עבור לתוכן

איזה ממשק משתמש אתם מעדיפים - עברי או אנגלי?

איזה ממשק משתמש אתם מעדיפים? 662 הצבעות

1. 1. איזה ממשק משתמש אתם מעדיפים?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

השאלה מתייחסת גם לממשק המשתמש של התוכנות שאיתן אתם עובדים וגם לזה של מערכת ההפעלה.

פורסם

אני אוהב את הממשק האנגלי .. אני לא יודע למה אבל בשבילי ממשק עברי מכוער ... :-\

פורסם

אנגלית זו שפה למחשבים, ולא צריך לערב עברית.. :bash:

רק אנגלית. :smoke:

פורסם

עברית זה רע, לא שגרתי... (כשמדובר במחשבים)

זה לא מסתדר לי לראות את "התחל" מיושר לימין, כנ"ל גם לסרגלי הכלים וכל השאר...

מה שגם GUI בעברית מזמין באגים מיותרים.

פורסם

זה הרגל ;)

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שרק בגלל שאתם לא רגילים לממשק העברי הוא נראה לכם מוזר ומכוער? בהרבה במדינות אחרות משתמשים בממשקים מקומיים ואנשים לא מתלוננים.

עריכה: MIRBis הקדים אותי :)

פורסם

כן אבל לא בהרבה מדינות אחרות, בשביל לעבוד בממשק של שפה מקומית, צריך להפוך את כל הממשק (להפוך תרתי משמע: להעביר הכל משמאל לימין או מימין לשמאל). ההפיכה הזאת גם גורמת לאי נוחיות (אצל אלו שהתרגלו) וגם לבאגים רבים ומרובים.

לכן, לדעתי: אנגלית.

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי ממשק רגיל (משמאל לימין) אבל עם כיתובים בעברית? מישהו זוכר את הגירסה העברית של חלונות 95 עם כפתור "התחל" בצד שמאל?

פורסם

ליפני WINXP זה היה תמיד אנגלית בגלל שמימשק בכל שפה אחרת הזמין בגים, אבל ב XP הוינדוס הוא אותו הוינדוס וממשק בשפה אחרת הוא רק תוספת.

אבל כבר היתרגלתי לאנגלית והתוכנה היחידה שאני מאדיף בה עיברית היא OFFICE

פורסם

יכול להיות שרק בגלל שאתם לא רגילים לממשק העברי הוא נראה לכם מוזר ומכוער? בהרבה במדינות אחרות משתמשים בממשקים מקומיים ואנשים לא מתלוננים.

עריכה: MIRBis הקדים אותי :)

נכון, אבל יש קשר לשוני בין אותן שפות לטיניות לאנגלית, ואין שום בעיה גם להשתמש במילים באנגלית ב GUI באיטלקית או ספרדית לדוגמה.

אך עם זאת, תרגום מלא לעברית מזמין בעיות תרגום ואי הבנות, ולכן עדיף שנשתמש באנגלית וב"מושגים הסטנדרטיים" של עולם המחשבים.

וכדוגמה - תתרגם לי בבקשה לעברית את המושג System Bus או Vertex Shader. גם אתה וגם מי שיאלץ לקרוא את זה יצא מבולבל.

פורסם

ומה לגבי ממשק רגיל (משמאל לימין) אבל עם כיתובים בעברית? מישהו זוכר את הגירסה העברית של חלונות 95 עם כפתור "התחל" בצד שמאל?

את זה הכי אהבתי! אם היו משאירים את זה ככה הייתי משתמש בעברית אבל אני לא יכול לסבול את זה עכשיו. אני זוכר שב98 התחילו לעברת גם את הצדדים ואני אצל חברים לא יכולתי ללחוץ על האיקס בצד שמאל אז הייתי לוחץ פעמים על האייקון שבצד כדי שיסגר רק כדי לא בצד שמאל.

תוכנות ומערכות הפעלה נוחות יותר באנגלית, אתרים עדיף בעברית ;) מה גם שבאמת הכל נשמע יותר טוב באנגלית

עוד משהו שתנסו לתרגם (בלי להוציא את המיץ) Get the fuck out of here, fuckin' shit

פורסם

כבר היתרגלתי לאנגלית והתוכנה היחידה שאני מאדיף בה עיברית היא OFFICE

כנ"ל

פורסם

רק רציתי להוסיף שהממשק העברי מעבר להיותו לא יעוח בגלל המושגים המוזרים בעברית הוא גם לוקה בחסר בגלל השיטה הפשוטה של היפוך המסך בה נקטו המתכנתים של הממשק. ואני לא מדבר רק על ההיפוך של הX בו סוגרים את החלון לצד שמאל מה שיכול לשגע מי שלא רגיל לזה, אלא אני מדבר על הפיכה של כל דבר כולל איקונים ותמונות. ולמצי שלא שם לב בממשק עברי האיקונים בשורת המשימות מוצגים בצורה הפוכה וזה עוד כלום לעומת תמונות בתצוגה מוקדמת שמוצגת הפוך מאיך שהם צריכות להראות !!

ממש בזיון לזלזל ככה בממשק עברי או בכל שפה מימין לשמאל !!

פורסם

משתמש בממשק האנגלי מ Windows 3.1 אפילו להקליד בעברית משגע אותי אבל באנגלית אני פצצה

פורסם

"אפילו להקליד בעברית משגע אותי אבל באנגלית אני פצצה "

כנ"ל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים