פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים בפעם האחרונה שבדקתי המשחקים האלה הם לגילאי 18 ומעלה יצא לי לראות גיימריות למרות שלא פה בפורום. בכל מקרה ניראה כמו נושא של פדופילים, תתנהגו כמו בני אדם
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים אז נגיד שהיא בחורה, אז מה? לא צריך לדרדר את הדיון.תסתכלו על התגובות פה ותדמיינו שהן היו מופנות לגבר. נכון שזה היה נראה דבילי ומגוחך?בקיצור, תחשבו פעמיים לפני שאתם שולחים תגובה, אתם סתם יוצאים רע.
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים איזה תגובות ...שתהיו לי בריאים מה אתם מתלהבים ילדה בת 13 , חלק מהאנשים פה יכולים להיות אבא שלה .. ברוכה הבאה לHWZONE
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים למען האמת ממש לא ניסיתי להבריח אותה, אני גם לא חושב שהיא עשתה את זה עם כוונה רעה, היא פשוט לקחה את זה כמובן מאליו שכל תמונה שהיא מוצאת באינטרנט היא יכולה להשתמש בה ולקחת לעצמה את הקרדיט. עדיף שהיא תלמד שזה לא עובד ככה מגיל צעיר, במיוחד אם היא מתיימרת להיות "מעצבת" ...
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים למען האמת ממש לא ניסיתי להבריח אותה, אני גם לא חושב שהיא עשתה את זה עם כוונה רעה, היא פשוט לקחה את זה כמובן מאליו שכל תמונה שהיא מוצאת באינטרנט היא יכולה להשתמש בה ולקחת לעצמה את הקרדיט. עדיף שהיא תלמד שזה לא עובד ככה מגיל צעיר, במיוחד אם היא מתיימרת להיות "מעצבת" ... כנ"ל. שיר, מצטער אם הייתי בוטה מדי :-X
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים אז נגיד שהיא בחורה, אז מה? לא צריך לדרדר את הדיון.תסתכלו על התגובות פה ותדמיינו שהן היו מופנות לגבר. נכון שזה היה נראה דבילי ומגוחך?בקיצור, תחשבו פעמיים לפני שאתם שולחים תגובה, אתם סתם יוצאים רע.
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים בת 13, נראה לי היא סתם הלכה לישון...בואו נישב נחכה פה, ותראו שהיא תחזור בבוקר! :jump1: הן תמיד חוזרות... -------------------------חחחחחחחחחח.... גיימריות של SIMS... אהבתי.......חחחחחחח................
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים ממש לא לעניין התגובות הלא רלוונטיות האלה.- לא רק התחשבות בגיל ובבנאדם. ומה זה קשור לפורום הזה? אין לכם פורום פיטפוטים לילדים משעוממים מתחת לגיל 15? לי נראה שצריך לפתוח אחד כזה ששמה כל 1 יכול לרדת על השני חופשי. ביום אחד תעשו שיא של מיליון ומשהו הודעות וסקרים. תתחילו לרדת עלי עכשיו בבוקר אני מצפה להרבה תגובות! חסר לכם שלא!
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים מחבר לא הבנתי מה אתם רוצים?אני לא גנבתי את החתימה הזאת!!!את התמונה לקחתי מוכנה ועליה עשיתי ניק ועיצבתימה אתם ישר מתנפלים עליי?!בכלל לא טרחתי לקרוא את כל התגובות!מה קשה להבין?!א-נ-י ל-א ע-ש-י-ת-י את הדרגון! חשבתי שזה ברור !!!אני לקחתי תמונה מקורית וזרקתי עלייה קצת מברשות, ניק וזהומה יש לכם?!יפה ממש,אני רק באתי ותראו איך אתם מתייחסיםוכנראה באמת שלפה אני לא יחזור!להתראות...
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים שיר אין לך מה להתרגש זו סתם טבילת אש ברוכה הבאה לפורוםדרך אגבבאיזה עוד משחקים את משחקת ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.