פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים שלוםקיבלתי לפני 3 ימים מסך חדש מקופסא של LG דגם L1719sבצפיה בסרטים אין איכות נורמלית(שאמורה להיות מצוינת),אני רואה את הסרט עם מרובעים קטנים כאלה,ומעין החלקה עדינה של הצבע כדי "לפצות" על זה..המסך מוגדר ע"י דיסק מצורף.כרטיס מסך nvidia geforce 6150se מותקן.קודקים מותקנים.מה יכולה להיות הבעיה?ואיך אפשר לפתור אותה?תודה מראש לעוזרים!
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים המסך ברזולוציה הטבעית שלו?בדקת את הסרט במסך דומה אחר בשביל לשלול את האפשרות שהסרט פשוט לא איכותי מספיק?
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים מחבר כן,המסך ברזולוציה המקורית שלו...והסרט באיכות מצוינת (מהסדרה נמלטים)מה עוד?
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים מה אתה אומר ? , חשבת אולי שהוא היה רגיל לאיכות של מסך CRT ועכשיו לאחר המעבר ל-LCD הוא מרגיש בירידת איכות... או שזו לא אפשרות בכלל
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים לא יודע מה אצלו, אבל אצלי במסך LCD אני רואה הרבה יותר חד וטוב מהCRT הישן.
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים מחבר הורדתי חבילת מקודדים אחת,החבילה הכי גדולה של k-lite.התקנתי כמו שצריך,ועדין הצפיה בסרטים לא באיכות טובה.מה יכולה להיות הבעיה?אני מזכיר שוב זה מחשב חדש שזה המסך הראשדון שלו אולי זה משנה משהו לפיתרון.
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים תריץ סרט 1080P ותגיד אם עדיין האיכות לא משהו.כל עוד אתה לא מצרף תמונת מסך אי אפשר לדעת עד כמה המצב חמור וזה יכול להיות סתם תופעת לוואי רגילה של דחיסת הסרט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.