פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים הייתי רוצה לדעת אם יש כאן שחקנים רציניים לשחק בLFS?אין לי בעיה גם בדמו וגם במלא(רכשתי).אני משחק עם הגה DFP 900 מעלות!
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים אם כבר Waiting for them to comment ... אתה בטח זוכר אותי ... אבל אני כבר לא שיחקתי הרבה זמן
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים מחבר אם כבר Waiting for them to comment ... אתה בטח זוכר אותי ... אבל אני כבר לא שיחקתי הרבה זמן כן שמתי לב,חבל שאתה לא ניכנס יותר לפורום ולאתר הישראלי יש כל יום משהו חדש. וגם יש מירוץ בדמו שבוע הבא!
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים הייתי מכור למשחק הזה לפני איזה 4-5 שנים D: עכשיו אני בקושי משחק בו...אבל לפעמים נכנס לדמו לאיזה מרוץ.
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים מחבר יש לי S2, אבל אני כבר לא ממש משחק בזמן האחרון... יש לך רישיון S2 שרכשת ?אם כן,בבקשה אירשם לליגה יש רמה די גבוה.
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים יאוו פעם ראשונה אני רואה את המשחק !!! אני מורידדד !!! זה לא משחק ישראלי נכון ?..
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים זה לא. ואגב, אם אתה אומר מוריד ולחפש גירסא פרוצה - תחסוך! אין דבר כזה, וניתן לרכוש אותו רק דרך האינטרנט. אם כי, אתה יכול לשחק בגירסת הבטא [המשחק עצמו בשלבי בטא כבר שנים ] החינמית עם רכב אחד או שניים.
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים it's "Alpha" not beta and there are 3 cars and 1 environment in 5 configurations in the demo S2.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.