פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים סליחה זליג , אולי הייתי צריך לכתוב את התגובה בסגנון אחר :-\ . בכל מקרה בקורס המבוא למדעי המחשב שלנו יש 20 יחידות לימוד , מתוכם עולם הרובוטים הוא רק 4 יחידות . אה, חשבתי שזה כל הקורס. אם ככה זה פחות נורא.אבל עדיין אני מתנגד לגישה המתיילדת, מהסיבות שציינתי קודם.לגבי לימוד JAVA במקום C, הנה מאמר בנושא: http://www.joelonsoftware.com/articles/ThePerilsofJavaSchools.htmlהוא מעלה מספר נקודות מעניינות (וגם כיף לקריאה) למרות שאני לא בטוח שאני מסכים עם כולן.
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים זה דיי פשוט אבל לא הבנתי אתה רוצה להבין או לשלוח לך את התשובות כי עשיתי אותם בעבר מה שכן עצה טובה אל תתעמק בזה זה נושא שלא יוזכר יותר ולא יהיה במבחן מה שחשוב זה רקורסיה , רשימות מקושרות , ועצים בינארים תדע את זה תצליח דרך אגב שי המדריך הטוב ביותר
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים מחבר זה דיי פשוט אבל לא הבנתי אתה רוצה להבין או לשלוח לך את התשובות כי עשיתי אותם בעבר מה שכן עצה טובה אל תתעמק בזה זה נושא שלא יוזכר יותר ולא יהיה במבחן מה שחשוב זה רקורסיה , רשימות מקושרות , ועצים בינארים תדע את זה תצליח דרך אגב שי המדריך הטוב ביותר שי הוא תותח על !
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים הפתרון צורף מה שכן יש לתקן ממש מעט ותקבל 100 [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים מחבר הפתרון צורף מה שכן יש לתקן ממש מעט ותקבל 100 הכל מפוצץ הערות .... ולמה לולאות בתוכנית 2 ? אמרו לנו להתעלם מקירות... למה לבדוק תנאי "התנגשות" בקיר ?
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים אולי הוא מתבלבל עם שאלות מסימסטר אחר . אין אפילו דבר אחד נכון בפתרון שלו .
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים מחבר אולי הוא מתבלבל עם שאלות מסימסטר אחר . אין אפילו דבר אחד נכון בפתרון שלו . מי שייקח תפיתרון הזה יקרו אחד משניים אולי במזל שניהם: 1) ציון שואף ל-0. 2) זימון מהיר לועדת משמעת.
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים הפיתרון הוא כמובן מסמסטר אחר הרעיון הוא שתבין למה הם מתכוונים אבל אם לא עוזר אז אתה תתעלם ממה ששלחתי
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים מחבר הפיתרון הוא כמובן מסמסטר אחר הרעיון הוא שתבין למה הם מתכוונים אבל אם לא עוזר אז אתה תתעלם ממה ששלחתיהיה עוזר אם היית שולח לך ממנים + פתרונות של סמסטר \ 2 סמסטרים קודמים בדיסקרטית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.