פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים שלום,ברשותי מחשב נייד חדש ( Dell XPS 1330 )יש לי תחושה מוזרה שהוא מעט איטי,כיצד אוכל לבדוק זאת?המלצות לתוכנות בנצ'מרק?תודה מראש,יניב.
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=40 תוריד את התוכנה הזאתותעלה תמונה לפה של המעבד , ותמונה של הזכרון
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים מחבר כן הוא מגיע (2194),אני די מתחיל לחשוב שהבעיה היא ויסטה,המחשב עולה לאט (התחלתי לסגור רק ב - Hibrenate),ועכשיו הוא עולה די מהר..ויש לו לפעמים בעייה עד שהוא מעלה משהו,למשל ב- Control Panrl - לוקח לו זמן להעלות את כל האייקונים...אבל אחרי שהוא מעלה הוא בסדר ( כלומר אחרי שמשחק עולה למשל הוא רץ טוב).מה דעתך?תודה רבה!
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=87 תוריד את התוכנה ותעשה חישוב של 1m ותגיד לי כמה שניות זה לקח ותעשה חישוב של 2m ותגיד לי כמה שניות זה לקח
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים מחבר תודה רבה אחי על העזרה,אז ממה נובעת האיטיות, מה זה הויסטה?!ושוב תודה לך על העזרה.
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים גם אני קניתי מחשב חדש נייד HP6690EJוגם לי לוקח מלא זמן מרגע ההדלקה עד שהמחשב שמיש (את הבעיה בלוח הבקרה עם האייקונים אין לי)לדעתי זה נובע משני סיבות1. מערכת ההפעלה החדשה....2. כל התוכנות הנוספות שמתקינים לך מהחברה אצלי יש כל מיני גיבויים ותוכנות עזר נוספות של HP שבאות עם המחשב...יש לי חבר שקנה מחשב חדש של IBM אני אבדוק איתו האם גם אצלו ההפעלה איטית ואעדכן כן באתר...
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים כל מחשב נייד שמגיע ללקוח מהחנות - צריך לעבוד עליו קצת על מנת לשפר ביצועים.ויסטה זוהי באמת אחת הסיבות,אם תעבור לXP תראה תהבדל.צריך להוריד כל מיני דברים לא הכרחיים שעולים עם המ.הפעלה,אפשר להסיר כל מיני BLOATWARE וכדו'.אנטיוירוס שאתה מקבל עם הנייד אפשר להסיר מייד ולהתקין משהו כמו AVG שפחות כבד.
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים מחבר אוקיי,תודה.אגב שאלה כללית,איך אני מפרמט מחשב נייד?הרי יש גיבוי ב-D, אני אני מתקין אותו במידה ואני רוצה לפרמט?
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים אני לא כ"כ יודע איך היצרניות האחרות עובדות,אני משתמש בHP6515 ,הייתה לי אפשרות ליצור פעם אחת בלבד דיסק שחזור(בגלל ההסכם חוקיות של וינדוס)ובמקרה של כשל או שאתה משחזר דרך הדיסק או שאתה לוחץ על מקש כלשהו ברגע שאתה מעלה את המסך שלפני הביוס אמור להיות לך שם ללחוץ על מקש כלשהו להפעיל מחיצת השחזור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.