עבור לתוכן

הארד דיסק 320GB שקט, עד 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

ההארדדיסק שהתשמשתי בו עד עכשיו(SEAGATE 60GB 2MB CACHE) להקלטות כנראה עושה את נשימותיו האחרונות בכתיבת שורות אלה (תרתי משמע) והייתי מעוניין להחליפו.

בעצם הבעייה היא שהוא מתחיל להרעיש נורא (טרטור כזה, כמו רעש חריטה) ואני מעוניין באחד שקט

אני חושב ש-320GB יספיקו בהחלט בינתיים, מה גם שהם(עד כמה שידוע לי) מציגים יחס מצויין של מחיר\נפח

בקיצור אני מעוניין ב-320GB(אם פחות עדיף לדעתכם, פסדר) עד 500 ש"ח, שקט ומהיר - יעני עם סיקטיימס נמוכים ו-16MB CACHE(עדיף), חיבור SATA (עדיף II עם PERPENDICULAR RECORDING או איך שלא קוראים לזה (PMR או NCQ, יתכן מאוד שאני מבלבל כי אני לא מעודכן)) - כמה שפחות כואב לכיס.

אממ אם גם תוכלו להמליץ על ברגים מיוחדים כאלה (THUMB SCREWS כאלה אם עדיין מוכרים אותם) עם גומיות למניעת רעידות - זה יהיה נחמד.

בתודה מראש..

פורסם

חבל להשקיע 500 ש"ח ב 320 GB שאתה יכול לקנות 500 GB ב -570 ש"ח

תבין שהגודל אף פעם לא מיותר

פורסם
  • מחבר

כן כמובן שככל שהנפח עולה אתה משלם פחות על כל גיגה, אבל אתה משלם בסופו של דבר יותר

לכן חשבתי על250-320, גם שמעתי שהכונני חצי טרה האלה עושים המון בעיות

פורסם
  • מחבר

Hitachi/IBM Deskstar T7K500 320GB

האם הוא נחשב שקט? יש עדיפים ממנו? (מצאתי אותו ב-385 ש"ח)

פורסם

למה לא את:Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS

פורסם

Hitachi/IBM Deskstar T7K500 320GB

האם הוא נחשב שקט? יש עדיפים ממנו? (מצאתי אותו ב-385 ש"ח)

אל תתקרב להיטאצי בזמן האחרון יש להם הרבה בעיות.

פורסם
  • מחבר

מוזר הנתונים של הכונן הזה באתר שלהם הכי טובים שראיתי, וגם הוא זול יותר מהאחרים :nixweiss:

בקיצור - מה מומלץ?ה-WD הזה עם פלטה אחת? הוא באמת שקט??

פורסם

אני לא יודע למה אבל לכולם יש HD WD 320 AAKS

לי גם יש אותו עד עכשיו הוא מצויין

אבל יש לי עוד אחד שקניתי מאייבורי 250 AAKS שלא מפסיק לעשות בעיות...

פורסם

למה לא את:Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS

באמת למה לא?

יש לי אותו במחשב ואני ממליץ עליו בחום.

עושה עבודה נהדרת ובשקט.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז מבחינתי זאת המלצה סופית ואני אלך עליו (לפי מה שאתם אומרים הוא יותר מהיר ושקט מה-.10 של סיגייט וההיטאצ'י הנ"ל למרות נתוני היצרן, אני אסתמך על ניסין כי בשימוש שוטף כנראה ההבדל ייעלם)

אם תוכלו להמליץ על חנות שמוכרת אותו בזול באיזור ראשל"צ זה יהיה נחמד :-X

עריכה:

עוד שאלה קטנה - יש לי כרגע את הקבצי מערכת על דיסק של מקסטור 80GB ATA133 - האם זה לא קצת טפשי להשתמש בדיסק אכסון מהיר יותר מהדיסק למערכת?... :nixweiss: או שב-7200RPM זה לא משנה?...

אה עוד משהו ממש ממש קטן - איפה אני יכול למצוא כבל (מעוגל או לא) עם 133 גידים? כרגע יש לי עם 100 ככה שבלאו הכי אני לא מנצל ת'כונן שיש לי

תודה מראש :xyxthumbs:

פורסם

אוקיי אז מבחינתי זאת המלצה סופית ואני אלך עליו (לפי מה שאתם אומרים הוא יותר מהיר ושקט מה-.10 של סיגייט וההיטאצ'י הנ"ל למרות נתוני היצרן, אני אסתמך על ניסין כי בשימוש שוטף כנראה ההבדל ייעלם)

אם הוא מהיר יותר ושקט יותר אני לא יודע כי אין לי Seagate או Hitachi אבל אני כן יותע שהוא מהיר ושקט ביחס לדיסקים שלי ובכלל.

אם תוכלו להמליץ על חנות שמוכרת אותו בזול באיזור ראשל"צ זה יהיה נחמד

SKYPC כמובן חנות טובה בראשל"צ מחירים טובים וצוות מקצועי. מה צריך יותר מזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים