פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים שלום חברים.הרכבתי מחשב בעצמי (לא בפעם הראשונה) ואני נתקל בבעיה- אין שום תצוגה על המסך וגם לא שומעים שהוא עושה פוסט.לאחר שנתקלתי בבעיה עברתי על מדריך להרכבה באינטרנט, אבל לא עליתי על הטעות שלי.המפרט:Thermaltake Tsunami CaseGigabyte P35 DS3Intel Quad Q6600V1 Cooper2X1GB PQI ddr2 800MHzGigabyte 8800GTS 320mbCooler Master Xtreme 500WAsus DVD-RW lightscribeWD 320GB Sata IIבדקתי כבר את הכונן הקשיח וכרטיס המסך במחשב אחר, מה עוד יכול לגרום לבעיה?-------------------------------------עריכה: מצאתי את הבעיה: החלפתי את הזכרונות של המחשב, עם 2X1GB Kingston ddr2 800MHz והמחשב פועל.הייתי בחנות שרכשתי ממנה וכמו שהבנתי כבר- אחד מהסטיקים של הזכרונות היה תקול.
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים כשחיברת את המחשב עם הזיכרון התקול לא היה שום צפצוף וכו?בכל אופן אני שמח מאוד שהסתדרת (: תתחדש על המחשב החדש!
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים מחבר לא היה צפצוף, המסך פשוט מסך שחור ומחשב דולק שלא מגיב. כשחיברתי את הזיכרון במחשב אחר התופעה הייתה זהה. ותודה לך! אח שלי (Skeleton) הוא המתחדש דרך אגב, השילוב של ה-V1 עם סטפינג G0 הוא להיט- OC ל-3.2GHz ובמאמץ המעבד על 47 מעלות.
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים גם לי זה קרה כמה פעמיםלא יודע למה הלוח לא מזהה את השגיאה הזאת ומצפצף בהתאםיש רק מסך שחור כל המאוררים נדלקים והכל אבל לא עושה POST ולא קורה כלוםהחלפת הדכרונות עוזרת (בהנחה שזה לא בעית תצוגה כמובן)
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים מחבר זה מה שבחנתי בהתחלה- בעיית תצוגה, רציתי לראות אם הכרטיס בעייתי ובגללו אני מפספס איזה הערה שמוצגת.קרה לך שזכרונות שעבדו וכבר היו מותקנים, הציגו את הבעיה הנ"ל לאחר תקופה שהיו תקינים?
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים הזכרונות שאיתם זה קרה לי עבדו תקין במחשב אחדוששמתי אותם במחשב אחר פתאום הם נדפקו (אחרי איזה כמה חודשים שהיו במגירה)לא יודע למה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.