פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים רציתי לשאול היכן ניתן לרכוש את המחשב הנ"ל בארץ..מה אתם חשובםי עליו?ובכלל על מחשבי מותג לגיימרים...
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים לדעת? רעיון מפגר.אתה תקנה מחשב ב-10K עם מסך 17" בלי מקלדת ועכבר נוחים ועם כ.מסך נחות בהרבה לעומת נייח.ב-10K למחשב ללא ציוד היקפי (כמו הנייד שמגיע רק עם עכבר ומקלדת ) אתה יכול להכניס מרובע ליבה,לוח מטורף,GTX מקלד ועכבר מפלצתיים ועוד 2007WFP של דל ולדעתי ישאר לך גם קצת עודף.מעבר לכל זה,אם חס וחלילה הולך משהו בנייד זה סיפור מהסרטים. שלא נדבר על כמעט חוסר אפשרות לאבורקלוק,שלא נדבר על כך שכמעט בלתי אפשרי לשדרג..רעיון לא חכם כלל
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים מחבר אני מדוע לכל זה אבל מה ששאלתי זה לא על מחשב ניידזה מחשב נייח לגיימינג של דליש בוא intel cor 2 extream quradgtx.. וכ"ו מערכת קירור מים ועוד שאר ירקות..ראיתי את כל הפרטים באתר של דל אבל לא היה מצוין מחירבהחלט לא בא בחשבון מחשב נייד
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים סליחה :-Xחשבתי שזה נייד. בכל מקרה אני בספק אם הכל נכנס לך בתקציב,וזה כמובן לא כולל משלוח וכו' (ומה בעניין מימוש אחריות?) לדעתי תוותר..מה גם שדבר כזה ככל הנראה עולה 4-5K (בדולרים)
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים ג'וניור MJ אתה טועה...המרובע ליבה אקסטרים וכו' זה שיפורים שניתן לעשות. מה שעולה 1700$ זה המפרט שלו:My ComponentsIntel® Core2 Duo Processor E6750 (2MB L2 Cache,2.66GHz,1333 FSB)Genuine Windows Vista® Home Premium2GB Dual Channel DDR2 SDRAM at 800MHz - 2 DIMMs250GB - Seagate 7200RPM, SATA 3.0Gb/s, 8MB CacheSingle Drive: 16X CD/DVD burner (DVD+/-RW) w/double layer write capability19 inch SE198WFP Widescreen Flat Panel Monitor256MB nVidia GeForce 8600 GTSIntegrated 7.1 Channel AudioDell USB KeyboardDell Optical USB MouseNo Floppy Drive or Media Reader IncludedNo Modem RequestedMy Software & AccessoriesDell AS501PA 10W Flat Panel Attached Spkrs for Analog Flat PanelsMcAfee SecurityCenter with anti-virus, anti-spyware, firewall, 15-monthsMicrosoft Works 8. DOES NOT INCLUDE MS WORDMy Service1Yr In-Home Service, Parts + Labor, 24x7 Phone SupportFree 10GB DataSafe Online Backup for 1YearNo ISP requestedAlso IncludesWindows Vista PremiumAdobe® Acrobat® Reader 8.1No Entertainment software pre-installedתאמין לי שאם תשים את כל מה שרצית זה יצא לך הרבה מעל 20K
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.