עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס מסך לpci-e תקציב 800-900

Featured Replies

פורסם

800-900 האופציה הטובה ביותר זה X1950PRO.

פורסם

יש גם את הכרטיס של HIS שהליבה שלו מהירה יותר אבל הזיכרון איטי יותר וגם עם קירור ICEQ3 מצוין.

העניין הוא שהוא עולה כ 110 ש"ח יותר מה - SAPPHIRE ULTIMATE וזה רחוק רק 80 ש"ח ממחיר של XT 512MB :-\

לינק - http://www.bigpc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=197

פורסם

יש גם את הכרטיס של HIS שהליבה שלו מהירה יותר אבל הזיכרון איטי יותר וגם עם קירור ICEQ3 מצוין.

העניין הוא שהוא עולה כ 110 ש"ח יותר מה - SAPPHIRE ULTIMATE וזה רחוק רק 80 ש"ח ממחיר של XT 512MB :-\

לינק - http://www.bigpc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=197

לא הייתי לוקח את הHIS בשביל קירור "טוב יותר" התוספת הזו לא שווה,הSAPPHIRE ULTIMATE מהיר יותר נטו

מה רע בקירור של ZALMAN?

פורסם

אין לי מושג איזה קירור טוב יותר מביניהם, אבל הייתי מהמר על ה - ICEQ3.

מהירות הליבה משפיעה יותר על הביצועים ולכן לא בטוח שה - SAPPHIRE ULTIMATE עדיף על ה - HIS ICEQ3.

זה 580/1600 לעומת 620/1480 (רק רשום שזה 620 כשבפועל זה 635).

הבעיה היא התמחור, באמת לא כדאי להוסיף עוד 110 ש"ח בשביל ה - HIS, אם הם היו באותו מחיר זו כבר היתה התלבטות...

פורסם

אין לי מושג איזה קירור טוב יותר מביניהם, אבל הייתי מהמר על ה - ICEQ3.

מהירות הליבה משפיעה יותר על הביצועים ולכן לא בטוח שה - SAPPHIRE ULTIMATE עדיף על ה - HIS ICEQ3.

זה 580/1600 לעומת 620/1480 (רק רשום שזה 620 כשבפועל זה 635).

הבעיה היא התמחור, באמת לא כדאי להוסיף עוד 110 ש"ח בשביל ה - HIS, אם הם היו באותו מחיר זו כבר היתה התלבטות...

דניס התשובה מול עיניך

לא בעיה לעשות C@ לליבה של הULTIMATE הבעיה העקרית היא הזכרונות,מכול הX1950P שראיתי רק מעטים מהם (SAPPHIRE וPOWERCOLOR) היו בעלי יכולת C@ לזכרונות

פורסם
  • מחבר

טוב הבנתי שאתה הולכים על x1950 אבל לי לא בא עליו כי הוא לא תומך דירק 10 ודווקא אנימ עוניין בדירק 10 אפילו שהכרטיס יהיה קצת יותר חלש מ x1950 אני חושב שהאופציות שלי זה x2600 או 8600gt או 8600gta מה כדי משלושתיהם אתם תגידו לי ופה יגמר הדיון ! תודה מראש!

נ.ב מי שבאמת מבין שיענה מה כדי מהשלוש [=

פורסם

התמיכה ב - DX10 לא חשובה כי יש תמיכה לאחור ב - DX9 במשחקים, ויש רק 5 משחקים שתומכים ב - DX10 ובהם גם ה - 8800/HD2900 מתקשים מאד (ביצועים יורדים דרסטית ממצב ה - DX9) ולא מרוויחים מזה שום שיפור גרפי מורגש.

בנוסף בשביל לשחק במצב DX10 במשחקים תומכים חייבים ויסטה שהיא מערכת הפעלה מאד לא בשלה עדיין וממש לא מומלצת לגיימינג.

מסקנה: לך על ה - X1950PRO.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים