פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים שלוםיש לי בעיה מוזרה,שאין לי מושג איך "לאכול" אותה.יש לי מעבד אטלון 3200+ 64bit תושבת 939לוח חדש של gigabyte דגם K8U-939 הביוס גירסה אחרונה ,הטמפרטורה בביוס מראה במנוחה 50-65 מעלות,בעבודה 80-95 ,ולעומת זאת הצלעות לא כ"כ חמות,לפי הטמפ" בביוס+תוכנות נוספות הצלעות היו אמורות להיות רותחות.כמו-כן המאוורר סטוק חדש,משחה טרמית איכותית,איך אני יודע עם המעבד באמת מתחמם ?אך לא החום לא עובר טוב לצלעות,או שקריאת הטמפ" של הלוח לא נכונה ?או משהו אחר.תודה
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים יתכן והקירור לא יושב טוב על המעבד ,אין לך בררה אים אתה מבין קצת פרק את הקירור תנגב בעדינות את המשחה ועם ALCOHOL 70% וגם בקירור לנגב .אז אתה מורח מחדש משחה טובהויש כאלה שלא מורחים על ה heat sink אני מורח מישחה ועם ניילון מחדיר לתוך הקירור,בטוח שאתה תורידהמון .יש מדריך באתר איך למרוח נכון .
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים מחבר מרחתי כבר כמה משחות בעבר...מישחה איכותית,מריחה טובה,הצלעות יושבות מצויין ,ועדיין הצלעות בחום סביר, להערכתי עד 50 מעלות.ולא כמו שהביוס מראה.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים זה פשוט קריאה לא נכונה של הטמפ'...נסה להתשמש בתוכנות שונות לקריאה...כמו כן תריץ בדיקת מאמץ ותראה לאיזה טמפ' "דמיונית" המעבד מגיע..
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים taotao, הקריאה שלו היא מהביוס, בדר"כ אם שם יש זיוף אז זה פשוט חיישן דפוק.אני לא הייתי מסתכן וסתם מהמר שזאת טמפ' לא נכונה וממשיך לעבוד כרגיל.תבדוק באמת שיש מגע מלא בין ההיטסינק להיטספיידר של המעבד, היו מקרים שהתיבשו חתיכות של חומר טרמי על המעבד וזה הפך ל "חוצץ" בינו לבין ההיטסינק.גם התושבת פלסטיק יכולה להדפק והחיזוק לא יהיה מספיק טוב.ליבת וונצ'סטר\ווניס ממש לא אמורה להגיע לטמפ' כאלה.
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים טוב הדרך הכי פשוטה ואמינה היא לגעת בגוף קירור בזהירות כמובן לא לגעת במאורר בטעות אם אתה יכול לגעת בלי שירף לך היד אז כנראה יש בעייה עם החיישן ולכן אני ממליץ לעדכן את הביוס ייתכן וזה יעזור הגירסה האחרונה היא F5 אם באמת זה שורף אז ייתכו והגוף קירור לא מורכב כמו שצריך מה שכן לך לSTART ואז RUN ותרשום control desk.cpl,,1,,6לאחר מכן לך לאופציית POWER ותבדוק איזה POWER SCHEME אתה משתמש מה שמומלץ היא MINMAL POWER כך זה ינצל את COOL AND QUIET בהצלחה
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים מניסיון שלי עם המעבד הנ"ל הוא לא עובר את ה 34 40 מעלות בעומס. יכול להיות כמו שאמרו קודמי ביוס או העברת חום לא תקינה לגוף הקירור. אני אישית אף פעם לא עבדתי עם משחה טרמית כי זה ניראה לי מיותר.אבל כל אחד ודעתו הוא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.