עבור לתוכן

מפרט לגרפיקה 3500~ מפרט מהפורום מול הערות סיסאדמין טיפוסי

Featured Replies

פורסם

המפרט שהוצע לי בפורום :

מעבדים Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe OEM E4400T ¤ 640 1

לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1

מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 414 1

קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1

זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 360 2

קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 398 1

כרטיסי מסך Sapphire ATI RADEON 2400Pro 256MB DDR2 PCI-E HDMI Retail ¤ 313 1

צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 180 1

הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1

הערות הסיסאדמין שאני מכיר

הכרטיס מסך שבחרו לך שם יחסית חלש (למרות שהוא יעשה עבודה נפלאה) אני הייתי מעדיף להשקיע את מייטב כספי כאן מכיוון עדיף להשקיע עוד מאתיים ש"ח ולדלג לרמה גבוהה יותר אשר ישרת אותך גם בעוד שלוש + .

- מארז... למה להשקיע כל כך הרבה כסף על מארז, ועזבי אותך משטויות של קירור טוב יותר וכ"ו...

רכשי מארז בחצי מחיר וזה יתן לך בדיוק את מה שאת צריכה ( ותשקיעי את ההפרש על כ.המסך)

- כנ"ל בנוגע למאוור ... המאווררים החדשים של אינטל עושים את העבודה נפלא וגם שקט (יחסי) ... רק אם יש לך כמה שקלים מיותרים ואת רוצה שהוא יהיה שקט יותר אז תוסיפי(200 ש"ח ליתר דיוק מכיוון שעל המאוורר המקורי את משלמת בכל מקרה ברגע שאת רוכשת את המעבד של אינטל ובמידה והם אומרים שזה לא מגיע יחד או שישנה

אפשרות לקבל אותו ללא המאוורר או משהו בסגנון הזה... רוב הסיכויים שהוא הגיע מספק צד שלישי ולא איסטרוניקס... (המעבד) ואנחנו לא רוצים את זה J )

- מעבר לכך המעבד יחסית מיושן היום לרוב עובדים עם סדרת ה 6000 אבל זה כבר תלוי בכמה את רוצה להשקיע.

שנוי של הרגע האחרון : יתכן ויהיה צורך בעריכת וידיאו : adobe after effects

מה לעשות ?!?! :kopfpatsch:

פורסם

הסיסאדמין לא מבין הרבה בחומרה ככל הנראה- אם לא יהיו משחקים וגם אם יהיו משחקים קלים יחסית הכ.מסך יהיה מעל ומעבר ותומך בהאצת HD.

לגבי המארז- שטויות במיץ. זה מארז עם ספק - מארזים ב-200 ש"ח עם ספק "500W" עם ג'נריים ואת מוזמנת לקרוא מה ההסבר למונח הזה בפורום ספקים ומארזים - הכל מפורט בסטיקי. בקצרה - זה חרא וזה מסכן לך את כל המחשב. זה המניימום.

לגבי הקירורים המקוריים של אינטל,שוב שטויות. הם עושים את העבודה אבל רועשים מאוד. קירור כזה יהיה מאוד כדאי בטח ובטח לאוברקלוק.

המעבד אומנם לא מהסדרה הכי חדשה אבל עם אוברקלוק הוא יגיע לביצועים טובים מהם בהרבה. ברור שמעבד ב-1000 ש"ח יהיה עדיף אבל שוב - זה תוספת של כ-50% . וכאמור עם האוברקלוק תוכלי להשוות את המעבד שלך למעבד מסדר 6 בקלות.

בקיצור,המפרט מושלם לגמרי לדעתי

פורסם

נכון, וחשוב להדגיש את העניין לגבי הקירור. אם המחשב הולך להיות מורכב ב TMS ומיועד לנצל את ה OC שהם מוכנים לספק במסגרת האחריות, חשוב קירור טוב ואיכותי.

פורסם

זה על אחת כמה וכמה. ברור שאפשר לקחת קירור כמו הפריזר 7 פרו ב-125 ש"ח שגם הוא יעשה את העבודה.

אבל בשום פנים לא לקחת קירורים מקוריים של אינטל/AMD - הם גבוליים מבחינת טמפ',לא מיועדים כלל לאוברקלוק ומאוד מאוד רועשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים