עבור לתוכן

אוברקלוק ראשון שלי לכרטיס מסך + תמונה

Featured Replies

פורסם

עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך מצורפת תמונה .. הטמ"פ לא עוברת את ה55 מעלות במאמץ במנוחה 42/3 אחרי הOC

הליבה בהתחלה 550MHZ

זיכרונות 700

אחרי OC

ליבה 617MHZ

זיכרונות 805MHZ

בEVERST הוא מראה לי תוצאה טיפה שונה :s05:

[attachment deleted by admin]

פורסם

לדעתי אתה יכול לסחוט ממנו עוד קצת!!!

פורסם

גם לי נראה שתוכל לסחוט ממנו עוד, רק תשתמש בRivaTuner.

ושיהיה בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה חח אני ינסה ..

ניסיתי עם הRivaTuner לפני שהשתמשתי בתוסף של הדרייבר הזה.. ולא הסדרתי איתה עם הבדיקה יציבות הזאת וכל זה.. :s07:

עם אפשר הסבר אני ינסה אני יבטל תOC מהדרייבר ויעשה עם הRivaTuner ...

פורסם
  • מחבר

בבקשה, אחלה מדריך לRivaTuner. :)

http://www.guru3d.com/article/article/449/

ניכנסתי עברתי על המדריך המאוור של הגוף קרור לא מחובר לכרטיס מסך הוא מחובר ללוח אם ויש לו בקר כזה לישלוט על המהירות (הקרור הוא של זלמן) ... אז על חצי מהדברים שם אפשר לא לעבור? ועוד שאלה יש אפשרות להשאיר את הOC מהדרייבר ולהמשיך לעלות אותו דרך הRivaTuner או שעדיף לבטל ולהתחיל מחדש?

פורסם

תמשיך בRivaTuner מאיפה שהפסקת בדרייבר.

פורסם
  • מחבר

ביטלתי בטעות לא שמתי לב שאמרת להמשיך :s07: נתחיל מהתחלה :s07:

פורסם

התכוונתי שתבטל את הOC דרך הדרייבר, אבל תמשיך בRivaTuner מאיפה שהפסקת בדרייבר (שלא תחזור על בדיקות יציבות, אם עשית. אלא תתחיל בOC ישר מאיפה שהפסקת).

פורסם

גם לי יש 7950 אבל ב RIVATUNER אין לי את כול הקטע של ה FAN יש לי משהו אחר :\ מה אני עושה ?

פורסם
  • מחבר

הא חח סבבה אני ינסה למרות שניסיתי להגיעה שוב לאן שהגעתי מקודם הוא רשם לי שגיאה:S

פורסם

גם לי יש 7950 אבל ב RIVATUNER אין לי את כול הקטע של ה FAN יש לי משהו אחר :\ מה אני עושה ?

מה הוא מראה לך?

איזה שגיאה הוא רושם לך?(amit_R)

פורסם
  • מחבר

מה הוא מראה לך?

איזה שגיאה הוא רושם לך?(amit_R)

זהו הוא לא נותן יותר הגעתי 620 ו811 מעל זה הוא לא נותן לי יותר .. אבל הוא לא נותן לי לעשות SAVE

פורסם
  • מחבר

הצלחתי:P הגעתי כניראה למקסימום שאפשר כניראה שהספק מגביל ..

התוצאה החדשה 621/810 שיפור קטן

iMMoRTaLiTY

תודה על העזרה :yelclap: אני עושה עכשיו בדיקת יציבות עם rthdribl האיקס הצהוב בעיגול הסגול הזה התוכנה הזאת חח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים