עבור לתוכן

נחשפו דרישות המשחק המלאות של CRYSIS!!!

Featured Replies

פורסם

סעמק לא יעבוד אצלי אפילו על מינימום :(

נידפקתי חזק....

• תגובות 79
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בעע דרישות גבהות ..מקווה שזה יהיה שווה את זה ,למה לא התלהבתי מהתמונת שראיתי בבטא...

פורסם

חחחח מה אתם לא קולטים? 8800GTS 640MB זה דרישות מומלצות בשביל לשים VERY HIGH עם פילטרים ורזולוציה מאוד גבוהה ב DX10.

בDX9 מספיק X1950PRO בשביל להריץ את זה טוב על רוב ההגדרות על VERY HIGH + פילטרים ברזולוציה 1280X1024.

בטא תמיד כבד בצורה איומה,אל תשחכו...

למה הם לא המליצו גם על X2900XT?

שאנשים יקנו 8800GTS של NVIDIA גאונים :kopfpatsch:

פורסם

איך המשחק יסתדר עם Q6600 כי ראיתי שצריך 2.8GHz ול-Q6600 יש 2.4GHz

איך זה הולך המשחק עובד על כל ליבה בנפרד ?

פורסם
  • מחבר

אותי מסקרן עד כמה הקידוד שלהם טוב עם ה64ביט, כי רק ה64 ביט עצמו יכול להוסיף לפחות 25% יותר ביצועים, וגם ניצול כפולי ליבה+מרובעי ליבה והמעבדים העתידיים, עכשיו התחרות תהיה לוהטת בין UNREAL TOURNAMENT III ENGINE לבין בCRYTEK 2 בניצול הליבות.

פורסם

הדרישות האלה הם יותר מידיי, אנשים ייצטרכו לקחת משכנתא בשביל לקנות מחשב סוס שייפעיל להם קרייסיס על Very High. :screwy:

פורסם

בשביל דרישות כאלה המשחק צריך להיות מושלם בשביל שאנשים יתאמצו לשדרג את ה PC שלהם.

אני בספק רב שהוא יהיה כזה ...

פורסם

מי אמר שכולם חייבים להריץ על ההגדרות הגבוההות ביותר??

אם אלה גיימרים הארדקור, גם ככה יש להם את הציוד\כסף לקנייתו

לגיימר הממוצע הדרישות לא בשמיים, ביחס למחשבים שנקנו בשנה האחרונה

:nixweiss:

פורסם

גיימר ממוצע שקנה 8800 320MB מרגיש פראייר.

הוא הוציא 1500 ש"ח לפחות ורק על הכרטיס מסך.

איפה ההוצא' על המעבד,ספק כוח ועו ועו

פורסם

ה-320 MB יריץ אותו בכיף...לא על ההגדרות הגבוההות ביותר - אבל זה בדיוק מה שכתוב... :-\

קרא בשנית :P

פורסם

כמה פעמים פירסמו את דרישות כרטיסי המסך בשביל המשחק הזה?

כבר הפסקתי לספור.

פורסם
  • מחבר

גיימר ממוצע שקנה 8800 320MB מרגיש פראייר.

הוא הוציא 1500 ש"ח לפחות ורק על הכרטיס מסך.

איפה ההוצא' על המעבד,ספק כוח ועו ועו

אכן, הדרישות שלו בשמיים ומעט מאוד יחסית לכל הגיימרים בעולם, יוכלו להינות מהמשחק ביופיו, אבל הגרפיקה זה לא הדבר היחיד, אם המשחקיות טובה וממכרת שהרי אפשר להינות במשחק אפילו על הגדרות בינוניות, לא צריך לקחת את הגרפיקה בלבד ולשפוט רק על פי זה כפי שהמון עושים.

פורסם

יכול להיות שמפתחי המשחק בכוונה עשו מנוע כבד כדי להכין את הקרקע ולתת דחיפת מכירות לכרטיסי מסך החדשים של נבידיה שיבואו בנובמבר+ לא?

פורסם

ה-320 MB יריץ אותו בכיף...לא על ההגדרות הגבוההות ביותר - אבל זה בדיוק מה שכתוב... :-\

קרא בשנית :P

אבל מי ששילם 1500+ על ה320MB ו(אני) שילמתי 1200 על הE6300 בזמנו מצפה שאחרי הוצאה כזו אני אוכל לקבל את המקסימום ואת הטוב ביותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים