עבור לתוכן

קניתי היום מחשב חדש עם 8800 GTX ורציתי לדעת אם עשיתי טעות שלא רכשתי לוח אם SLI

Featured Replies

פורסם

קניתי היום מחשב חדש עם 8800 GTX ורציתי לדעת אם עשיתי טעות שלא רכשתי לוח אם שתומך SLI בחנות נאמר לי שהדבר אינו חשוב משום שבעתיד יהיה לי יותר כדאי להחליף כרטיס מאשר להוסיף עוד אחד כמותו, (סיבה נוספת שהם טענו) שבטוח שבעוד שנה +- אני גם לא יוכל להשיג את הכרטיס הזה , לכן לכאורה לקנות לוח אם שתומך באס אל אי אינו חיוני,

רציתי גם כן לדעת אם מישהו יכול להגיד לי עד כמה מה שקניתי באמת יעיל ?

זה המפרט:

1-מעבד INTEL QUAD CORE Q6600 1066HZ

2-לוח אם: INTEL P35 LGA 775

3-זכרון: 2048מ"ב DIGMA DDR2 800MHZ

4-כרטיס מסך GEFORCE 8800 GTX 768MB GIGABYTE

5-ספק כוח HEC 300W האם הדבר הזה בכלל תואם למפרט?

אני ממש לא יודע מה לעשות האם לשנות מהר תלוח אם לתומך SLI או להשאיר תקיים?

האם אני יכול או כדאי לעשותOC למחשב כזה ?

משיוכל לעזור לי בנושא עד מחר מציללללל אותי לפני שהחלקים יגיעו לחנות תודה! :nixweiss:

פורסם

המחשב שלך אפילו לא ידלק עם הספק כוח הזה. אתה צריל לפחות ליברטי 400 שעולה כ-390 ש"ח. לפחות!

בכל מקרה,עשית בחוכמה רבה כשלא קנית לוח SLI ואל משנה מי וכמה אנשים אמרו לך אחרת

פורסם
  • מחבר

אך אומרים ידעתי שיש פה אזה קא"ץ תראה לפי היצרן רוצים 500W וזה משאמרתי למוכר הוא טוען שזה לא נכון מהסיבה ש500W היא הדרישה כאשר ההספק הזה לא הולך רק לכרטיס אלא גם לעוד מעכרות לכן הוא טען שהרכטיס לא צריך יותר מזה משום שהכרטיס הכי חזק לא צורך יותר מ-70W לכול היותר , זה נראה לך נכון ?

אתה חושב שהמחשב הזה מספיק חזק לכרטיס כי אני הבנתי שעלול להיות ל מצב של צאוור בקבוק לפי מה שכתוב בפורמים?

פורסם

המחשב עצמו מצויין ואין שום צוואר בקבוק

בקשר לספק...המחשב אצלך כרגע והוא פועל ללא בעיות?

פורסם

אני חושב שתחליף את הספק לקורסאייר 520

פורסם
  • מחבר

אז זהו שאני חזרתי מהחנות מלפני כמה שעות וביצעתי את ההזמנה המחשב יהיה מוכן ביום שני בערך, חשוב לציין שאת הספק אני לא רוכש אלא משתמש בספק קיים

שיש לי, תראה הפחד הגדול זה ממקרה שיש לי כרגע שעלול לחזור , כרגע יש לי 7600GS AGP שעובד על 2.4GZ של INTEL על 1.5 זכרון ומשום מה כול משחק שאני מפעיל אומנם עובד יותר מיפה רק שבגלל בעיית הצאוור בקבוק המשחקים נתקעים לי מרסטים לי תמחשב וכו אחרי מספר דקות, בהתחלה עשיתי OC למעבד ולכרטיס ומשום מה המשחקים נתקעו לאחר זמן ארוך יותר אני מפחד שהקטע הזה יקרה לי גם פה , אני לא יודע אם זה בגלל הלוח והמעבד או בגלל הספק אני מקווה שלא קניתי מחשב חדש בטונה כסף סתם אתה מבין תבעיה[br]פורסם בתאריך: 11.10.2007 בשעה 22:46:13

כמה יכול לעלות הקרוסאייר 520 ?
פורסם

למה אתה מזמין ואחרי זה מתיעץ?..

תחליף ספק כמו שאמרו לך , אתה לא רוצה שישרף לך רכיב או שהמערכת תקרוס לך באמצע מאמץ גדול.

ולא הבנתי מה אתה שואל בתגובה האחרונה.. אין סיבה מיוחדת שהמחשב יעשה בעיות אם כמובן תחליף את הספק.

כמה עלה לך ומאיפה?

פורסם

ה=HEC 300 לא מתאים פה בשום פנים ואופן

פורסם

hec300W!??!?!? דחוף תחליף לליברטי 400W למה כמו שאמרו לך המחשב לא יידלק עם הספק הזה בכלל הוא שהוא יידלק והספק מיד ייקרוס...לא קונים מערכת כזאת יקרה ומיתקמצנים על ספק!!! :nono: :nono: :bash: :bash:

אני על מערכת של 2500 שקל שמתי HEC400W TRT-F וזה המחשב של אחים שלי עם 7300LE שבקושי לוקח חשמל....אבל אני משקיע 2500 אז אני ישים עוד 200 בשביל ספק...אתה שם כמה אלפים טובים ונישאר עם ספק של 150 שקל?! אין לו בכלל חיבור 24 פין ללוח ואם יש אז חיבור לכרטיס מסך מיליון אחוז אין לו!

בקיצור תקנה ליברטי 400W מינימום!

פורסם
  • מחבר

תאמין לי אחרי שמוציאים 6.5 אלף שקל אתה רק מקווה שלא תיפול עליך אזה הפתעה , קניתי מBIG מחשבים בר"ג ,

מישהו יודע אם יש קשר בין גודל המסך לכרטיס מסך כעקרון יש לי מסך לס סי די 37 אינטש של תושיבה ואיפא שהוא שמעתי או אולי נדמה לי שכמה שהמסך יותר גדול צריך כרטיס יותר חזק הדבר נכון??

האם זה יכול להשפיע על הכרטיס שלי?[br]פורסם בתאריך: 11.10.2007 בשעה 23:00:22

תראה זה לא שקניתי כבר ספק חדש עם המחשב החדש אני רוצה לדעת אם כידאי לי להשתמש בקיים , דאגב הספק לא עולה 150 שקל יותר לכיוון ה 400

חוץ מזה כמו שאמרתי למעלה הדרישות לכרטיס הם 500 ואט אלא שהמוכר ועוזרו חושבים אחרת בניגוד לדרישות היצרן שוב מהטענה שאף כרטיס לא צורך את כול הכמות אלא הטענה היא שאם אתה מפעיל עוד מספר דברים כמו סידי דיסק קשיח וכו אז מינימום אתה צריך 500 וואט זה למה שאלתי למעלה אם הטענה שהמוכר ניסה למכור לי נכונה

פורסם

הספק כח הזה עם המערכת הזאת ישדרג את המחשב שלך ממחשב בייתי למחשב חבלה,עם תוספת זרמים אקזוטיים.

WTF 300W?!

תחליף את החרא הזה לאיזה ספק 500W של איזו חברה סבבה שלא יהיה בעיות.

פורסם

תחליף את הספק וכמה שיותר מהר...מינימום לליברטי 400 עם עדיפות כמובן לקורסאייר 520

לגבי המסך...אני משתמש אצלי במסך 32 בלי בעיות...מה שאתה חושב כעקרון נכון עד היום הורגלנו שככל שהמסך גדול יותר הרזולוציה גדולה יותר ..והמסך שיש לך אני מאמין פועל ברזולוציה של 1360X768 או משהו באזור אלה אם יש לך מסך FHD שזה כבר משהו אחר לגמרי...

בכל אופן לקחת GTX לרזולוציה של ה1360X768 זה קצת מוגזם לדעתי

בכל אופן הכי חשוב שתחליף ספק כרגע

פורסם

לא עשית טעות בכלל.

היתה לי את אותה השאלה לפני שנה וחצי, שקניתי את המחשב שלי עם 7800GTX ולוח ללא SLI.

כמה חודשים מאוחר יותר הכרטיס כבר לא היה ניתן למכירה, וגם אם היה לא הייתי קונה עוד אחד. השיפור בביצועים לא שווה את זה...

פורסם

יש לי שני כרטיסי 8800GTX ואני יכול להגיד לך בוודאות שזה לא שווה את ההשקעה, בכוח לאחר OC אני מצליח להוציא בDM06 כ 15000 נק'.

הוא עוזר שאני משחק ב BIOSHOCK ברזולוציה 1200*1920 על מקסימום איכות ופילטרים, אבל בכל זאת זה לא משמעותי מדיי.

פורסם

אתה לא יכול להשתמש בספק כוח הנוכחי שלך. נקודה (ואני לא מבין למה זה לא היה ברור בפעם הראשונה שאמרתי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים