פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים שלום לכולם.שרפתי משהו. היה ריח של שניצל.אין לי צפצוף ותצוגה כאשר אני מחבר לוח+מעבד לספק. (ה-Speaker מחובר)החלפתי לוח ללוח חדש וגם שם לא קיבלתי צפצוף.האם מזה ניתן להניח שהבעיה היא במעבד? האם יש דרך לבצע בדיקת תקינות על לוח ללא מעבד ע"מ לוודא שהלוח אכן תקין?המעבד - P4 2.8GHz ענתיקה. הלוח - Asus P4S800 ענתיקה.תודה רבה,עמר.
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים לפני שאתה מרכיב ..תבדוק אם יש סימנים של שריפה על גבי הרכיבים עצמם...כרטיס מסך וכו...
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים אני מציע שתבדוק אם יש רמקול מובנה בלוח , אם אין אזז תבדוק שיש לך מובנה בקייס , אם לא אזז אין לך רמקול לכן אין לך ציפצופים .
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים מחבר @kiLLa:יש לי PC Speaker בקייס, הוא מחובר ותמיד צפצף עד מאורעות השריפה.[br]פורסם בתאריך: 8.10.2007 בשעה 19:14:28@taotao:לא נראה שיש שריפה בשום מקום, כל הקבלים בסדר, אין שום נזילות. יש מאפיינים נוספים שכדאי לחפש?
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים אז יש ציפצופים או אין ;Dואין לך דרך אחת לבדוק חוץ מלהתקין את הלוח במערכת שעובדת..או ל"הקשיב" לרמקול...בכל אופן נסה לבדוק דברים פחות "מסובכים" כמו להחליף כרטיס מסך וכו...
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים תגיד אולי זה קרא לך אחרי שנגיד הוצאתה חלק עשיתה אולי אובר קלוק (עם אתה לא יודע מזה אז על תישאל מזה)אולי נגיד השבב של הביוס נישרף ולא עולה כלום???יש מצב.. אולי???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.