פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים בקרב מי שקונה קונסולה מהדור הנוכחי?כן אני בטוח שהוא גבוהה מספיק.זו כל הנקודה - זה לא הולך לשבת אצל מטומבו בביקתת בוץ בזימבאבווה - זה הולך לשבת אצל ג'אק - אמריקאי ממעמד בינוני ומעלה, אתה רוצה להמר לכמה מבעלי הXBOX בארה"ב במיוחד יש רשת אלחוטית בבית? או בארץ?ליביו
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים קודם כל מה שliviur אמר שנית גם כרטיס רשת חוטי עולה כסף עכשיו בקונסולות זה גם ככה אמור להיות OB וזה כבר מוזיל עלויות יצור וגם חברות הקונסולות קונות במיליונים שזה גם מוזיל תמחיר יצור
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים כרטיס רשת חוטי עולה בסביבות 50 סנט כשהוא אונבורד...אתם באמת מגזימים בחשיבות, אני משוכנע שאם המספרים היו באמת משמעותיים, לפחות באליט היה מתאם אלחוטי. אל תשכחו את עלות הראוטר וההתקנה היחסית מסובכת של רשת אלחוטית, זה בהחלט רחוק מלהיות הסטדרנט
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים היום זה בכלל לא מסובךלקח לי רק כמה דקות לחבר תWII לרשת האלחוטית ואין סיבה שב360 זה לא יכול להיות כזה קל תזכור שזה לא הגדרת רשת אלה הוספת כרטיס רשת לרשת קימת חוץ מיזה לMS יש תמיכה טכנית בארצות הניתמכות למי שלא יבין איך לחבר לרשת
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים בקרב מי שקונה קונסולה מהדור הנוכחי? כן אני בטוח שהוא גבוהה מספיק. זו כל הנקודה - זה לא הולך לשבת אצל מטומבו בביקתת בוץ בזימבאבווה - זה הולך לשבת אצל ג'אק - אמריקאי ממעמד בינוני ומעלה, אתה רוצה להמר לכמה מבעלי הXBOX בארה"ב במיוחד יש רשת אלחוטית בבית? או בארץ? ליביו
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים עם כל הכבוד אני תומך בליביו ב100% הקונסולה הזאת מספיק יקרה כשלעצמה וMS היו יכולים לעשות לכולם טובה אם הם היו מוסיפים כבר כרטיס רשת אלחוטי מובנה ורק שתדע לך רשתות אלחוטיות לא כל כך נדירות כמו שאתה חושב...בהרבה מאוד בתים יש כבר שני מחשבים מחוברים לאינטרנט אם לא יותר ועוד כמה התקנים כאלה כגון LAPTOPS ומכשירי כף יד עם WIFI הסיבה היחידה שהם עשו את זה , זה בגלל שיש להם אפשרות לעשות את זה , למכור מוצרים משלימים במחירים מופקעים זהו בעצם הרווח שלהם אפשר לראות גם את כל מוצרי הIPOD המשלימים באותה קטגוריה אבל! בשביל IPOD וכל השאר אתה משלם הרבה מאוד בגלל השם והעיצוב בניגוד לMS ששם אתה משלם בהתאם ליכולות ברוב המקרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.