עבור לתוכן

נחשפו דרישות המשחק המלאות של CRYSIS!!!

Featured Replies

פורסם

חברים אין מה לעשות..הם פיתחו משחק ל-ULTRA HIGH END וזהו

למי שיש מחשב חזק שיכול להתמודד סבבה..למי שאין יתפשר על הגדרות נמוכות יותר

זה לא סוף העולם :xyxthumbs:

• תגובות 79
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז המחשב שלי יחזיק טוב לא?

פורסם

חברים אין מה לעשות..הם פיתחו משחק ל-ULTRA HIGH END וזהו

למי שיש מחשב חזק שיכול להתמודד סבבה..למי שאין יתפשר על הגדרות נמוכות יותר

זה לא סוף העולם :xyxthumbs:

יש משחקים כמו בישוק שמציגים גרפיקה לא פחות טובה אומנם סגנונות העיצוב שונים אבל ויזואלית אין לקריסיס יתרון בולט על בישוק. כך שנראה לי שזה הכל עניין של מנוע תובעני יותר שיחס התמורה שלו מהחומרה הוא לא משהו. למשל המתחרה העיקרי שלו לפי הדיווחים אנריל 3 יהיה יותר יעיל מבחינת ניצול חומרה.

פורסם

אז המחשב שלי יחזיק טוב לא?

יחזיק ברור אני מאמין שקראת את הדרישות ואתה יודע שהמחשב שלך יתמודד איתו טוב

ו darklight אתה צודק באמת CRYTEK יצרו מנוע תובעני אבל זה באמת לא משנה כי עדיין זה הדרישות וזה מה יש

ולדעתי קריסיס הרבה יותר יפה מביושוק

פורסם

אבל מי ששילם 1500+ על ה320MB ו(אני) שילמתי 1200 על הE6300 בזמנו מצפה שאחרי הוצאה כזו אני אוכל לקבל את המקסימום ואת הטוב ביותר.

איך שגלגל מסתובב לו...

פורסם
  • מחבר

המפתחים הזכירו מראש שזה משחק גם לדורות הבאים, יהיה מעניין לראות את כוח השיפוט שלו בעת יציאתם של כרטיסי מסך חדשים בעוד שנה.

פורסם

^ נראה שהקנאה אוכלת כל חלקה טובה.

ואתה פשוט נהנה מזה שהכרטיס שלו שזה כרטיס שהיית רוצה שיהיה לך, אולי לא יסחוב לו על ההגדרות הכי גבוהות. :-\

פורסם

אימא שלהם $#@%#$%@#%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קניתי עכשיו מחשב ב-5 וחצי אלף שקל בלי ציוד היקפי בכלל כמו שלא קניתי בחיים שלי, ושמתי 1600 שקל על כרטיס מסך, ההורים שלי כמעט רצחו אותי על זה אבל הסכימו בקושי, ושלושה חודשים אחרי זה הוא לא מריץ על HIGH!??!?!? קניתי אותו רק בשביל זה!!!

אני שונאאא את זההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

נקווה שלפחות על ה-HD2900PRO 512MB זה יריץ את זה...

פורסם

זה יריץ בלי בעיות :kopfpatsch:

פורסם

זה יריץ בלי בעיות :kopfpatsch:

זה לא!!!!

חייבים ל-VERY HIGH 640MB! אפילו עכשיו על HIGH ועוד בלי AA זה נתקע לי לפעמים ועם איזו תוכנת בדיקה (Video Memory Watcher) הוא אומר לי שלא נשאר לי זיכרון! אז עם DX10 זה לא יריץ על HIGH! שונא את זה!!

פורסם

הרצתי את הבטא שהיא תהיה יותר כבדה משמעותית מהמשחק המלא ב1280*1024 0AA 16AF הכל על HIGH באופן חלק כמו חמאה.

לא תמיד צריך להקשיב לכל דבר שכותים בדרישות. שמעת על המילה שיווק?

פורסם

בבטא אין אפשרות להגדרות גרפיות מקסימליות.

כפי שנוכחת לראות,הגדרת ה ULTRA HIGH לא פעילה.

[br]פורסם בתאריך: 10.10.2007 בשעה 21:59:39

אימא שלהם $#@%#$%@#%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קניתי עכשיו מחשב ב-5 וחצי אלף שקל בלי ציוד היקפי בכלל כמו שלא קניתי בחיים שלי, ושמתי 1600 שקל על כרטיס מסך, ההורים שלי כמעט רצחו אותי על זה אבל הסכימו בקושי, ושלושה חודשים אחרי זה הוא לא מריץ על HIGH!??!?!? קניתי אותו רק בשביל זה!!!

תרשה לי להעיר לך -לקנות חומרה כ"כ יקרה רק בשביל משחק אחד עוד לפני שהמשחק יצא ,קל וחומר לפני שפורסמו דרישות המערכת זו כסילות לשמה.

לא להיעלב ;)

פורסם

אתה לא מבין שאתה פשוט לא תבחין בהבדל

מי שקנה 8800GTS - א.אם "נפלתם", קרייטק לא "עושה לכם דווקא" ב. לא נפלתם...

מספיק להבתכיין - תוכלו להינות מהמשחק עם הכרטיס!

פורסם

זה לא!!!!

חייבים ל-VERY HIGH 640MB! אפילו עכשיו על HIGH ועוד בלי AA זה נתקע לי לפעמים ועם איזו תוכנת בדיקה (Video Memory Watcher) הוא אומר לי שלא נשאר לי זיכרון! אז עם DX10 זה לא יריץ על HIGH! שונא את זה!!

נשמע כמו בעיה ספציפית אצלך במחשב...להרבה יש מפרט כמו שלך וזה רץ חלק אצלם

[attachment deleted by admin]

פורסם

נשמע כמו בעיה ספציפית אצלך במחשב...להרבה יש מפרט כמו שלך וזה רץ חלק אצלם

אף אחד לא אמר שזה לא רץ חלק... זה על 25-35FPS וזה רץ חלק מאוד למרות זאת..

אני רק אומר שבדקתי וראו שזה אוכל כמעט את כל הזיכרון, וגם כשמסתכלים על הרבה נוף מסביב יש קפיצות כאלה.. תאמינו לי...

ואני יכול לשחק על HIGH ולא VERY HIGH זה פשוט מעצבן, ואני חושב על עוד חצי שנה-שנה, הוא כבר יריץ על MEDIUM...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים