עבור לתוכן

רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית ויש לי כמה שאלות...(פרטים בפנים)

Featured Replies

פורסם

שלום...יש לנו בבית מודם של מוטורולה SB4200 (לא משנה לצורך העיניין אני חושב אבל בכול זאת) הוא עושה את עבודתו נאמנה כבר שנים ואין סיבה להחליפו, אני מציין זאת כי אמרו לי להחליף אותו וכול מיני בילבולים. אין לנו חייגן אני מחובר בכבל רשת ואחים שלי בכבל USB

בכול מקרה המודם נימצא בעמדת מחשב של אחים שלי במרתף של הבית ואני מחובר בכבל רשת ארוך (מאוד יחסית) מלמטה לקומה הכי עליונה בבית. כלומר קומה מספר 3 אם סופרים מהמרתף...ואחותי קנתה מחשב נייד לצורך לימודים וצריך לעשות רשת אלחוטית רק בקומה העליונה שאני נימצא בה...האם אני יוכל לחבר את הראוטר האלחוטי אצלי בחדר אפילו שהמרחק מהמודם הוא ענק? כלומר הרטואר צריך ליהיות מחובר למודם ממה שאני יודע וממנו מפצלים למחשבים...והבל שבא למחשב שלי בא ישירות מהמודם במרתף ככה שאם אני ייחבר את הראוטר האלחוטי אצלי בחדר הוא ייפעל או שתיהיה בעיה בזה שהוא מרוחק מהמודם.?

מקווה שהבנתם אם לא אני יסביר שוב...כעיקרון השאלה שלי היא שאני רוצה לעשות רשת אלחוטית רק בקומה אחת אז יש כבל רשת שבא מהמודם בקומה הרצויה ושם אני מחבר את הראוטר..יעבוד?

פורסם

אם הבנתי נכון את השאלה שלך, אז כמובן שזה יעבוד.

אתה רוצה שהמחשב הנייד של אחותך יהיה על הראוטר שיהיה במחשב שלך. שניכם בקומה העליונה.

ובמרתף מקושרים אליכם קווית - שני האחים שלך ושני המחשבים שלהם.

פורסם
  • מחבר

הבנת פחות או יותר נכון וזה כבר צל,ש שהבנת אותי :xyxthumbs::yelclap:

הכוונה שלי שהחיבור לאינטרנט כלומר הנקודה שקבועה בקיר היא במרתף והחדר שלי מחובר בכבל רשת ארוך מהמרתף לקומה למעלה...ואני רוצה לחבר את הראוטר אצלי בחדר כדי שייקלוט בקומה כי מהמרתף הוא לא ייקלוט אני רק מפחד שהראוטר לא ייתקע או משהו...כלומר זה שהכבל מאוד ארוך ואני דואג שאולי זה יפריע לקליטה ולשידור שלו...

החשש שלי מוצדק או שזה ייסתדר מעולה?

פורסם

החשש שלך חסר כל בסיס.

פורסם

עד 100 מטר כבל אן לך מה לדאוג.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אין בעיה תודה רבה לכם...עזרתם לי מאוד.. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים