פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים סוף סוף התחלתי לעבוד על הפרוייקט שלי בבית. (וזה הכל בגלל השביתה ) אבל יש לי בעיה מעצבנת בנסיון לעבוד עם הDATABASE. יש לי קוד שאמור להכניס עמודה בטבלה של הDATABASE לתוך LISTBOX, אבל אני מקבל כמה שגיאות. procedure TCust_edit.FormActivate(Sender: TObject);var i:integer;begin ListBox1.Items.clear; with all do begin customer.First; for i:=1 to customer.recordcount do begin ListBox1.Items.Add(customer['Customer_ID']); customer.next; end; end;end; מופיעות לי השגיאות הבאות: [Error] Unit13.pas(67): Undeclared identifier: 'all'[Error] Unit13.pas(69): Undeclared identifier: 'customer'[Error] Unit13.pas(70): 'DO' expected but identifier 'recordcount' found[Error] Unit13.pas(73): Missing operator or semicolon[Fatal Error] Project1.dpr(14): Could not compile used unit 'Unit13.pas ' אם אני משנה את customer (השם של הטבלה) לדוגמה לTABLE1 שהוא בעצם DBTABLE שמצביע על הטבלה, הוא מביא לי רק את השגיאה הראשונה. מה הבעיה בקוד?
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים אני לא מבין גדול בדלפיאבל מי שמתכנת מכיר את הסינטסט ארור אנדקלירד איידנטיפיירזה כנראה אתה לא רשמת את אותה פקודה כמו שצריך מבחינת תחביריכול ליהיות שאת all ו קאסטמר יש דרכים אחרים לכתובנסה את זה:ListBox1.Items.Add(customer.Customer_ID);
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים מחבר לא הגדרתי יש לי דף עם קוד, פשוט לקחתי את הקוד וטיפה שיניתי אותו. בדף הם גם לא מוגדרים וזה אמור לעבוד בסדר. הקטע זה שבבצפר הוא לא נתן לי שיגאות על הALL אלא נתן שגיאות שונות אחרות. הקוד המקורי: procedure Tfirma.FormActivate(Sender: TObject);begin Button2Click(Sender);combobox1.Items.clear;combobox2.Items.clear;with all dobegin stuff.First; for i:=1 to stuff.recordcount do begin if stuff['Yes_no_employ']=checkbox1.checked then begin combobox1.Items.Add(stuff['id_worker']); combobox2.Items.Add((stuff['name_work'])); end; stuff.next;end;end; stuff זה שם הטבלה. button2click מנקה את כל התיבות טקסט
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים אין דבר כזה "זה אמור לעבוד בסדר".אין ביטוי כזה "with all" בדלפי, ואם אתה לא מבין את הקוד שאתה מעתיק, אל תתפלא אם אתה לא מבין מה השגיאות שאתה עושה.
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים מחבר אז איך אני לוקח את העמודה "Customer_ID" מתוך הטבלה customer וממלא את ListBox1 עם הנתונים בעמודה הזאת?
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים הדרך הבטוחה היא ליצור את השדות ב- design time, ואז להשתמש באובייקט שמייצג את השדה.אם אני זוכר נכון ומבין מה אתה מנסה לעשות, אז גם אחרי שניגשת ל- TField, אתה עדיין צריך את הערך שלו כ- string, ויש לך עליו פונקציה כזו AsString.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.