עבור לתוכן

כמה אתם חושבים אפשר להגיע עם המערכת הזו?

Featured Replies

פורסם

Q6600 G0

P35-DS3L

TT Eureka

Corsair HX520

Thermalright Ultra -120 eXtreme+SST FM121

800MHZCorsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2

פורסם

זיכרונות?

פורסם
  • מחבר

זיכרונות?

ערכתי תראה

פורסם

לא ציינת איזה תדר הזכרונות. בכל אופן, זיכרונות VALUE לכזאת מערכת? קצת חבל עם המחירים של היום.

בכל אופן, אנו לא נביאים ותצטרך לראות בעצמך. השילוב - Thermalright Ultra -120 eXtreme+SST FM121 הוא בהחלט שילוב מנצח.

פורסם
  • מחבר

התדר הוא 800 אני יערוך שוב את התגובה.. איזה זיכרונות 800 אתה ממליץ לי במחיר שפוי?

פורסם

לא מבין ת'אמת למה צריכים זכרונות שהם לא Value עם המעבד הזה.

זכרונות Corsair VAalue שעולים 450 ש"ח עושים 900MHZ וזה מניסיון אישי...אני לא רואה את המעבד הזה עובר את ה-4GHZ יציב לעבודה רצופה

פורסם

אתה יכול לבנות על 3.2-3.6 יציב 100% .

פורסם

שזה רק מחזק את העובדה שלא צריך יותר מזכרונות 800 פשוטים :D

פורסם

שוב..הזכרונות שהצעתי לא יגיבלו עד 4GB מניסיון..

ואני ממש ממש בספק אם תגיע ל-3.6GHZ יציב - גם מניסיון ככה שלא היתי מוציא עוד סתם כסף בישביל זכרונות ל-3.8.

פורסם

דור, עם קצת הבנה בתחום ועם קירור כזה אין סיבה לא להגיע ל3.6 יציב.

לא כל corsair value עושים 900MHz(מה גם שהוא לא ציין אם מדובר ב800MHz או לא), ועם הפרש המחירים היום חבל להתעסק בשטויות כאלה. בכל אופן, אין סיבה להחליף זכרונות כי אכן ניתן להניח שלא שם תהיה הבעייה.

פורסם

אוקי אבל ה-Corsair Value יתנו לו 3.6GHZ בטוח וככל הנראה גם קצת יותר (הרי הסיכוי שהם יעצרו ב-800 בדיוק הוא קטן)

ולהוציא עוד 200 ש"ח בישביל זכרונות שיתנו לו עוד 100MHZ - זה לא כדאי לדעתי

פורסם

דור, עם קצת הבנה בתחום ועם קירור כזה אין סיבה לא להגיע ל3.6 יציב.

לא כל corsair value עושים 900MHz(מה גם שהוא לא ציין אם מדובר ב800MHz או לא), ועם הפרש המחירים היום חבל להתעסק בשטויות כאלה. בכל אופן, אין סיבה להחליף זכרונות כי אכן ניתן להניח שלא שם תהיה הבעייה.

מחזק - 3.7 אצלי כבר נבדק...3.8 אני מבטיח לך שאוכל לבדוק בקרוב - וע"פ לא ניראה שיש בעייה גם בתדר הזה ל G0.

בשביל 3.8 על מכפלה של 9 הזכרונות שלו סה"כ צריכים להיות מסוגלים להגיע ל845 - לא בשמיים בשביל CORSAIR 800 שהוא כבר ציין שיש לו.

משום מה בפורום מפרטים היתה נטייה לגמרי מוטעת להמליץ לאנשים זכרונות 667 עם המעבד Q6600 (גם מסוג G0) וחבל שכך!

פורסם

כפי שכבר ציינתי, חששתי שמדובר בזיכרונות 667, הוא לא ציין זאת בהתחלה.

ועדיין אני אישית הייתי קונה במחירים של היום זיכרונות שאינם VALUE. אין סיבה להחליף כמובן את מה שהוא קנה בהנחה שזה 800 MHZ.

פורסם
  • מחבר

אז עם אלה:

http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1654&category_id=bcca44451f59c60c094ae45c428e6d84&

יש סיכוי ל3.8 יציב?

לקחתי אותם מפני שראיתי אותם אצל נמרוד שהגיע לתוצאות טובות

או שיש לכם המלצה אחרת? רוצה משהו טוב שיתן לי תדר טוב לא יקר מדי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים