עבור לתוכן

מחפש המלצה למחשב נייד לעבודה (צלם) סביב 5-6K+ חוות דעת על מפרט בפנים

Featured Replies

פורסם

אני צלם במקצועי, חשוב לי שתהיה סוללה גדולה, מסך לא מבריק, שיעבוד עם תוכנות גרפיקה (פוטושופ וכיו"ב), שיהיה עמיד בתנאי מז"א וסתם בתנאים של פגישה עם הרצפה, נוח לתפעול.

אם אפשר שיהיה קל, לא צריך 15", אפילו 12" מספיק.

הציעו לי פוג'יטסו U9000 במחיר של 7K http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=1109, אני לא מכיר את החברה ולא יודע כמה אפשר לסמוך על המחשבים האלו, למרות שהמפרט שלו מאוד מתאים לי, אשמח לשמוע את דעתכם על DELL520, לנובוR61 ודגמים נוספים שנראה לכם שאוכל לרכוש.

אשמח גם ללינק לחנות מומלצת באזור ת"א-ר"ג-גבעתיים-פ"ת.

תודה.

הצלם.

פורסם

האמת אין לי כלל ניסיון עם ניידים של פוג'יטסו, אבל הקונצנזוס אומר שהם לא רעים בכלל, גם מבחינת העמידות.

בכלמקרה, הסוללה שם נראית סטנדרטית לחלוטין (6 תאים) והמעבד לא חסכוני במיוחד באנרגיה.

1. המחיר של המחשב הוא 7000, זה אומר שהתקציב שלך הוא עד 7?

בכל מה שקשור לעמידות במפגש אקראי עם הרצפה, סדרת ה-T של IBM מצטיינת, אבל יהיה קצת קשה להכניס לתקציב.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה,

בעיקרון יש לי הנחה משמעותית על הנייד הזה ולכן בהתאם להנחה שאקבל אולי זה מה שישפיע על הבחירה הסופית בכל מקרה אשדרג אותו ל-2GB ואעבוד עם XP, מעניין אותי פשוט לדעת אם אין משהו שאני מפספס במפרט שלו שיכול להוות בעיה בעתיד, אין לי כוונה עוד שנה לקנות חדש, ואולי יש מחשב שיתאים לי יותר לצרכים שלי במחיר סביר יותר ולאורך זמן רב יותר.

אגב, אם הייתי מוצא מחשב T או X של לנובו במחיר של הפוג'יטסו, כנראה שהייתי קונה, אבל לעניין צריכת החשמל אני מבין שכל המעבדים מהסדרה הזו הם צרכני חשמל לא קטנים כך שאין מה לעשות בנושא.

יש מחשב בסדרי המחיר של הפוג'יטסו שיותר טוב בצורה משמעותית?

תודה.

פורסם

המפרט בסדר גמור - אין שום בעיה מיוחדת.

שים לב רק שרזולוציית המסך היא נמוכה יחסית, ולא תוכל להכיל הרבה מהתמונות שתעבד.

בכל מה שקשור לצריכת אנרגייה, מעבדי ה-U7500 ו-U7600 הם החסכוניים ביותר בסדרה הזו.

יש את ה-T61 הזה:

http://www.buy4less.co.il/productGroupsales.asp?f=3124&p=130

שמחיר הבסיס שלו זהה לפוג'יטסו ללא הנחה. אבל כאן צריך להוסיף סוללה טיפה יותר גדולה ואחריות נוספת, ואז אתה כבר חורג ממש.

בכל מה שקשור לעמידות של הפוג'יטסו, לא מכיר - וגם לא ראיתי מישהו שבחן אותו בצורה רצינית, ולכן אני לא יכול לעזור לך בזה.

אם אתה יכול להתרשם ממנו לפני שאתה קונה - זה יהיה מצויין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים