פורסם 2002 בינואר 2023 שנים ולא מדובר במסך , אלא תצוגה כמו של סלולרי שאפשר לרשום בה כל דבר שרוצים .עד כמה אנשים ירצו אחד כזה , ועד כמה אנשים יהיו מוכנים לשלם על אחד כזה מוכן ?מתחבר לLPT .
פורסם 2002 בינואר 2023 שנים זה יהיה דווקא די נחמד שתהיה תצוגה כמו בטלפונים ובמינידיסקים.תצוגה כזאת שניתן להציג בה טקסט או גרפיקה נקראת dot matrix דרך אגב.
פורסם 2002 בינואר 2023 שנים עד כמה שהבנתי זה יכול להראות כל מה שתרצה.. דורש תכנות..קצת מסובך אבל בטח לא יותר מדי..אני ראיתי תמונה של מוד שמישהו שם מסך lcd קטן וצבעוני שאיפשר לראות סרטים.. נראה לי הוא הראה את החלון של ה-windows media player..
פורסם 2002 בינואר 2023 שנים מחבר מה שאותי מעניין זה עד כמה אתם חושבים שאנשים ירצו את זה ?כי יש אופציה להשיג אותם דיי בזול .
פורסם 2002 בינואר 2023 שנים לא הרבה.אבל זה יהיה kickass mod שאני יהיה מוכן אולי להשקיע בו.אם הייתי יודע אלקטרוניקה...
פורסם 2002 בינואר 2023 שנים אם מישהו היה בא אלי הביתה עם הדבר הזה ומחבר לי אותו, אולי הייתי משלם לו 10 שקלים, וגם זה בחסד.אני לא רואה שום טעם לדבר הטפשי הזה...מודינג אמור להביא תועלת ולא להוות משהו שאפשר להתלהב ממנו.
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים לוקחים עוד כרטיס מסך PCI מוצאים מסך 14 או 15 אינטש ויש לך עוד שטח תצוגה הרבה יותר גדול במחיר יותר זול.
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים הרבה יותר זול ?לא הייתי אומרוזה לא מסך LCD אלא תצוגת LCDלקחתי ATI ממחשב ישן ואת המסך 15 הקודם שלי ויש לי שטח תצוגה כפול.חוצמיזה אני לא רואה מה כבר אפשר להציג במסך הזה.
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים אני ראתי באיזה אתר ששמו מסך כזה והוא ממציג את המבצע ושם השיר שרצים בWINAMP דבר כזה בכיף הייתי עושה!!!!אם מישהו יכול להשיג לי את זה אני מוכן!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.