פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים אוקיי ההתקנה הוכתרה בהצלחה אני עשיתי שפה אנגלית מיקום ירושלים המחיצות ככה עשיתי:swap 500mb ext3 / 6000הגירסה היא 7.04 הנוכחית לא הBETAעכשיו אין לי חיבור לאינטרנט ואני רוצה לחבר את המחשב לראוטר שלי LINKSYS WRT54GL בחיבור רשת חוטי ככה שהוא יהיה גם מחובר בNETWORK PLACES למחשב השני שלי שעליו מותקן WINDOWSאיך אני עושה את זה? עוד משו עכשיו ה BOOT MENU שלי הוא של UBUNTU ככה שאוטומטית המערכת הפעלה LINUX היא ה DEFAULT לעלות , ואני רוצה לשנות את זה ככה שWINDOWS יהיה ה DEFAULT איך אני עושה את זה? השפה כרגע במחשב היא רק אנגלית לפי מיטב ידיעתי מכיוון שלא התקנתי עוד שפה מהדיסק בגלל שלא ראיתי אופציה כזאת להתקין שני שפות דרך ההתקנה איך אני מתקין שפה נוספת?סיכום שאלות:1. איך לחבר תמחשב לאינטרנט 2. איך לסדר את ה BOOT MENU 3. איך להתקין שפה עבריתתודה מראשדרך אגב אני חייב לציין שהמערכת הפעלה נראית ממבט ראשון ממש מקצועית ומלאת אופציות רק מפריע לי שיחסית לוקח לה הרבה זמן לעלות בערך כמו WINDOWS ואני ציפיתי שזה יהיה הרבה יותר מהיר ... אבל זה כבר משו שנסתדר איתו
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים מחבר קראתי את ה FAQהבנתי איך להתקין עברית אני יודע על קיומו של מערך BOOT של הUBUNTU אבל אני לא יודע איך לשנות אותו! כאילו אני יודע לשנות את ה סדר 0 ו1 בהתאמה אבל איפה אני כותב את זה ??? כאילו מה הפקודה וכו'?ולהתקין אינטרנט אין לי מושג בכלל כתוב במדריך של ה UBUNTU להיכנס ל ADMINISTRATOR<PROPERTIES < NETWORKING ואין לי שמה NETWORKING יש לי NETWORK ו NETWORK TOOLSואני נכנס לNETWORK ואני רואה שמה CONNECTIONS אם אני לא טועה ושמה יש WIRED CONNECTION ON DHCP אבל כשמנסים להתחבר לאינטרנט זה לא עובד
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים כתוב בFAQ איזה קובץ לערוך.תתן עוד פרטים על החיבור שלך.איזה מודם? רשת? USB? ADSL? כבלים? איזה פרוטוקול? ראוטר?
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים מחבר מודם TERAYON בכבלים +012 מחובר ל ראוטר ממנו יוצאים שני כבלים אחד למחשב עם WIN והשני עם WIN ו LINUX אני כרגע כותב מהמחשב השני בWIN שבמחשב השני האינטרנט עבד מייד שחובר הכבל כל החיבורים מבוצעים עם כבל רשת מהמודם לראוטר ולמחשבים אין אלחוטי אין USB החיבור מהכבלים מבוצע ללא חייגן DHCP לא L2TP!תודהולא אני לא יודע איזה קובץ לערוך אפעם עדיין לא יצא לי להתעסק עם הKENEL של הLINUX אם תוכן להרחיב בנושא אני יודה לך
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים טעות שלי, בטעות מחקתי את השורה עם שם הקובץ בזמן אחת העריכות :-Xהקובץ הוא /boot/grub/menu.lstלא ממש הבנתי את התיאור של הרשת שלך, הראוטר מחייג אוטומטית דרך המודם ונותן לשני המחשבים כתובות דרך DHCP?
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים מחבר אינטרנט ללא חייגן DHCP ברגע שהכבל מחובר האינטרנט עובד במודם ומשם לראוטר ולמחשבים אם אתה קורא לזה חיוג אוטומטי אני לא חושב שזה כל כך נכון... זה יותר ללא חיוג בכלל http://he.wikipedia.org/wiki/DHCP
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים אני יודע מזה DHCP, דיברתי על החיבור ללא חייגן.תכתוב בטרמינל ifconfig ותעתיק לכאן את הפלט.
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים מחבר קודם כל בקשר ל BOOT MENU הוא עשה לי PERMISSION DENIED למרות שאני נכנסתי במשתמש היחיד (ראשי ) למערכת וכנראה שיש איזה משו שצריך לעשות ואני חדש בזה אז אני לא יודע ועכשיו בקשר ל IFCONFIGeth@avah : link encap ethernet inet addr 169.254.5.121bcast 169. 254.255.255 mask 255.255.0.0mtu 1500 metric 1interrupt 17 lo inet addr 127.0.0.1 mask 255.0.0.0inet addr 1/128 scope hostand thanks again
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים כל הכבוד על הבחירה באובונטואני ממליץ לך להתקין את wubi זה יסדר לך את ה boot menu וגם הוא עובד בשיטה של image על הדיסק הקשיח שלךדבר אשר לא מצריך פתיחות חדשות של פרטישנים ובלאגן עם מערכות הפעלה נוספעות כגון xp
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים מחבר תודההורדתי את הWUBI כרגע אני ירשום אם זה בסדר יותר מאוחר וקרפד מה בקשר לאינטרנט?או מישו אחר?תודה בקשר לWUBI זה בכלל לא מה שאני מחפש זה מתחיל להוריד את זה מחדש ובטח רוצה שאני יתקין את הלינוקס בתוך הWIN אני רוצה LINUX נפרד מהWIN לגמרי כשאני באתי לעשותBOOT/.. MENUE/... LSTהוא רשם לי NO PERMISSIONמה הבעיה?תודה
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים אתה צריך הרשאה יותר גבוהה ממה שיש לך, אובונטו (ובטח יתקנו אותי אם אני טועה) לא נותנת להגדיר משתמש כאדמיניסטרטור, לפחות לא באופן בררת מחדל.לכן כדי לערוך קבצי מערכת אתה צריך לעבור להרשאה גבוהה יותר, בשביל זה מוסיפים בטרמינלי את הפקודה sudo (קיצור של Super User do, אם אני לא טועה).sudo gedit /boot/grub/menu.lstלגבי החיבור שלך לאינטרנט,איך שזה נראה, הוא לא מקבל IP.תבדוק את החיבורים למחשב ולמודם ואז תנסה אוליsudo dhclient eth0
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים מחבר החיבורים בסדר גמור יש לי אינטרנט כשאני מעביר מערכת הפעלה לWIN ובדקתי אותם שוב ליתר ביטחון אני הרצתי את המערכת הפעלה UBUNTU על VMWARE WORKSTATION ומשכתי את האינטרנט מה WIN והכל היה בסדר גמור ניסיתי את מה שאמרת זה מה שהוא כתב:listening... sending...no dhcp offers received no working leases in persistent database - sleepingתודה מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.