עבור לתוכן

מפרט למחשב + ציוד הקפי(כולל הכל, כולל מסך) - עד 10k.

Featured Replies

פורסם

לא כתבת מה השימושים שלך המחשב אז קשה להתייחס ברצינות.

ככל מסכי 22' מומלצים רק למשחקים וסרטים ולא מעבר לכך. הם מבוססי פאנל TN, בעלי איכות טקסט נחותה, דיוק צבעים ירוד וזויות צפיה עלובות.

בתקציב שלך היה נכנס בשקט ב-DELL 2407WFP אם היית מקצץ בשומנים מיותרים שלא מוסיפים משמעותית לביצועים.

:xyxthumbs:

לדוגמה (בחריגה של 500 ש"ח):

מעבד:

INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1461

לוח אם:

GIGABYTE GA-P35DS3P ¤796

מסך:

DELL LCD 24" 2407WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤3710

כרטיס מסך:

GECUBE PCI-EX RADEON HD2900PRO 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - RETAIL ¤1454

דיסק קשיח:

WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤423

צורב DVD:

SAMSUNG S183L DVD-RW + X18 Lightscribe + SATA ¤184

זיכרון:

CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤459

מארז:

NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ¤396

מקלדת:

LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE ¤140

עכבר:

LOGITECH MX-518 GAMING GRADE OPTICAL MOUSE ¤238

רמקולים ואוזניות:

LOGITECH 5.1 X-530 - 70W ¤496

ספק כוח:

ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤397

קרור למעבד:

SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm LFB ¤267

הרכבת מחשב:

הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טסט ¤118

מחיר סופי: ¤10539

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

אני בטוח שאפשר לצמצם את החריגה בקנייה נפרדת של הציוד היקפי, זו איזה מגמה בכל החנויות לפוצץ במחיר שלו.

• תגובות 34
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זו אל מגמה. מאחר והם לא קונים את הציוד בכמויות (כי הם לא מתמחים בנושא) מן הסתם הם יהיו יקרים יותר כמעט תמיד מחנות שהעיסוק העיקרי שלה הוא בציוד ההיקפי הזה.

פורסם

המפרט של JunkieXL הכי טוב שהיה.

הציוד ההיקפי לא כזה יקר, חוץ מאולי המקלדת והיא גם די מיותרת. סך הכל אם תקנה את הציוד בנפרד תחסוך גג 100 שקלים.

אפשר לחסוך 200 שקל על הלוח ולקחת DS3L, אבל הDS3P לוח טוב ומפוצ'ר ולדעתי כדאי בתקציב הזה. שימוש בRAID בעתיד שווה את זה לבד (אינטל רייד מטריקס).

פורסם

הייתי משנה את הקרור לv1 או ל bt כי הטוניק מצטיין ביכולות קרור מעולות ובוא זמנית ברעש בלתי נסבל

הbt/v1 יהיה מעולים פה

פורסם

עדיין לא ציינת שימושים!

אלא אם אתה עורך 3D או מהנדס, ה-Q6600 הוא בדיוק השומן עליו אני מדבר. חוץ מזה המפרט של JunkieXL מצויין ומאוזן.

פורסם

עדיין לא ציינת שימושים!

אלא אם אתה עורך 3D או מהנדס, ה-Q6600 הוא בדיוק השומן עליו אני מדבר. חוץ מזה המפרט של JunkieXL מצויין ומאוזן.

[

אז אתה אומר לכל מי שלא מהנס ולא עורך וידאיו לא מומלץ לקחת מרובע ליבה או שלא הבנתי נכון?

הייתה יורד ממרובע לביה כדי לשפר חומרה אחרת?

אם אני לא טועה זה קנייה חכמה לעתיד לא?

פורסם

אני גם תומך במה שtmpusr אמר. לא צריך מרובע ליבה. תחשוב על זה שמישהוא ידבר איתך ב4 שפות שונות אבל אתה יודע רק שתיים מתוכן ואולי אתה מבין מילה פה מילה שם כי זה דומה למה שאתה יודע. עכשיו נגיד שהמעבד הוא הדובר ארבע שפות והתוכנה(מערכת ההפעלה ושאר התוכנות) היא שיודעת רק שתיים מתוכן, מה יקרה? יהיה שיפור בביצועים? אולי קצת כי לפעמים הוא איכשהוא מצליח "להבין" את הארבע שפות.

ישנן תוכנות למהנדסים שיודעות לעבוד עם המעבדים המרובעים לכן שווה לקנות בשבילם מעבד כזה.

רק כשתהיה כמות נכבדת של תוכנות שתומכות בארבע ליבות יהיה באמת שווה לקנות כאלו מעבדים.

ואני לא אומר שלא צריך לקנות מעבד כזה, אבל שווה להשקיע בדברים אחרים, כי המעבד לא יהיה כזה טוב כשיגיעו התוכנות החדשות.

פורסם

יש הרבה מאוד תוכנות עכשיו שתומכות בריבוי ליבות.

קודדת פעם סרט? הרבה אנשים עושים את זה.

כיווצת פעם בווינראר?

הרצת כמה תוכנות בו זמנית?

לריבוי מעבדים יש יתרונות גם אם משחק ספציפי לא תומך בריבוי ליבות (ויש היום כבר כאלה שכן).

אם אתה בודק בבנצ'ים תוצאות של תוכנה ספציפית, אם היא תומכת בריבוי ליבות אתה תראה שיפור במרובע- אם לא, אז לא.

מצד שני רוב האנשים לא מריצים רק תוכנה אחת, אלא כמה, ושיפור בריבוי ליבות בעבודה שוטפת לא חייב להתבט בבנצ'ים.

אני בעד מרובעי ליבות. ובמחיר הזה? ועוד איזה.

פורסם

קריסיס יתמוך ב4 ליבות והמגמה הזו תמשיך סך הכל התוכנה הולכת בכיוון של ריבוי ליבות...

פורסם

משפט מפתח,ואני בהחלט מחזק.

אני לא אומר שצריכים להתפרע,אני בהחלט חושב שהרבה אנשים מגזימים עם מעבדים ובונים מפרטים לא מאוזנים. מפרט ב-4K למשחקים ודוחפים מרובע ליבה.

אבל אני חושב שאדם יכול "לפנק" את עצמו במפרט של כמה אלפים באיזה מרובע נחמד..

פורסם

הייתי משנה את הקרור לv1 או ל bt כי הטוניק מצטיין ביכולות קרור מעולות ובוא זמנית ברעש בלתי נסבל

הbt/v1 יהיה מעולים פה

סליחה? רעש בלתי נסבל? פעם אחרונה שבדקתי הטוניק הוא אחד הקירורים השקטים שקיימים.

גם מביקורות הבנתי שהV1 רועש יחסית במהירויות גבוהות, לפחות יותר מהטוניק ולדעתי זה לא שווה הפרש של מעלה שתיים בטמפרטורה.

פורסם

הטוניק אולי שקט במהירות מינימום/בינונית וכך גם ה-V1

אבל ה-BT שקט שזה מדהים. אני מדבר כמובן על מהירות מקס'

פורסם

יש הרבה מאוד תוכנות עכשיו שתומכות בריבוי ליבות.

קודדת פעם סרט? הרבה אנשים עושים את זה.

כיווצת פעם בווינראר?

הרצת כמה תוכנות בו זמנית?

לריבוי מעבדים יש יתרונות גם אם משחק ספציפי לא תומך בריבוי ליבות (ויש היום כבר כאלה שכן).

אם אתה בודק בבנצ'ים תוצאות של תוכנה ספציפית, אם היא תומכת בריבוי ליבות אתה תראה שיפור במרובע- אם לא, אז לא.

מצד שני רוב האנשים לא מריצים רק תוכנה אחת, אלא כמה, ושיפור בריבוי ליבות בעבודה שוטפת לא חייב להתבט בבנצ'ים.

Windows לא תומכת ב4 ליבות לכן בזמן של הפעלה של כמה תוכנות במקביל המערכת לא תדע לחלק את זה בין התכונות כמו שצריך.

בקשר לשיפור שאתה רואה - מן הסתם שיש שיפור כי זה מעבד יותר טוב. למרות שהמערכת לא מחלקת את המשימות כמו שצריך המעבד בכל זאת מחלק את המשימות ולכן יש שיפור.

אני לא אומר שצריכים להתפרע,אני בהחלט חושב שהרבה אנשים מגזימים עם מעבדים ובונים מפרטים לא מאוזנים. מפרט ב-4K למשחקים ודוחפים מרובע ליבה.

אבל אני חושב שאדם יכול "לפנק" את עצמו במפרט של כמה אלפים באיזה מרובע נחמד..

וזה בדיוק מה שאני חושב.

פורסם

Windows לא תומכת ב4 ליבות

קשקוש, ווינדוס תומך בריבוי מעבדים לוגיים או פיזיים כמעט מאז ומעולם, בטח ובטח שגם XP וגם ויסטה תומכים בכך. וזה לא משנה אם יש לך 1 או 10.

פורסם

אני לא ידעתי על ריבוי מעבדים אבל בהחלט ידעתי שאפילו XP תומכת בריבוי ליבות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים