פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים לעזאזל, יש דרייברים לtimeshift, COD4, HL2:EP2 וכו' וכו' וכו' מה צריך להוריד?! אני משתגע זה דרייבר אחד לכל המשחקים האלה.
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים אחלה משחק הרבה יותר טוב מ eposode 1 לדעתי רץ חלק על ההגדרות הכי גבוהות עם ה 7800אני לקראת הסוף כבר קבלו כמה תמונות[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים משחק מעולה!! רק הוא אכזבה... הוא איכזב אותי בזה שהוא נורא קצר ונגמר ממש מהר... אני מקווה הEP3 יצא הרבה יותר מהר כי עכשיו אין להם על הראש את PORTAL וTF2. וואי הוא ממש מותח.. הסוף ממש יפה.
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים כבר סיימת את EP2? אכן המשחק יפה, כרגע אני מתקין את הדמו של COD4 ונכנס לשחק 8)
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים גם אני התחלתי לשחק וזה אחלה משחק אין מה להגיד, רק קצת מעצבן הקטע של הנשקים.. לא מספיק ללחוץ 1 2 3 4 ולהחליף נשקיםצריך לדפדף בנשקים של כל מספר וזה דיי מציק לפעמיםאבל זה משחק טוב.. הגרפיקה גם בסדר (לא הכי הכי אבל יחסית בסדר) אהבתי את הקטעים שנתקעים בתוך איזה מקום וצריך למצוא מה לעשותצריך ללחוץ על איזה כפתור קטן ואני כמו טמבל ניסיתי לשבור את הדלת ולזרוק עליה אבנים
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים חובה להתקין את הדרייברים החדשים? אני עם 163.71 ואין לי כוח להוריד שוב :-\
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים כן.ניסיתי להיכנס לTimeShift והוא הודיע לי שאין לי דרייברים חדשים ועלי להתקינם, אני מניח שפה זה גם ככה.
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים בTS הוא אומר שיש דרייברים חדשים שמומלץ להוריד... אני לא הורדתי ועבד סבבה לגמרי... 40-50FPS ככה.
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים גמרתי לפני כמה שעות פורטל - משחק ממש מדהים עם גיימפליי מעולה,אבל נורא חבל שהוא נורא קצרהקרב הסופי (שבעצם היה הקרב היחיד) היה ממש מהנה
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים חובה להתקין את הדרייברים החדשים? אני עם 163.71 ואין לי כוח להוריד שוב :-\ גם אני עם הדרייברים האלה והמשחק עובד מעולה.. אני בקטע הזה עם המערות ועם המים, זה דיי ארוך הגעתי לקטע שאני צריך לברוח מהמפלצת ההיא שבזבזתי עליה את כל התחמושת והיא עדיין לא מתה והייצור הזה בתמונה דווקא ממש עוזר [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים טוב לדעת שאני לא היחיד שלא מקשיב לכל הבלבולי מוחנדיר שאני עוקב אחרי עלילה במשחקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.