרץ ורק שהפעלתי דברים הוא העלה מהירות פתאום.

בכל מקרה עדכון קטן לגבי הנסיון שלי,

שיניתי את ה PCI ל 100, העלתי FSB ב 5 מגה הרץ ל 250, ושוב נכבה המחשב, שמתי גם את הזכרון על כפול 2.

ניסיתי להחזיר למהירות הרגילה שעבדה מקודם 245 מגה הרץ, וגם זה נתקע והפעיל מחדש. אז עכשיו אני על 240 חח.

מה עוד אפשר לעשות...קיבינימאט עם זה חשבתי על מחשב לאוברקלוק,

האם באמת הספק הוא מה שגורם לי את הבעיות???

דרך אגב הנה תמונה של הביוס.

ולמה הוא נותן לי אפשרות לעשות באס של בין 100 ועד 700 מגה הרץ??

[attachment deleted by admin]

פורסם

תקשיב:

אל תתחיל לעלות 2MHZ כל פעם.

תכנס לביוס, תלחץ CTRL+F1 , לך לM.I.T. שם תבחר באס של 333, תנעל PCIE על 101, שים MEMORY PERFORMANCE על NORMAL , שים לב שהזכרונות על 667 (מכפלה 2), שנה את המתח של המעבד ל1.45, תעלה מתח לFSB +0.1 וזהו. שמור וצא.

אם המחשב שלך יעלה תבדוק טמפרטורות עם CORE TEMP 0.95.4 ועומס עם PRIME95 על LARGE FFTs .

אם הכל יציב אז נמשיך בהורדת מתחים.

אל תבטל את הEIST או C1E .

אם גם זה לא עוזר, צבע את הספק בכחול וזרוק לים. יש לך מודל של הספק? אתה יכול לקרוא מה רשום עליו?

אני מחכה לתשובה על כל התהליך ואל תשכח ללחוץ CTRL+F1 כשאתה נכנס לביוס, לפני שאתה נכנס לתפריטים שלו.

פורסם
  • מחבר

xVertigo אני צריך לנשק אותך :-*

ניסיתי 333 באס, נתקע והפעיל מחדש את המחשב, אבל ניסיתי 300 ועבד.

עכשיו אני מקיש על כל מקש בעדינות שפתאום הספק הזה לא יקרוס לו וישרוף איתו את המחשב.

זאת אומרת שהספק לא משהו בכלל נכון? ואין יל משוג מה החברה שלו חח לא רשום. הוא נותן 18 אמפר על מסילה של 12 וולט אם זה אומר משהו...זה מה שהצלחתי לקרוא שם כי הוא צמוד מדי למארז ואני לא רואה מאיזו חברה הוא.

מה עושים עכשיו? PRIME 95?

כרגע הטמ"פ על 44-46 במנוחה לפי התוכנה שנתת לי, האם זה בסדר? או שנחשוב על קירור טוב? דרך אגב המאוורר על המעבד הוא של קולרמאסטר עגול כזה ולא הסטוק שמביאים איתו כי שמעתי ששל אינטל על הפנים...

עריכה:

Coretemp מראה שהוולט של המעבד עדיין על 1.325, הגיוני?

פורסם

הקרור שלך לא הרבה יותר טוב מסטוק אם בכלל. פשוט קנית מעבד TRAY ולא BOX שבא עם קרור מקורי של אינטל.

הטמפרטורות במנוחה לא טובות. מוזר מאוד שהמעבד שלך לא עושה 333, כדאי שתנסה ספק אחר ובטוח קרור אחר אם אתה רוצה OC סביר.

הVID מציין את מתח ההפעלה התקני של המעבד ולא את המתח המסופק כרגע. תשתמש בCPU-Z בשביל לראות את המתח.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה וורטיגו.

אז מה אתה ממליץ להפסיק את האוברקלוק ולהחזיר מהירות לנמוכה יותר?

או שאפשר להשאר עם זה? עד עכשיו השארתי את ה orthos דלוק והוא הגיע עם המעבד ל 72-74 מעלות...דיי הרבה.

מה שאני עושה עם המחשב הוא לרוב משחקים ומוזיקה ואינטרנט..לא מעבר.

תודה רבה לך!

פורסם

למשחקים המעבד הזה בסטוק לא מדהים אבל הוא טוב בOC וחבל לא לנצל זאת. דבר ראשון תחליף קרור כי הטמפרטורות גבוהות ועד אז לדעתי תוותר על OC.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי עזרת לי המון.

אפשר על הדרך להמליץ על קירור טוב וקל להלבשה על המעבד שאפשר לקנות במחיר נורמלי? אני מתכנן גם לקנות MX518 אז במחיר עד 200 שקל אם אפשרי..

פורסם

AC freezer 7.

בערך 130 שקל..

פורסם

אם אתה לחוץ מאוד אז הAC FREEZER PRO כמו שבראל המליץ. אם יש אפשרות לחריגה אז ה TUNIQ TOWER ב255 שקל מומלץ בקור! ;D

פורסם
  • מחבר

אפשרי לתת בויזה על הקירור הנ"ל TUNIQ TOWER.

איפה מומלץ לקנות? הכי קרוב אלי זה באר שבע (אני דימונאי, אין פה ממש מבינים).

מה ההבדלים בין הקירורים האלו?? יש הבדל רציני בטמ"פ?

דרך אגב אני גם אצטרך ספק חדש כנראה לזה..אז עוד כסף :P

כמה עולה ספק איכותי שיתאים לי למערכת? 200-300?

פורסם
  • מחבר

עדכון קטנטן, הורדתי מהמתח 1.45 ל 1.325 ועובד מצויין על באס 270..

כרגע אני רוצה לקנות את הקירור TUNIQ, מאיפה ממליצים לקנות את הקירור?

תודה. :)

פורסם

מקווה שזה יעזור לך.

אלה הנתונים אצלי ב-3GHZ

2002852030302000423_th.jpg

וכך הנתונים ב-3.4GHZ

2002879229835028596_th.jpg

אל תשכח שלי יש קירור אינפיניטי ואל תנסה לקפוץ ישר, תעלה לאט לאט מתחים

ותבדוק טמפ'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים