עבור לתוכן

Half-LIfe 2 Episode 2 -הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

בבקשה תשים את הספוילרים בצהוב, אתה לא רוצה להרוס לאחרים נכון?

• תגובות 291
  • צפיות 33.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

:xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 10.11.2007 בשעה 13:13:21

למי ששיחק ב-Half Life 1+2 שימו לב לזה:

Blah Blah Blah Mister Freeman

:lol:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני מקווה שזה לא הקפצה.. נתקעתי משחק ולא רציתי לפתוח סתם עוד אשכול.

איך אני מפעיל את המעלית?

[attachment deleted by admin]

פורסם

בטוח שלא מעמידה למטה...

תיכנס פנימה, אתה אמור לטפס למעלה בעצמך (אני חושב שדרך הסולם שיש שם) ולדאוג לשחרר איזה משהו שמפריע למעלית.

פורסם

בטוח שלא מעמידה למטה...

תיכנס פנימה, אתה אמור לטפס למעלה בעצמך (אני חושב שדרך הסולם שיש שם) ולדאוג לשחרר איזה משהו שמפריע למעלית.

אני אפרט טיפה יותר, אתה עולה על הגבעה בצד ימין, מגיע לגובה של המעלית קופץ ממוט מתכת אחד לשני(הקרשים מתפרקים שאתה דורך עליהם) נכנס לתוך המעלית ומוציא את המקוש שמפריע למנגנון.

פורסם

תודה רבה על העזרה באמת חיפשתי במקום איך לשחרר את המעלית אבל בגלל הסלע לא הצלחתי לעבור אותו..

עכשיו נסעתי במכונית עד שהגענו למגדל רדיו והיא אומרת לי שצריך לחבר את הרדיו הזה לחשמל.. איפה הוא נמצא המקור חשמל ?.. חיפשתי בכל המקום כבר חצי שעה ואני לא מוצא כלום

פורסם

תכנס לבניין הזה שמוקף בסורגים, תחפש באחד הצדדים שלו תיהיה לך עליה כזאת שאתה יכול לקפוץ לגג שלו, ומשם תכנס לבניין ותתחיל להסתובב שמה.

פורסם

וואללה בגלל שנכנסתי בחצי השני של הבניין חשבתי שהוא ריק וכבר לא ידעתי מה לעשות ,תודה.

פורסם

אז חבר- קצת להפעיל את החשיבה.

בסדרת Half Life שום דבר לא מובן מאליו, תמיד יש צורך להפעיל את ההגיון ולהאמץ כדי לחפש פיתרון.

זה מה שמייחד את המשחק הנפלא הזה.

פורסם

צודק .. בגלל זה אני אוהב את המשחק הזה כל כך. אבל לפעמים מעצבן אותי שאני נתקע במקום אחד יותר מדי זמן כשאני לא מוצא פיתרון

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני משחק במשחק עכשיו וכמו שקודמיי אמרו - בvalve יודעים איך לעשות משחקים.

חבל לי שהתחושה היא בדיוק אבל ממש בדיוק כמו המשחקים הקודמים. האמת שאני טיפה לפני המכונית ואולי שם

יהיו כמה חידושים, אבל למרות השטחים הפתוחים וההכנסה של הוורטיגונים לעסק - העסק מוכר - על כולנו גם אהוב, אבל דחילאק, איפה כאן החידושים וההתקדמות. השנה היא כבר סוף 2007 וזה ep2 !!!

שלא תבינו לא נכון, אני נהנה מכל שנייה במשחק ועושה חיים משוגעים מהתחכום של החידות והאתגרים, מהמרחבים הפתוחים - שהם כן סוג של רענון - אבל איפה כאן החידוש שכל כך ייחלנו לו????....

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם אני משחק כרגע ב HL2 E2

אורנג בוקס.ממש בהתחלת המשחק כאשר אני רואה את הוידאו הראשון

ביחד עם אלכס על המסך לאחר תיקון החשמל המשחק לאחר דקת וידאו על המסך נתקע

ויוצא למסך של וינדואס.מישהו נתקל בבעיה הזאת???

אפיזוד 1 עבר ממש חלק.

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

משחק טוב

הגעתי לקטע שיש 2 שדות כוח מ-2 הצדדים והם חוסמים לי את הדרך עם המכונית

חיסלתי את כל הרעים אבל איך אני מבטל את השדה כוח?

תודה

[attachment deleted by admin]

פורסם

הוא נמצא באחד הבתים באזור (לא בבית שלידו נמצאת המכונית). תסתכל לאיפה מתחברים הכבלים שמעבירים חשמל ותעקוב אחריהם עד לבית הנכון (הוא על גבעה נדמה לי)

פורסם

אתה חוזר אחורה בכביש לתחנת דלק ונכנס לבית שבימין.

יאללה שיצא כבר EP3! :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים