עבור לתוכן

זיכרונות G.SKILL DDR2 שבקו חיים לפתע פתאום..

Featured Replies

פורסם

הזיכרונות שבקו חיים לפתע פתאום ללא שום סיבה ניראית לעין...

המפרט המלא שלי הוא כזה:

E6300

לוח אם של אינטל DP965LT

2GB של G.SKILL הדגם המדוייק הוא: PC500 667MHZ D.CHANNRL CL 4-4-4-12 2GBLA

כרטיס מסך 8600GT (ששידרגתי ואני ירחיב עוד שניה)

ספק כוח HEC 400W TRT-F (חדש בן חודשיים)

מארז אפולו

גוף קירור קאמה קרוס של סקיט'

ושני הרד דיסקים אחד 160GB ואחד 250GB

ויש אל פסק של אדוויס מחובר למחשב ויש לו מייצב מתח פנימי.

בקיצור היה לי לפני זה 7300LE כרטיס חלש מכול בחינה שמיסתכלים עליו, בקיצור הזמנתי מחשב חדש לאחים שלי (בחלקים כי מארז וספק של HEC מצויינים ובני חצי שנה כבר יש בבית..בכול מקרה הזמנתי (IQPC) והכול הגיע לקחתי ואני לקחתי לעצמי את ה8600GT ולהם שמתי את ה7300

עכשיו איך שחיברתי את הכרטיס מסך שיחקתי קצת בכול מקרה כיביתי את המחשב כדי לפרק אחד מהמאווררים כדי לנקות אותו ואז הדלקתי ופה התחילו הבעיות.

הלוח אם התחיל להוציא ציפצופים ומתוך יידע ידעתי שאלו ציפצופים שמודיעים על זיכרון תקול...רק שאין שום סיבה שבעולם שהוא יהיה תקול מה עוד שקניתי והרכבתי אותו ב31.5.07 סך הכול...

הזיכרון הוזמן מנועה דרך אגב.

בקיצור יש למישהו השערה....לא נגעתי בהם בכלל והכי קטע שיש עוד שני זיכרונות של 512MB כול אחד ככה שעם הG.SKIIL יש לי 3GB זיכרון במחשב והזיכרונות של ה512 לא קרה להם כלום המחשב עובד כרגע איתם והם בסדר גמור רק הG.SKILL פתאום גורמים לקצר...מוזר לי מאוד מכיוון שהזיכרונות שעדיין עובדים הם שלטווינמוס ואני חשבתי שG.SKILL יותר טובים מהם בתור חברה ומותג...

יש למישהו רעיון למה זיכרונות איכותיים וטובים מחברה מוכרת הולכים ככה פתאום בלי שום סיבה ובמיוחד שלא היה שום קשר ולא כלום כי כמו שציינתי יש למחשב אל פסק עם מייצב מתח ויש לי ספק טוב ולא איזה זבל בקיצור השקעתי המון במחשב חלקים איכותיים ומה לא ופתאום הזיכרונות הולכים בלי שום סיבה שניראית לעין.

רעיון למה זה קרה? :nixweiss:

פורסם

מה זה משנה?! יש אחריות לכ להחיים על הזכרונות! לך תחליף! :D

פורסם
  • מחבר

אתה מאוד צודק אבל אני גם מאוד מעוניים לדעת איך זיכרונות כאלו הולכים להם ככה פיתאום בלי שום סיבה...

עוד דבר שאני רוצה לדעת זה מה להגיד לנועה מחשבים על הבוקר מחר.."שמעו הזיכרונות הלכו ככה בלי שום סיבה פשוט פתאום הם לא עובדים לי" כאילו יש תנאים לאחריות לא? למרות שאין שום מצב שזה קצר האל פסק בן בקושי ארבעה חודשים והוא חדש לחלוטין עם מייצב מתח פנימי כמו כן לא היו הפסקות חשמל או משהו ככה שזה פשוט פיתאומי לי מידיי ואני לא יודע מה ממש להגיד להם

פורסם

אל תדאג כל עוד אין נזק פיסי יממשו לך אחריות , בתנאי שלא תגיד להם דברים כמו אוברקלוק או כל דבר חשוד אחר .

פורסם
  • מחבר

יש לי לוח של אינטל אני לא יכול לעשות אוברקלוק גם אם הייתי רוצה והיה בא לי....הלוח יציב כמו סלע...המתחים יציבים אפילו יותר כמו בטון הייתי אומר גם בזמן הכי עומס המתח יציב לחלוטין...ככה שמעצבן אותי ש2GB הולכים ככה..

כמה זמן הפרוצדורה צריכה לקחת מישהו יודע אולי? בכול מקרה אני ייתקשרלנועה מחר בבוקר לפני העבודה (הם ב8 פותחים) אבל מעניין אותי לדעת...כלומר אני שולח להם את זה בדואר רשום ממה שהבנתי ומה כאילו הם מחזירים לי ישר אחרים שיש להם במלאי או שזה כמו בלוחות אם שזה צריך להישלח לחברה בחו"ל ואז להגיע וזה ייקח 14 ימי עבודה? (זה יהיה ממש מבעס! ???)

פורסם

בדקת חזרה בלוח שהיה לך שהם עובדים?לא נראה סביר ששני זיכרונות "הולכים" ביחד..זאת בעיה בלוח/קצר/מגע.לא נראה לי הזיכרונות הלכו בזוג..

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד 3 מחשבים בבית בשום לוח הם לא עבדו...בלוח שלי הלוח מצפצף כמו מטורף והמחשב לא עולה...במחשב של אחים שלי המחשב לא עולה (אין ספיקר בלוח) ובמחשב של אבא שלי גם אין תגובה והמחשב לא עולה..

כמו כן שמתי אותם במחשב ח-ד-ש! שהיה צריך פירמוט...כלומר התקנה ראשונית של הווינדוס בכלל...כלום רק סיימתי להרכיב אותו היום בשביל דוד שלי והמחשב גם לא הגיב כלל עם זיכרונות האלו ורק כשהחלפתי לזיכרון אחר המחשב עלה ונתן לי לבצע התקנה

בדקת חזרה בלוח שהיה לך שהם עובדים?לא נראה סביר ששני זיכרונות "הולכים" ביחד..זאת בעיה בלוח/קצר/מגע.לא נראה לי הזיכרונות הלכו בזוג..

לא החלפתי לוח...סך הכול החלפתי כרטיס מסך שזו מלאכה פשוטה של כמה דקות...והם עבדו איתו אחרי זה רק פתאום לאחר כיבוי והדלקה מחדש אחרי שעה הם פתאום לא עובדים...בכול מקרה מחר אני יידבר עם נועה נסדר את זה....אני לא חושב שיש תירוץ כולשהו לא לממש לי אחריות

פורסם

סתם שאלה אם יש לך לוח שלא נותן שום אובר למה לקחת זיכרונות יקרים ובעלי יכולות כמו ה HZ ?

ובאמת אולי הבעייה על הבקר זיכרונות של הלוח

פורסם
  • מחבר

סתם שאלה אם יש לך לוח שלא נותן שום אובר למה לקחת זיכרונות יקרים ובעלי יכולות כמו ה HZ ?

ובאמת אולי הבעייה על הבקר זיכרונות של הלוח

אין לי HZ! יש לי את אלו סך הכול: PC500 667MHZ D.CHANNRL CL 4-4-4-12 2GBLA

כמו כן הם היו במיבצע מעולה כשלקחתי אותם וזה היה בתקופה שהייתה ירידה במחירי הזיכרונות...עלו לי ממש זול.

וכמו כן לא החלפתי שום לוח סך הכול החלפתי כרטיס מסך

והם עבדו מצויין...סך הכול החלפתי כרטיס מסך לא לוח אם...הכול נישאר אותו דבר...רק החלפתי כרטיס מסך מהישן לחדש...

פורסם
  • מחבר

עידכון: היתקשרו אליי מנועה היום בבוקר....אמרו שהם מצאו את הזיכרונות תקינים וללא רבב...אמרו שעשו בדיקה בMEMTEST ואין שגיאות והזיכרונות עובדים מצויין..

דיברתי איתם בטלפון במשך כ20 דקות והסברתי להם שיש לי 3 לוחות אם בבית אחד האינטל שלי אחד של ג'יגבייט 965P-DS3 ועוד אחד של אסרוק ובכולם הזיכרונות לא עובדים ובכול הלוחות הם מצפצפים..הם היתווכחו איתי שהזיכרונות תקינים לחלוטין ושהם יישלחו לי אותם חזרה למרות שהיתווכחתי איתם שזה לא יעזור לי שהם יישלחו לי אותם חזרה כי הם שוב פעם לא יעבדו...

ועשיתי בדיקה: כול הסלוטים על כול הלוחות עובדים...כול אחד ואחד מהסלוטים...וכול הלחות תקינים לחלוטין ויש לי עוד סט של G.SKILL והוא עובד מצויין.

אני מחכה לקבל את המשלוח חזרה. אבל משום מה יש לי הרגשה מאוד חזקה שהזיכרונות עדיין לא יעבדו...אז זה או שהם מרמים אותי ואומרים שהם בסדר מה שהם לא בשום אופן כי אין שום הגיון בריא ששום לוח לא מזהה אותם כתקינים בעוד כול זיכרון אחר הוא כן מזהה..

מה גם שהDS3 חדש לחלוטין ממש לוח בן שבוע...וגם הוא לא זיהה אותם וזה מוכר לי ולכול שאר העולם כלוח מאוד אמין ומאוד איכותי ואני שולל כול אפשרות שיש לי תקלה כי עם כול שאר זיכרונות הוא עובד מצויין...

בקיצור מה אתם ממליצים לי לעשות? נועה נמצאת במרחק שעתיים נסיעה ממני...זה יהווה ביזבוז יום עבודה ואיבוד של דיי הרבה כסף על דלק כדי להגיע לשם אבל אם זה יגיע ליידי מצב שכשהם שולחים לי את הזיכרונות חזרה והם שוב לא עובדים אני פשוט ייקח את כול המחשבים בבית וייסע אליהם עם הזיכרונות...ושייראו לי בעצמם איך הם מפעילים את הזיכרונות..

האמת תמיד היה הם רושם אצלי כחנות אמינה אני לא מאמין שהם יעשו טריק כזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים